slavi_1914 написа:Много правилни и точни неща,като само с последното ти изречение не съм съгласен,защото нито един треньор не се е интересувал от това какво правят в училище.
В интерес на истината съм си мислим хиляди пъти и все още ми е мечта това за Частна футболна школа !
Наистина изисква много време и труд но съм убеден,че с малко помощ от рекламодатели може да се направи.
Понеже за мен все още е мечта (надявам се осъществима) бих споделил с някой и бих се зарадвал ако ми открадне идеята.
Огромният проблем на тази школа е началото.Вариантите са два. Първият ->вече има много частни игрища. Вторият -> собствено такова и през времето което нямат децата тренировки да се пуска под наем.Т.е. и големи мъже да играят като си плащат.С лека помощ от родителите могат децата да се издържат за екипировка и т.н. Мисля,че един способен млад човек с хъс и амбиция има какво да покаже на тези деца и да ги осъваршенства за 2 години на основните неща като-ПОДАВАНЕ! ЧИСТИ ШПАГАТИ и т.н. няма смисъл да ги изброявам. Всички тези неща има от къде да се взаймстват. Всички тези тренировки съчетани с подбор на НАЙСТИНА талантливи деца(не на заможни родители) би довело до средно европейско ниво(от към това да се научат как се подава,спира топката как се центрира- болната тема). Когато това дете достигне юношеска възраст всички тези неща могат да се обогатят и надградят с първите тактически обучения (европейски,не комунистически)..... да не продължавам с цикъла но мисля че ви става ясно за какво говоря. Крайния продукт от тази школа би бълвала едно 20-25 кадърни играчи на 5-6 години. Който ако са тренирани по заложената програма могат да се продадът на водещите ни отбори и парите биха се завъртяли за нов 5-6 годишен цикъл.А несъмнено ако тези момчета станат добри футболисти във водещите ни отбори,то няма да закъснее и интереса от рекламодатели и не напоследно място: Тези деца излезли от тази школа биха помагали също.
Мисля,че ако имам възможност бих се отддал на тази дейност.Идей имам много,но за съжаление в плановете ми това е осъществимо едва след 7-8 години най-малко.Всичко това е една идея на този етап, която съм сигурен,че може да се развие много по-силно.
Но една частна школа(за тези дето обичат децата и футбола) може да бъде независима само ако има Европейски начин на управление (не връзкарски). Това е мисля,че е простичко.
Аз лично съм тренирал и в Левски и в Цска и останах разочарован от школите.Има какво да се промени доста там.
Ех навяват ме спомени и за моите 8-9г. тренировки, и се чудя защо не продължих