Само че едноличният трябва да се грижи задължително за собствеността си, защото само и единствено той носи отговорност.
Колкото се грижи сега Титан ли?
Той плаща, но и прибира печалбата.Когато е публично, на Иван му писнало да се занимава-продава акциите и ги купува Петкан, ама Петкан кой ще го задължи да вкарва пари? Той ще иска срещу акциите си някакви дивиденти, а парите, които е дал за акциите отиват у Иван, а не в АД-то.
Не ги мисли Иван и Петкан, има начини и двамата да останат доволни.
виж, твърде много се преувеличава мощта във финансово отношение на ЦСКА, а за фенска култура да не говорим.Тук няма тази мания да се купуват фен-артикули.не, че никой не купува, но ако може да е от Илиянци ще е по-добре.Дали защото качеството и там, и във фен-магазина е еднакво-не знам.Билетите-направиха билетите по 5 лева и от сектор Г веднага ревнаха, че е скъпо, но повечето от тях дневно дават сигурно толкова, че и повече за цигари и бира.И отново фенството-у нас, в България( с мнооого дребни изключения) си подкрепяме на живо отборите само когато побеждават.Достатъчни са два-три неуспешни мача (независимо от причините) и се започва със скандиранията за оставка. Не съм убеден, че всички скандиращи са просто перфектни на работното си място или в училище, в университета.Много от тях, ако трябва да излязат на минусови температури по гащета и фланелка и да тичат 90 минути по заледен терен.. ще си кажат-това не е за мен-но това не им пречи да искат мачове през януари и февруари.. мачове, които ще гледат по телевизията.
Та, много е трудно да се печели у нас, освен от нелегални игрички или от забулени в мъгла трансфери.
А да, и да не забравя:Феновете, които постоянно искат скъпи трансфери, купи, титли, ЕКТ, мачкане, валяци, грейдери и други пътно-строителни машини!
Да си видял в моето мнение да говоря точно за ЦСКА?! Говоря по принцип за всеки отбор в България. И говоря за влизане в ШЛ. И на малките деца е ясно, че от вътрешното първенство пари не се печелят. Нито от тв права, нито от спонсори, нито от билети, нито от фен-артикули. Виж в ШЛ нещата изглеждат по съвсем различен начин.
Както казах, има достатъчно на брой примери за отбори с приблизително равен на нашия бюджет как станаха редовни участници в групите било то на ШЛ или на ЛЕ.