Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Tommi » 19 май 2014 20:41

Червени_шампиони написа:Опита се да направи нещо различно от което масовия фен не се възползва. Много хора сме готови да оставим парите на ЦСКА, аз с 600-700 лева няма да стана богат и да си оправя живота.

Какви странични фактори вие сте пияни, честно. Кой е виновен, че хората не си купиха акции?

Да кажем, че е виновен имиджът на Лупи, виновно е състояние на клуба, виновно е финансово състояние на българина и други неща. Ама всичко това може предварително да се анализира, а не да се обвинява впоследствие.
Последна промяна от Tommi на 19 май 2014 20:41, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 19 май 2014 20:41

Teo написа:
Червени_шампиони написа:Опита се да направи нещо различно от което масовия фен не се възползва. Много хора сме готови да оставим парите на ЦСКА, аз с 600-700 лева няма да стана богат и да си оправя живота.

Какви странични фактори вие сте пияни, честно. Кой е виновен, че хората не си купиха акции?

Еми като за начало... ''масата'' като чуе Лупи и акции и какво си мисли :idea:

"масата", ако не с Лупи ще се оправдава с нещо друго. Я ще се оправдае, че не му харесва брадата на Мболи, я с това че Сашо Тодоров примерно е леко плешив...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 19 май 2014 20:42

Tommi написа:

Да кажем, че е виновен имиджът на Лупи

Това е фактор №1 за неуспешната реализация :idea:

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 19 май 2014 20:44

Нищо, според мен ако си тръгне Томов ще дойдат онези веселяци от ЦСКА Завинаги...И с тях ще я втасаме. От един, та на друг...В акциите беше истината, обаче се иска малко акъл в главата на повечето фенове.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 май 2014 20:44

Teo написа:
Tommi написа:

Да кажем, че е виновен имиджът на Лупи

Това е фактор №1 за неуспешната реализация :idea:

Дели си първото място със състоянието на клуба. И друга личност да беше, дружество в това състояние няма как да привлече финансовите акули от борсата. Най-много да се беше увеличила финансовата цаца, т.е. вие феновете.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 19 май 2014 20:46

Лупи от тези пари нямаше как да открадне дори и да иска, а и не е луд да се опитва пак да ни цака с топла бира. Финансовото състояние на ЦСКА, дълговете и т.н. няма как да се направи тая врътка да ги плаща някой притежател на акции. 40 лева (30 лв. за минимален пакет и 10 за комисионна на Елана) ако не могат да се съберат за 60 дни, значи говорим за някой клошар и бездомник. Как Емил Данчев, Манджуков, Галин Михайлов и Бербатов имат акции, те не се ли притесняват от имиджът на Лупи? Ако е до оправданията може да се намерят стотици такива.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 19 май 2014 20:48

Venko123 написа:Нищо, според мен ако си тръгне Томов ще дойдат онези веселяци от ЦСКА Завинаги...И с тях ще я втасаме. От един, та на друг...В акциите беше истината, обаче се иска малко акъл в главата на повечето фенове.

Как да се реализира такъв проект с такава продажна медия, човек?... това е фактор №2!
От както се пуснаха акциите на борсата, навсякъде ухиления до уши Лупи с камбани, с Лорънс и не знам си кой на всяка една снимка... абе с няколко думи, такъв проект просто си беше неуспешен още от самото начало, Лупи, тия медии, просто нямахме шанс да спечелим битката :idea:

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 19 май 2014 20:50

Нека видим какво ще кажат на пресконференцията утре и дали Стойчо ще остане.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 19 май 2014 20:53

Лупи обеща да пусне акциите и го направи.За провала сме виновни само ние и никой друг.Сега ще си носим последствията от това.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 май 2014 20:54

Venko123 написа:Нека видим какво ще кажат на пресконференцията утре и дали Стойчо ще остане.

Не знаеш ли какво ще кажат? :) Ще се похвалят, че в клуба са влезли големи акционери като Манджуков, Трейс и някакви други филанкишии. Ще се оплачат, че банките и някои недоброжелатели са попречили повече фенове да си купят акции. Ще обещаят, че ЦСКА ще го има, клуба го очакват добри времена, но повече информация ще съобщят след празниците. :)

Върни се в “Архив”