sapio0o написа:Сериозно ли?

Ти колко мачове на Реал си гледал и следиш ли отбора отблизо, за да ми говориш как Икер не е лидер?

Все едно аз да кажа, че ваш Тери не е такъв заради пропусната дузпа в Москва. Отделно Икер бе дълги години и лидер за Испания. Айде по-сериозно.

Никой не крие качествата на Буфон, но пък и ти не прекалявай.

ТИ май не знаеш какво значи лидер. Лидерът не е човек, който не бърка, а такъв, който се нагърбва с отговорности. Някой, който ще навика съотборниците си, когато това е нужно или ще им подаде ръка да станат, когато са паднали.
Може да не съм гледал абсолютно всички мачове на Реал М за този период, но времето на Робиньо, после Робен и особено при Жозе МОуриньо... мога да кажа, че имам доста добри наблюдения върху Реал М и конкретно Касияс. За това и от 2008г. съм спорил, че Касияс на клубно ниво няма как да помогне на Реал М, което смятам, че се потвърди. Спомняш ли си как беше взета титлата при Капело (е, там поне не го сложиха за най-добър вратар)?
Наистина направи перфектно европейско 2008 и много силно световно 2010. Но на клубно ниво беше средна работа, а жестовете, с които си командваше защитата...аз ги определям като жалки. Не може да си капитан и да не навикаш твоите, когато правят глупости. Добре, че имате Рамос...