Thsmith написа:Правих връзка с горното. Това, че не разбирам непостоянството от осанна до разпни го. Аз съм на обратния полюс. Харесвам някого и е изключително трудно да променя мнението си. Нароча някого и си го плюя каквото и да става вовеки
--
пп Куртоа днес направи идентично "рутинно" спасяване при ножичния удар на ЛукакуТопка над главата при която трябва да вдигне ръка и да избие. Това визирах и онзи ден.
Аз не мразя никого и уважавам чуждото мнение, дори когато не съвпада с моето. Не се настройвам категорично срещу някого. Понякога просто може да съм малко по-агресивен, да си служа със сарказъм и ирония, но чак пък плюене и при това "винаги и навсякъде". Струва ми се, че малко си преувеличил.

Конкретно за Гуардиола- когато се изказва като сепаратист, подкрепяйки крайно леви елементи или се прави на майка Тереза за бежанците, ще си го критикувам остро, разбира се. Когато печели купи и титли и отбора му играе приятен за окото футбол, ще му се отдава заслуженото, защото все пак това е крайния продукт на неговия труд. Ще е смешно да отричаме очевидното. Да, той постига успехи със Сити- факт! Какво толкова!?