NBA Regular Season 22-23
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Regular Season 22-23
Добре е , че тройката не влвзе в последния миг.
Може би Джамал трябваше да си играе на изолация срещу Винсент (май беше?), а не да взема заслона и да отиде на Джими. Но като цяло не беше лоша позиция, той вкарва такива стрелби, просто тази не стана.
Бътлър изглежда уморен вече, но Робинсън и Винсент застъпиха здраво в ключовите моменти. И двата отбора завършиха с по два таймаута, нещо което не помня скоро да се е случвало в толкова завързан мач.
Бътлър изглежда уморен вече, но Робинсън и Винсент застъпиха здраво в ключовите моменти. И двата отбора завършиха с по два таймаута, нещо което не помня скоро да се е случвало в толкова завързан мач.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Денвър имаха 12 секунди за последна атака. Без таймаут? Маями пък им оставиха възможност да изравнят, без да фаулират някой по-дървен от линията за наказателни.
rhaegar написа:Може би Джамал трябваше да си играе на изолация срещу Винсент (май беше?), а не да взема заслона и да отиде на Джими. Но като цяло не беше лоша позиция, той вкарва такива стрелби, просто тази не стана.
При положение , че съдиите се бяха "изпуснали" , Джамал можеше да мята три наказателни. Замисъла мисля беше тройка + един наказателен .
Няма начин Джими да не направи някой мега мач, навярно след мачовете във Флорида ще е 2:2 серията!
Маями големци, май няма да е толкова ясна тази финална серия.
"Нащо" пиронче ... :-) класирало отбора си на финал във Франция с/у Монако.
"Нащо" пиронче ... :-) класирало отбора си на финал във Франция с/у Монако.
- Drunken_Master
- Контакти:
!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Има 2/3 интересни имена от които ако поне един дойде в САС бих бил доволен. Дреймънд и Брадата твърдо НЕ!
Наз Рийд ако го вземат в Спърс ще е топ попадение за мен, само не знам до колко е здрав!
Финикс са назначили Ф. Вогел. Беше шампион в балона с Лейкърс. Май се справи тогава с Леброн и АД
,да видим какво ще направи с Букър и КД. Финикс също все още се шуми че търсят трейд на А. Ейтън.
Наз Рийд ако го вземат в Спърс ще е топ попадение за мен, само не знам до колко е здрав!
Финикс са назначили Ф. Вогел. Беше шампион в балона с Лейкърс. Май се справи тогава с Леброн и АД
,да видим какво ще направи с Букър и КД. Финикс също все още се шуми че търсят трейд на А. Ейтън.
- Drunken_Master
- Контакти:
Тая сутрин май няма да има изненади...
67:57 за Денвър, 6:30, трета част
67:57 за Денвър, 6:30, трета част
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

-
Няма, серията става 2 - 1 за добрите сили .....