marchisio написа:Е, квотата се загуби, защото не им се играе в ЛЕ на отборите, не заради две поредни греди от Удине.
[offtopic]108 години. Честито, Сардукарче.[/offtopic]
[offtopic]Благодаря

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
marchisio написа:Е, квотата се загуби, защото не им се играе в ЛЕ на отборите, не заради две поредни греди от Удине.
[offtopic]108 години. Честито, Сардукарче.[/offtopic]
Да, малко се кротна с възрастта. Сегиз-тогиз барваше разни английски задници за шията, но като цяло стана по-благ.marchisio написа:Гатузо беше прекрасен футболист. Като по-млад си беше ръгач, но с годините изчисти играта си и се превърна в един от най-добрите полузащитници, които съм гледал. Никога не съм крил, че изпитвам огромен респект към него, в един "любим отбор" , бих го сложил титуляр.
storm написа:Милан е най-подпираният отбор и това не е само от когато дойде Балотели или Галиани станал шеф на лигата.. Големите вестници на ботуша бяха дали една статистика с точките, които е спечелили или загубил всеки отбор след съдийска намеса.. И там Милан бяха първи, като заради съдийски грешки имаха 8-9 точки повече..
Обаче понеже всички си знаят само едно и то е, че Ювентус е най-бутания тази статистика не бе приета от феновете на Милан и то е най-нормалното де..
storm написа:[offtopic]Спокойно, аз чета редовно, но няма как от телефона да пиша много е неудобно..[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост