Висша лига - сезон (2017-18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Висша лига - сезон (2017-18)

Мнениеот Santiago Munezz » 25 фев 2018 20:53

Не беше това начина да махне Коста от отбора... с смс.Все едно сега по време на лятната му ваканция да получи смс ,че е уволнен.Абсолютно непрофесионално отношение от негова страна,което няма как да не е оказало негативно влияние в съблекалнята.Още повече,че Коста беше с основна заслуга за титлата и да го изриташ толкова грозно.
А днешния мач беше олицетворение на ината и тактическите му грешки до тук през сезона.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 фев 2018 20:55

Ае Куадрадо........да, на тая схема с wing backs може би щеше да му е полезен, въпреки че аз не го харесвам грам. Същото стана с Баба Рахман, който в началото бе отпратен понеже е много офанзивен за бек, пък после започнахме да играем с такива....На Мишоната също не му се даде шанс.

Но всеки треньор си има любимци и играчи, които не харесва. Докато печелиш, никой не може да ти каже нищо, почнеш ли да буксуваш, започват съмненията и въпросите.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 25 фев 2018 21:01

В този ред на мисли честит първи трофей на Пеп Гуардиола като мениджър на Манчестър Сити! Той е 22-и в неговата 10-годишна кариера като треньор ;) 23-ият трофей е почти сигурен също - титлата във Висшата лига, а Сити са още в играта и за Шампионската лига...
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 25 фев 2018 21:05

Да, Хосеп определено впечатлява този сезон. И като игра, и като резултати. На бялото черно не мога да кажа.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 25 фев 2018 21:09

Много важна победа за нас, дошла след пълен обрат и добра колективна игра.
Лукаку с гол и асистенция, Лингард се превръща в страхотен жокер през сезона, а Матич изигра може би най-силния си мач до момента.
Хладнокръвието/търпението и по-добрите ни смени през второто полувреме, оказаха съществено влияние за крайния изход.

Честита първа купа и на Ман Сити.
Мислех, че Арсенал ще успят да подхлъзнат Гуардиола, но явно съм се заблудил.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 фев 2018 22:23

rhaegar написа:Но всеки треньор си има любимци и играчи, които не харесва. Докато печелиш, никой не може да ти каже нищо, почнеш ли да буксуваш, започват съмненията и въпросите.

Това е много добре казано. Аз съм голям противник на същото и заради това често влизам в спорове.
Не смятам, че мнението за някого е редно да се променя заради няколко добри или лоши решения/резултати. Трябва да се гледа по цялостно и винаги ми е било много чудно как може някой да сваля небето на Х, а след един месец да му копае гроба и да го нарежда до 10 то коляно. Трябва малко лоялност и малко отстояване на казаното до момента.

---
Ок, подходил е неправилно с този смс. Според мен с Луиз постъпи по правилно, но явно Коща беше без алтернатива през миналата година. Когато някой ти се репчи и не зачита кой е шефа, ти му го показваш. Само така може да контролираш отбор.

С трансферите също не сте прави според мен. Лесно е да говориш от позицията на времето. Всеки прави грешки. Божинов го определяха за един от топ талантите в света и какво стана? Няма как да знаеш как ще се развие някой и как ще се пласира в даден отбор, може да имаш очаквания и толкова. Итурбе може да не е развил качествата си, но това го виждате от позицията на времето.

Tiberius написа:Да, Хосеп определено впечатлява този сезон. И като игра, и като резултати. На бялото черно не мога да кажа.

Той да не е е сменил нандролона с бяло вече?

--
Ето това имам предвид. Плюеш някой винаги и навсякъде :lol: И обратното. Без значение от време, място и заобикалящи обстоятелства.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 25 фев 2018 22:42

хахах... може да е на бяло, знам ли. Признавам, това беше добро. :lol:
Това последното не го разбрах. Кого точно плюя? Когато човек постигне някакви успехи е хубаво да му отдадем заслуженото, без значение харесваме или не.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 фев 2018 22:44

Правих връзка с горното. Това, че не разбирам непостоянството от осанна до разпни го. Аз съм на обратния полюс. Харесвам някого и е изключително трудно да променя мнението си. Нароча някого и си го плюя каквото и да става вовеки :lol:

--
пп Куртоа днес направи идентично "рутинно" спасяване при ножичния удар на Лукаку 8-) Топка над главата при която трябва да вдигне ръка и да избие. Това визирах и онзи ден. :oops:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 фев 2018 22:46

Thsmith написа:Не смятам, че мнението за някого е редно да се променя заради няколко добри или лоши решения/резултати. Трябва да се гледа по цялостно и винаги ми е било много чудно как може някой да сваля небето на Х, а след един месец да му копае гроба и да го нарежда до 10 то коляно. Трябва малко лоялност и малко отстояване на казаното до момента.

Ами те хората така се отнесоха и с Жозе. След титлата беше "човекът за бъдещето", "пълно доверие" и след три месеца е "сетубалски мангал". Конте ще го отнесе по същия начин. Не е лесно да угодиш на разглезени фенове.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 25 фев 2018 23:08

rhaegar написа:
Furious_Monk написа:Пак ли стигнахме до испанските галеници... звучи направо нелепо на фона на Абрамович и неговата структура в Русия... или ще гледаме само до носа си. ;)

Е то по тая логика всеки богаташ е продукт на "структурата", дали се казва Перез или Абрамович, все тая.

За това става дума. За един справедлив, честен и равен свят се борят само най-заблудените сред комунистите. Останалите от тях знаят, че това е просто невъзможно и се възползват от положението. Все пак има някакви граници, но в основата на разумния живот е компромиса.

Furious_Monk написа: Коща каквото е дал, е дал. Той ще си остане фен на ботовете на Чоло и винаги ще предпочете слънчева Испания пред дъждовна Англия. Скандалите с Конте просто си бяха повод, но Коща се готвеше да ви напусне още преди прословутите изцепки на италианеца.

И, да, Смит е много прав в този случай. Бразилецът се опълчи открито на треньора си. Всеки друг изход от подобна ситуация би бил явен знак за агенти и играчи, че в Челси футболистите командват парада.

Коста създаваше проблеми, мрънкаше, недоволстваше, но на терена си оставяше дробовете. В нито един мач не си е позволил да не даде 100% от себе си, независимо от разправиите с мениджъра. ОК, съгласен съм с причините за продажбата му, можеше да се подходи по-дипломатично, но каквото било-било. Проблемът е, че не беше заменен с нападател от неговата класа, а с дърво за 70м.

Аз лично не мога да разбера това поведение на Мората, нямам си на идея какво се случва в главата му, но за съвременният нападател е много важно да е изключително борбен и агресивен... иначе просто ще го изядат...и все пак, Мората не игра добре ,но си изигра двете положения както трябва. Гредата си е чист късмет, при другото Де Хея не успя да избие топката.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Върни се в “Архив”