Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Re: Прогнози за мача Дебрецен-Левски....

Мнениеот buffon » 24 авг 2009 20:19

Дебрецен - Левски - 1:1
Дивамо Москва - ЦСКА - 1:1
Литекс - Бате Борисов - 2:0

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Re: КОИ ЩЕ Е НАИ-ДОБРИЯТ ВАРИАНТ ЗА СЪСТАВА

Мнениеот slavi_1914 » 24 авг 2009 20:30

Groti...честно казано си прав за много неща(90%)
Има голяма истина в думите ти и това с Вагнер и Минев е вярно.
А Сърмов да не го коментираме. Някои го казаха много точно "Неуправляем снаряд".
Може би и на мен не ми се иска някои неща да са такиви каквито са.
Аз първи пуснах тема "Пестеше ли се Левски за Дебрецен в перник", защото някак неиграят както искам. Но трябва да се мисли много.Не говоря за мен и теб,а за ръководството. Знаеш,че една идея може да ти донесе голям успех и голям провал (Например риск с Йовов и Гонзо с/у Цска). Именно такиви дребни хитринки понякога носят успех в равностойни мачове и отбори.
Колкото до маджарите повярвай ми но следя футбол от 15 години КАТО ЛУД. Прекарвам времето си пред компа в игра на Football manager-и от 10 години. Познавам им 45-50% от футболистите и дори и тези като Джуджак(сега в ПСВ) който им изнесе 3 сезона и едвам удържаха да не продадът. Тъй,че мисля че срещу тях трябва да се играе яко на атака(поне до момента в който ни вкарат гол,което се надяввам да не се случи) и всичко това трябва да им се говори. Да им се обяснят всички тактически задачи.Тактиката при всякакъв развай. Ако поведем.Ако ни поведат.Ако.Ако.... А не да им говорят за пари. Да Баждека да говори за пари може и това да помогне също.Но аз лично ми писна да слушам за пари.
Честно казано мен парите не ме интересуват.Теб също,нали? Нас ни интересува играта и най-вече КОЕФИЦИЕНТА, който е на път да се срине след толкова години усилия.И макар Л.Е. да е по-удачен за коефициента няма как да не ми се иска да сме в ШЛ.Както и на теб нали ?
Колкото до негативното ти отношение и на всички останали, само се спрете и се замислете. Боже та ние до преди 5 години групите ги сънувахме.Ами сега се вайкаме,че не сме успели или имаме малък шанс. Аз мисля,че за нашата черга самия шанс,до който се докосваме независимо от крайния успех за нас е ОГРОМНО постижение! Много фенове на други отбори мечтаят за това.
И последно виж публиката.Аз ходя от 15 години на мачове. Ами сега с Дебрецен нямаше нито една димка,бомба и т.н.(може да е и от негативния развой), но си личи че публиката вече е Европейска. Така,че нека им имаме малко повече доверие пък каквото сатане стане. И господ да е с нас,защото без късмет няма да стане. :)
Последна промяна от slavi_1914 на 24 авг 2009 20:32, променено общо 1 път.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

kempesmario
Контакти:

Re: КОИ ЩЕ Е НАИ-ДОБРИЯТ ВАРИАНТ ЗА СЪСТАВА

Мнениеот kempesmario » 24 авг 2009 20:30

Много ми хареса коментара и мнението на колегата Делибаш.

Евала пич за коментара който направи за отбора . Напълно съм съгладен с тебе Тасевски се скри в мача с дебърцините , Жо не е във форма , Гошо Христов е мека Мара , не може да спечели едно единоборство , За ония олигофрен свогенският и на мен не ми се говори , Лусио е слаб като защитник ама отвсякъде и т.н.

Моето мнение е Петков е стабилен супер вратар , Топузаков е играч с характер , боец , Рабех въпреки изцепките е най добрият на този пост , Минев това му е най добрият сезон , Бардон , старата лисица си е стара лисица , Сърмов прави един мач и после два слаби , Зе е може би най добрият в Левски имайки в предвид формата на играча. Е това е не стига , мама му стара яд ме и то много , но дано утре да стане чудо и да помним победата и класирането , както и добрата игра. За жалост без трансфери , без класни попълнения трудно се постигат успехи или на гол гъз и 100 тояги са малко / относно Батков /

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Поздрав

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 24 авг 2009 20:57

http://vbox7.com/play:64fed6ed Това е поздрав за всички левскари хаиде софия запад утре да покажем какво може публиката на левски!!! ;) ;) ;)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Fichango
Контакти:

Re: Поздрав

Мнениеот Fichango » 24 авг 2009 20:58

Публиката все показва, но на терена е друго...

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 24 авг 2009 20:59

Ние сме го показвали много пъти,че държим на клуба и футболистите,но нека и те утре играят заради нас.
Изображение

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 24 авг 2009 21:11

ай бийте ги тез унгарци...стискам палци

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 24 авг 2009 21:11

Ако беше до публика,унгарците щяха да ни го смучат до утре заран!Само Левски!!!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 24 авг 2009 21:22

Stanislav_Ivanov написа:http://vbox7.com/play:64fed6ed Това е поздрав за всички левскари хаиде софия запад утре да покажем какво може публиката на левски!!! ;) ;) ;)

Със самолет ли ще ходиш до Будапеща, че не ми става ясно как ще ги подкрепяш
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 24 авг 2009 21:27

не просто казвам нека покажем не че ще ходя съжелявам ако е прозвучало така
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”