Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ballancee написа:Аз имам различно мнение. Кака не е нужен на Челси макар и във тази слаба форма в която се намира Лампс. И ,ако един ден се стигне до спиране на футбола от негова страна то определено заместника му няма да се казва Кака, а по-скоро- Джош Макекран.
*Пика на кариерата на Кака беше в Милан от там на сетне ,всеки клуб ще се набута много сериозно ,ако го привлече. Кака няма да стане по-силен от моментното си състояние не заради годините (28), а заради факта ,че пика на неговата кариера е отминал. Анчелоти ,ако остане по-някаква случайност и след лятото нека се вземе в ръце и да не привлича '' своя любимец'' . Нека се ориентира към десен бег , след като Босингва и Ферейра са нарочени за продажба ,и към нападател след като все по-вече се увеличават информациите относно раздялата със Дидие Дрогба и Никола Анелка.
tatusindo написа:Ballancee написа:Аз имам различно мнение. Кака не е нужен на Челси макар и във тази слаба форма в която се намира Лампс. И ,ако един ден се стигне до спиране на футбола от негова страна то определено заместника му няма да се казва Кака, а по-скоро- Джош Макекран.
*Пика на кариерата на Кака беше в Милан от там на сетне ,всеки клуб ще се набута много сериозно ,ако го привлече. Кака няма да стане по-силен от моментното си състояние не заради годините (28), а заради факта ,че пика на неговата кариера е отминал. Анчелоти ,ако остане по-някаква случайност и след лятото нека се вземе в ръце и да не привлича '' своя любимец'' . Нека се ориентира към десен бег , след като Босингва и Ферейра са нарочени за продажба ,и към нападател след като все по-вече се увеличават информациите относно раздялата със Дидие Дрогба и Никола Анелка.
Искам да те питам тогава според теб - готов ли е Джош да понесе на плещите си товара да връзва играта на отбора още от следващия сезон ? Защото Кака би бил готов,а Франки според мен вече и той се изчерпа и другия сезон я влиза резерва,я не
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост