Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот Rivaldo10 » 04 фев 2012 20:42

santiliana написа:знаеш ли, прави ми впечатление, че нашата публика (в нейната по-голяма част) започва да разсъждава в перспектива.Което ме кара да бъда щастлив. Да, на всички ни ще е приятно, ако вземем някаква купа или станем шампиони, но по-важното е да се започне граденето на НОВИЯ ЛЕВСКИ. Не само на отбора, а на всичко- база, стадион, школа, инфраструктура в района на стадиона...Та да може за кратко време наистина да заприличаме на европейски клуб, с претенции за най-големия в България. Вече дребните и кратковременни успехи не ни блазнят, а искаме да бъдем клуб с визия за епохата, в която се намираме. Направят ли се тези неща, успехите неминуемо ще дойдат, а химна на ШЛ отново ще ехти над София...

Това би било много хубаво, но и трудно за постигане. Просто досега никой не работеше в дългосрочен план, може би само Литекс напрвиха някакви инвестиции, но ги посъсипаха с ред грешки. Все пак имат никак не лоша академия и скоро се очаква да даде резултат, но това е друга тема. Аз твърдя, че в България има доста талант и ако се работи правилно с добри специалисти, спокойно може да разчитаме на собствени кадри, а това е истинската сила на Левски. Засега можем само да се надяваме. С Батков начело ми е трудно да съм голям оптимист... :)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 04 фев 2012 20:43

santiliana написа:
Rivaldo10 написа:
santiliana написа:като, че ли нещата започват полека-лека да се натамънисват в любимия ни клуб. Прави се спойка между опитни и амбициозни млади момчета и перспективата изглежда обнадеждаваща...Дано! Лично аз няма да се "сърдя", ако не вземем титла или купа и този сезон. Но държа онези от Панчарево да ги разкатаем. Имаме да връщаме страшно много за подигравките им- на терена, а и извън него (знаете какво имам в предвид). Просто трябва да ги "сгазим" пролетта...

Хубаво ще е да ги бием, но е време вече да вземем купа. Аз лично се надявам на титлата, но ще е доста трудно. В ШЛ 90 на 100 няма да влезем, но поне ще имаме по-голям шанс за групите в ЛЕ. ;)

знаеш ли, прави ми впечатление, че нашата публика (в нейната по-голяма част) започва да разсъждава в перспектива.Което ме кара да бъда щастлив. Да, на всички ни ще е приятно, ако вземем някаква купа или станем шампиони, но по-важното е да се започне граденето на НОВИЯ ЛЕВСКИ. Не само на отбора, а на всичко- база, стадион, школа, инфраструктура в района на стадиона...Та да може за кратко време наистина да заприличаме на европейски клуб, с претенции за най-големия в България. Вече дребните и кратковременни успехи не ни блазнят, а искаме да бъдем клуб с визия за епохата, в която се намираме. Направят ли се тези неща, успехите неминуемо ще дойдат, а химна на ШЛ отново ще ехти над София...

Като тогава...
http://vbox7.com/play:9f084ff0
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
kufur

Мнениеот kufur » 04 фев 2012 20:46

Rivaldo10 написа:
santiliana написа:като, че ли нещата започват полека-лека да се натамънисват в любимия ни клуб. Прави се спойка между опитни и амбициозни млади момчета и перспективата изглежда обнадеждаваща...Дано! Лично аз няма да се "сърдя", ако не вземем титла или купа и този сезон. Но държа онези от Панчарево да ги разкатаем. Имаме да връщаме страшно много за подигравките им- на терена, а и извън него (знаете какво имам в предвид). Просто трябва да ги "сгазим" пролетта...

Хубаво ще е да ги бием, но е време вече да вземем купа. Аз лично се надявам на титлата, но ще е доста трудно. В ШЛ 90 на 100 няма да влезем, но поне ще имаме по-голям шанс за групите в ЛЕ. ;)

Бе не казвай голяма дума. С новия спонсор може и за дубъл да мислите, щом има толко много пари.

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 04 фев 2012 20:54

Rivaldo10 написа:

Съгласен съм ,че за ШЛ трябва стабилен и добре обигран отбор(какъвто цска нямат), но понякой път и това не стига.Трябва само малко късмет и сме вътре.Пример Ред Бул Залцбург-отбор с 30 млн бюджет...на 3 пъти се пробваха и нито веднъж не влезнаха.За разлика от Тюн, които с 1,5 млн евро бюджет влезнаха от първитя път.Също и пример е Бате Борисов.Изтеглиха възможно най-лесния жребий за тях ,от поставените-нас.

Така че ,според мен почти всичко за малките отбори от Източна Европа опира до малко късмет.Тъй ,че не губете надежда всичко е възможно отново да чуем химна на ШЛ отново над София с главно участие Левски.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 04 фев 2012 20:55

Синьо сърце написа:

Като тогава...
http://vbox7.com/play:9f084ff0[/quote]
както се казва: И аз бях там, и аз виках...!

малко оспамихме темата, да се върнем на трансферите,а?! ;)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

На линия
Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 04 фев 2012 21:00

Чакайте бе, до оня ден мъка и мизерия, сега дойдоха две попълнения дето даже не се знае дали ще им върже, и се почнаха приказки за шампионски лиги... Дай боже де.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 04 фев 2012 21:36

tiamat написа:Чакайте бе, до оня ден мъка и мизерия, сега дойдоха две попълнения дето даже не се знае дали ще им върже, и се почнаха приказки за шампионски лиги...

+1948!!! Нямате необходимата класа, дори и Костов(изглежда ми неук) призна, че да не очаквате много от португалеца ;) Според мен ви трябва по едно класно попълнение във всяка линия.Изключвам вратаря, който, въпреки ниския си ръст, компенсира с амбиция, а и има късмет!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 04 фев 2012 21:37

треньора може и да не очаква много, ама журналистите тръбят че идва звезда .. така че спокойно, звезда ще е :lol: :lol: :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 04 фев 2012 21:40

Първо трябва да му излекуват разтежението и към края на март ще имаме удоволствието, ако всичко е наред да го видим по българските терени.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 04 фев 2012 21:42

Batkoto написа:треньора може и да не очаква много, ама журналистите тръбят че идва звезда .. така че спокойно, звезда ще е :lol: :lol: :lol:

Дано се окаже класен, че ще взима 500 000лв годишно, с тези пари могат да купят Станко Йовчев и да го доразвият, че даже ще им останат ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Архив”