Serie "A"(Сезон 2011/2012)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Serie "A"(Сезон 2011/2012)

Мнениеот acmilan » 15 мар 2012 22:01

durex написа:
storm написа:
durex написа:И кво излиза,че Интер е втори най-добър в света :mrgreen:

Ми явно... :)

Аз като казвам,че Милан е втория отбор на Милано,никой не ми вярваше :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Няма и да ти повярва никой :lol: Ние наистина нямаме много световни шампиони. На първо четене ми изникват Коловати, Барези, Пирло, Гатузо, ИНДЗАГИ, Джилардино :mrgreen: и Неста. Но пък имаме много златни топки, постиженията на клуба в международен аспект са по - големи от Интер и Ювентус, имаме най - много международни трофеи от всички европейски клубове, така че различни критерии - различни резултати, важното е всеки да си подкрепя и обича отбора, другото е променливо - веднъж си горе, друг път долу и така :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 15 мар 2012 22:06

Прав си колега,просто се пошегувах ;) Иначе в тази класация се вижда,че Интер е имал доста италианци в състава си едно време и почти всички са били национали,ето че и нашия отбор е бил в основата на това Италия да има 4 световни купи ;)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 15 мар 2012 22:11

Сега видях, че имаме общо 10 световни шампиони, като тези, които не съм посочил в предното си мнение са Пиетро Аркари, Марсел Десаи и Роке Жуниор :) Европейските ни шампиони пък са 7 - Анджело Анкуилети, Джовани Лодети, Пиерино Прати, Роберо Розато, великият Джани Ривера и не по - малко великите Рууд Гулит и Марко Ван Бастен ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 15 мар 2012 22:14

durex написа:Прав си колега,просто се пошегувах ;) Иначе в тази класация се вижда,че Интер е имал доста италианци в състава си едно време и почти всички са били национали,ето че и нашия отбор е бил в основата на това Италия да има 4 световни купи ;)

Така е, ние определено нямаме голяма роля в титлите от 82 - ра и 34 - та и нямаме никаква през 38 - ма, но през 2006 Италия спечели със страхотен колектив и почти всички извикани футболисти имаха огромен принос за титлата. Лично за мен Андреа Пирло заслужаваше Златната топка тогава, но няма да почваме спорове с ювентинците на тая тема :mrgreen:

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 15 мар 2012 22:19

acmilan написа:
durex написа:Прав си колега,просто се пошегувах ;) Иначе в тази класация се вижда,че Интер е имал доста италианци в състава си едно време и почти всички са били национали,ето че и нашия отбор е бил в основата на това Италия да има 4 световни купи ;)

Така е, ние определено нямаме голяма роля в титлите от 82 - ра и 34 - та и нямаме никаква през 38 - ма, но през 2006 Италия спечели със страхотен колектив и почти всички извикани футболисти имаха огромен принос за титлата. Лично за мен Андреа Пирло заслужаваше Златната топка тогава, но няма да почваме спорове с ювентинците на тая тема :mrgreen:

Според мен тогава главна заслуга имаше от трите гранда на Италия за Милан - Пирло, за Юве - Дел Пиеро(Буфон) и за Интер - Матераци :mrgreen:

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 15 мар 2012 22:27

Матераци заслужаваше "Златната топка" за 2006г. Той е с най-голям принос за титлата, защото сам изнесе финала на плещите си, даже на гърдите си ;) .
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 15 мар 2012 22:28

durex написа:
acmilan написа:

Според мен тогава главна заслуга имаше от трите гранда на Италия за Милан - Пирло, за Юве - Дел Пиеро(Буфон) и за Интер - Матераци :mrgreen:

Съгласен, Матераци особено направи велик финален мач :) Бих отличил силно и Фабио Гросо, изработи дузпата срещу Австралия, вкара на полуфинала срещу нацистите :lol: и последната дузпа срещу франсетата, уникално първенство за Гросо ;) В този смисъл, точно Канаваро не трябваше да взима Златна топка, ама карай, капитанът все още е много уважавана длъжност във футбола.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 15 мар 2012 22:44

Очаквам да дойде Сторм и да каже залучената фраза "Силен Ювентус значи силна Италия" :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 15 мар 2012 22:52

durex написа:Очаквам да дойде Сторм и да каже залучената фраза "Силен Ювентус значи силна Италия" :mrgreen: :mrgreen:

:lol: Е, те са държава в държавата все пак :mrgreen: Всички отбори трябва да са силни, за да е силна и Италия, не само грандовете. Дано тази година направим добро Европейско :)

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 15 мар 2012 22:54

acmilan написа:
durex написа:Очаквам да дойде Сторм и да каже залучената фраза "Силен Ювентус значи силна Италия" :mrgreen: :mrgreen:

:lol: Е, те са държава в държавата все пак :mrgreen: Всички отбори трябва да са силни, за да е силна и Италия, не само грандовете. Дано тази година направим добро Европейско :)

Според мен в момента се залага на доста млади момчета и ако не на това европейско,то поне на световното в Бразилия,отново всички ще се съобразяват с Италия.

Върни се в “Архив”