Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Re: Гледахте ли Емил Спасов в 3-то полувреме?

Мнениеот stefan_bg2 » 25 авг 2009 00:13

slavi_1914 написа:Много правилни и точни неща,като само с последното ти изречение не съм съгласен,защото нито един треньор не се е интересувал от това какво правят в училище.
В интерес на истината съм си мислим хиляди пъти и все още ми е мечта това за Частна футболна школа !
Наистина изисква много време и труд но съм убеден,че с малко помощ от рекламодатели може да се направи.
Понеже за мен все още е мечта (надявам се осъществима) бих споделил с някой и бих се зарадвал ако ми открадне идеята.
Огромният проблем на тази школа е началото.Вариантите са два. Първият ->вече има много частни игрища. Вторият -> собствено такова и през времето което нямат децата тренировки да се пуска под наем.Т.е. и големи мъже да играят като си плащат.С лека помощ от родителите могат децата да се издържат за екипировка и т.н. Мисля,че един способен млад човек с хъс и амбиция има какво да покаже на тези деца и да ги осъваршенства за 2 години на основните неща като-ПОДАВАНЕ! ЧИСТИ ШПАГАТИ и т.н. няма смисъл да ги изброявам. Всички тези неща има от къде да се взаймстват. Всички тези тренировки съчетани с подбор на НАЙСТИНА талантливи деца(не на заможни родители) би довело до средно европейско ниво(от към това да се научат как се подава,спира топката как се центрира- болната тема). Когато това дете достигне юношеска възраст всички тези неща могат да се обогатят и надградят с първите тактически обучения (европейски,не комунистически)..... да не продължавам с цикъла но мисля че ви става ясно за какво говоря. Крайния продукт от тази школа би бълвала едно 20-25 кадърни играчи на 5-6 години. Който ако са тренирани по заложената програма могат да се продадът на водещите ни отбори и парите биха се завъртяли за нов 5-6 годишен цикъл.А несъмнено ако тези момчета станат добри футболисти във водещите ни отбори,то няма да закъснее и интереса от рекламодатели и не напоследно място: Тези деца излезли от тази школа биха помагали също.
Мисля,че ако имам възможност бих се отддал на тази дейност.Идей имам много,но за съжаление в плановете ми това е осъществимо едва след 7-8 години най-малко.Всичко това е една идея на този етап, която съм сигурен,че може да се развие много по-силно.
Но една частна школа(за тези дето обичат децата и футбола) може да бъде независима само ако има Европейски начин на управление (не връзкарски). Това е мисля,че е простичко.
Аз лично съм тренирал и в Левски и в Цска и останах разочарован от школите.Има какво да се промени доста там.

Ех навяват ме спомени и за моите 8-9г. тренировки, и се чудя защо не продължих :cry:
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
ivo_jm
Контакти:

Трите отбора до Коледа в Европа?Защо не?

Мнениеот ivo_jm » 25 авг 2009 00:25

До края на тази година българските ни представители в Европа имат шанса да изиграят общо 18 мача в лига европа!Наистина шансовете на Левски са минимални за Шампионската лига,но Литекс вече е с едни гърди напред,Бате Борисов си разпродаде отбора и е Литекс са 99% в лига Европа...ЦСКА го сочат като пълен аутсайдер,но според мен те ще продължат,нищо особено не са високомерните руснаци!Ако всичко излезе както аз се надявам,от догодина България ще има 2-представителя в Шампионската лига и 3 в лига Европа.........Успех!!!

Дебрецен-Левски- x2
Литекс-Бате-1
Динамо-ЦСКА-x2

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Идваме от север,идваме от юг,там където минем нищо не расте!!!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 25 авг 2009 00:28

slavi_1914 написа:Много правилни и точни неща,като само с последното ти изречение не съм съгласен,защото нито един треньор не се е интересувал от това какво правят в училище.
В интерес на истината съм си мислим хиляди пъти и все още ми е мечта това за Частна футболна школа !
Наистина изисква много време и труд но съм убеден,че с малко помощ от рекламодатели може да се направи.
Понеже за мен все още е мечта (надявам се осъществима) бих споделил с някой и бих се зарадвал ако ми открадне идеята.
Огромният проблем на тази школа е началото.Вариантите са два. Първият ->вече има много частни игрища. Вторият -> собствено такова и през времето което нямат децата тренировки да се пуска под наем.Т.е. и големи мъже да играят като си плащат.С лека помощ от родителите могат децата да се издържат за екипировка и т.н. Мисля,че един способен млад човек с хъс и амбиция има какво да покаже на тези деца и да ги осъваршенства за 2 години на основните неща като-ПОДАВАНЕ! ЧИСТИ ШПАГАТИ и т.н. няма смисъл да ги изброявам. Всички тези неща има от къде да се взаймстват. Всички тези тренировки съчетани с подбор на НАЙСТИНА талантливи деца(не на заможни родители) би довело до средно европейско ниво(от към това да се научат как се подава,спира топката как се центрира- болната тема). Когато това дете достигне юношеска възраст всички тези неща могат да се обогатят и надградят с първите тактически обучения (европейски,не комунистически)..... да не продължавам с цикъла но мисля че ви става ясно за какво говоря. Крайния продукт от тази школа би бълвала едно 20-25 кадърни играчи на 5-6 години. Който ако са тренирани по заложената програма могат да се продадът на водещите ни отбори и парите биха се завъртяли за нов 5-6 годишен цикъл.А несъмнено ако тези момчета станат добри футболисти във водещите ни отбори,то няма да закъснее и интереса от рекламодатели и не напоследно място: Тези деца излезли от тази школа биха помагали също.
Мисля,че ако имам възможност бих се отддал на тази дейност.Идей имам много,но за съжаление в плановете ми това е осъществимо едва след 7-8 години най-малко.Всичко това е една идея на този етап, която съм сигурен,че може да се развие много по-силно.
Но една частна школа(за тези дето обичат децата и футбола) може да бъде независима само ако има Европейски начин на управление (не връзкарски). Това е мисля,че е простичко.
Аз лично съм тренирал и в Левски и в Цска и останах разочарован от школите.Има какво да се промени доста там.

Виж,съгласен съм с теб.Спасов говореше за себе си.Не за работата на треньорите като цяло (визирам визитите в училищата). Но това за ролята на училищата и родителите е истина.Футбола наистина е проста игра,но малко са големите наистина прости футболисти.Един е Стоичков...Пенев.. Естествено винаги има изключения. Радвам се,че нашите (Левски) юноши имат добри терени и условия за тренировки,но със слаби треньори,корупция,натиск от страна на шефове и лоша дисциплина губиме цялото предимство от базите.
В тази възраст правилния режим е изключително важен за физическото им израстване и изграждане. Винаги ми е било странно как децата на Левски,ЦСКА,Литекс,Спартак, Септември и прочие бият тези на Милан,Интер и Барса по разните турнири,и точно в момента в който трябва да започнат да се налагат,те просто изчезват. Значи не се работи правилно и някъде се губи връзката.Явно е,че децата са талантливи,но самородния талант,необработен не е достатъчен. Много добри футболисти са постигнали това,което са с много тренировки и упоритост,за сметка на талант. Явно е ,че вината не е само в босовете на отборите.Треньорите и родителите също носят голяма вина . Защото нека не се лъжеме,част от треньорите по детските школи са пияници затънали в посредственост. Но когато един работник е лош,това значи,че и шефа му не е добър.Или не може да го стимулира или не може да го накара да работи правилно.
110 години любов!

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Re: Трите отбора до Коледа в Европа?Защо не?

Мнениеот slavi_1914 » 25 авг 2009 00:30

Много любопитно става!!!
Ако успеят Литекс (дай боже) и Цска успее (дай боже) България ще има ОГРОМЕН шанс да се премести нагоре в класирането до 15 място,което дава 2 отбора в ШЛ и 3 в ЛЕ (ако се случи ще е за сезон 2011/2012)!!!!
В момента тази победа на Литекс, хикса на Цска и натрупаните точки преди това ни качват във временното класиране на 16 място(бяхме 17-ти в входната листа листата).Имайки в предвид,че в групите ще се завърти някоя точица (а дай боже и повечко в предвид че ако влезат 3те отбора са си 18 мача) сме съвсем близо до заветната цел !

Вижте сами : (с уговорката,че тук не са добавени коеф. от тази вечер нашия за 09/10 вече е 2,125 а общия е 21.000)
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2010.html
Този на Белгия след мачовете тази вечер(Брюж пада като гост 1-0 от Лех Познан,а Генк като домакин пада 1-2) остава непроменен,защото не носят нито точица тази вечер.
Тъй,че горе главите Българи всички ще имаме полза и стига сме се плюли. Ясно е,че и с лоша игра постигаме позитиви. Какво остава ако я подобрим малко поне ?
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 25 авг 2009 00:30

На мен ми стига и два да са отборите, но да играят и след Коледа. А едният от тях пак така до средата на май. ЦСКА няма как да отстрани Динамо, не вярвам че нито червените могат да направят втори такъв силен мач,нито динамовци втори такъв слаб ;) нищо лично. пак Левски и Литекс ще трупат точките за държавен коефициент в Европа

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 25 авг 2009 00:30

ivo_jm написа:До края на тази година българските ни представители в Европа имат шанса да изиграят общо 18 мача в лига европа!Наистина шансовете на Левски са минимални за Шампионската лига,но Литекс вече е с едни гърди напред,Бате Борисов си разпродаде отбора и е Литекс са 99% в лига Европа...ЦСКА го сочат като пълен аутсайдер,но според мен те ще продължат,нищо особено не са високомерните руснаци!Ако всичко излезе както аз се надявам,от догодина България ще има 2-представителя в Шампионската лига и 3 в лига Европа.........Успех!!!

Дебрецен-Левски- x2
Литекс-Бате-1
Динамо-ЦСКА-x2

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Ти мойто момче в кой клас си ? Ти както се надяваш.Гледай реално , утрее ако бием , и влезем в Лигата какво ще стане. Шампионска лига а там колко точки мислиш , че ще вземем ? Ние ще се борим за първата си точка от някои равен.Литекс АКО елиминира БАТ3 и влезе там такива отбори има , че жална ни майка... Валенсия, Вердер, ХСВ, Фулам, Лацио , Рома , Геноа.... същото се отнася и за ЦСКА.И да имаме представители , незнам как точно ще успеем да завоюваме точки.То зависи и от жребий де... но се пак . Освен това говориш пълни глупости.От догодина ще хванем дедовия... ако сега стане чудо , че завр6им на 14-15ta позиция то чак от сезон 2010 - 11 ще имаме толко отбори колкото казваш !
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

vladi4a80
Контакти:

Мнениеот vladi4a80 » 25 авг 2009 00:31

To ne samo trqbva da sme vatre v grupite,no trqbva i da se bie,a i sled 1 godina 6te otpadne onazi silnata godina na Levski s golemiq koeficent i togava ob6tiq za otborite 6te padne s mnogo i nali se se6ta6,4e 2 otbora nqma da vidim skoro vreme tam.trqbva da se slu4i nqkakav grandiozen probiv za da stane tova o6te sledva6tata godina,a i pak ne e sigurno,za6toto drugite darjavi pred nas pak trqbva da se provalqt! Samo na teoriq e osa6testvimo,a na praktika...?

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 25 авг 2009 00:36

Забравяте, че ако влезем в ШЛ получаваме 4т. бонус.Литекс ако влезе в ЛЕ получава 2т. бонус.Така че това не е никак малко,дори и нищо да не спечелим в групите.

Потребителски аватар
ivo_jm
Контакти:

Мнениеот ivo_jm » 25 авг 2009 00:36

Отдавна не съм у4еник:)просто се надявам на успех!Кой е очаквал преди години че Левски ще играе 1/4 финал,че цска ще отстрани леверкузен....всичко е до късмет!Аз се надявах че Левски ще бие Дебрецен,но с такива играчи не става,повечето в Левски не милеят за този клуб,нямат сърца-да не цитирам имена.....Всички заедно в Европа ,пък каквото сабя покаже!!!!!!
Идваме от север,идваме от юг,там където минем нищо не расте!!!

CHELSEA LONDON!
Контакти:

Мнениеот CHELSEA LONDON! » 25 авг 2009 00:37

То в Бг 1 нещо не е като хората вие се чудите защо футболът ни не струва....ами погледнете на какво дередже ни е държавата само...

Върни се в “Архив”