santiliana написа:знаеш ли, прави ми впечатление, че нашата публика (в нейната по-голяма част) започва да разсъждава в перспектива.Което ме кара да бъда щастлив. Да, на всички ни ще е приятно, ако вземем някаква купа или станем шампиони, но по-важното е да се започне граденето на НОВИЯ ЛЕВСКИ. Не само на отбора, а на всичко- база, стадион, школа, инфраструктура в района на стадиона...Та да може за кратко време наистина да заприличаме на европейски клуб, с претенции за най-големия в България. Вече дребните и кратковременни успехи не ни блазнят, а искаме да бъдем клуб с визия за епохата, в която се намираме. Направят ли се тези неща, успехите неминуемо ще дойдат, а химна на ШЛ отново ще ехти над София...
Това би било много хубаво, но и трудно за постигане. Просто досега никой не работеше в дългосрочен план, може би само Литекс напрвиха някакви инвестиции, но ги посъсипаха с ред грешки. Все пак имат никак не лоша академия и скоро се очаква да даде резултат, но това е друга тема. Аз твърдя, че в България има доста талант и ако се работи правилно с добри специалисти, спокойно може да разчитаме на собствени кадри, а това е истинската сила на Левски. Засега можем само да се надяваме. С Батков начело ми е трудно да съм голям оптимист...