Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Al_Abrashev
- Контакти:
Re: КОИ ЩЕ Е НАИ-ДОБРИЯТ ВАРИАНТ ЗА СЪСТАВА
Имам въпрос към тези, които не слагат Тасевски в сметките да не са се объркали нещо.....???
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]
- slavi_1914
- Контакти:
groti написа:slavi_1914 написа:БАЖДЕКОВ: ФИНАНСОВО ТОЗИ МАЧ НИ Е НАЙ-ВАЖЕН
Нима това е най-важното? Докога ще говорим за пари ? Да сте чули голям отбор да говори за пари ?
Писнало ми е хора,да коментират неща,които не са им работа.Баждеков се грижи за финансите.Какво искаш да коментира? Играта? Да целува краката на публиката? Не..За това му се плаща,това си коментира.Напълно професионален коментар.Той винаги иска силен съперник от Германия или Англия,щото там идват парите от телевизиите.Това му е работата бе пич. Много странно реагираш
Да сме чули голям отбор да говори за пари? Да..Много пъти.Всъшност рядко чувам БГ отбор да говори за пари.Да казва колко е платил за този или онзи играч.Затова колко са им дълговете,премиите и т.н. А и голям отбор тия пари от влизането в групите на ШЛ няма какво да ги коментира толкова,нали?
Пич следя ти коментарите непрекъснато. Предлагам ти отвори моля те една тема и си изкажи веднъж мнението а не само да критикуваш. На всяка манджа меродия. За всичко си на нож с левскарите. Какво му е нормалното знаейки психиката на нашите. Всички знаем като се заговори за пари кво става. Нима темата с парите сега се е променила ? Парите са си същите и както преди мача в София.Колко пъти да ги коментираме тия пари? Вече и децата знаят за 10-те млн., а какво остава з футболистите.
Исках да ти кажа,че трябва да ги надъхват с футболни аргументи,а не с финансови защото вече видяхме,че с финансови не става !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
- slavi_1914
- Контакти:
Моите виждания за състава са:
.................................... Г.ХРИСТОВ...................................
......................................................................................
ЖОАЗИНЬО......................С.БАРДОН.........................ЗЕ.СОАРЕС
......................................................................................
.................Н.ДИМИТРОВ...............Д.ТАСЕВСКИ.....................(предпочитах Симонович пред Димитров ама...)
В.МИНЕВ...........Е.ТОПУЗАКОВ..........ЮС.РАБЕХ..........Ш.БЕНЗУКАН (въпреки,че Балтанов също беше вариант..)
...............................Г.ПЕТКОВ...........................................
.................................... Г.ХРИСТОВ...................................
.................Н.ДИМИТРОВ...............Д.ТАСЕВСКИ.....................(предпочитах Симонович пред Димитров ама...)
В.МИНЕВ...........Е.ТОПУЗАКОВ..........ЮС.РАБЕХ..........Ш.БЕНЗУКАН (въпреки,че Балтанов също беше вариант..)
...............................Г.ПЕТКОВ...........................................
Последна промяна от slavi_1914 на 24 авг 2009 16:02, променено общо 1 път.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
- mistreated
- Контакти:
Re: Каквото повикало такова се обадило.
DukeUnv написа:mistreated написа:Не са 2 мача, защото имахте още 5 в евротурнирите. Пък и малко не ми се вярва върналите се Топузаков, Йовов, Бардон, както и Петков и Симонович да са съгласни да стоят резерви...
5 мача в Евротурнирите, от които 2 са срещу аматьори, другите 2 срещу полу-професионалисти, а вече Дебрецен е малко по-сериозен отбор..
А бе не знам, може би избързвам, но това е моето мнение. Аз лично бих се радвал да се налагат младите във всички български отбори, защото иначе футбола ни няма никакво бъдеще. Младежките ни национали са трагични, защото не играят в клубовете си. В другите страни момчета на по 21-22 години са отдавна звезди, тук "все още не са дорасли за големия футбол".
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Re: Предаден ли бе Боримиров от Гонзо?
И аз мисля че никои никого не е предал , а дали Борето е бил или не е бил за тоя пост , бил ли или не "троянски кон" за някакъв куповач какво значение има това вече след като е сменен Гонзо е назначен на тази длъжност , въобще за какво наистина е пусната тази тема ! И аз мисля че темата е вече за заключване повече от безсмислена е
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
- Al_Abrashev
- Контакти:
slavi_1914 написа:Моите виждания за състава са:
.................С.СИМОНОВИЧ...............Д.ТАСЕВСКИ.....................
В.МИНЕВ...........Е.ТОПУЗАКОВ..........ЮС.РАБЕХ..........Ш.БЕНЗУКАН (въпреки,че Балтанов също беше вариант)
+1
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]
- stevemania
- Контакти:
-------------------------------ПЕТКОВ-----------------------------
БЕНЗУКАН--------ТОПЧО------------РАБЕХ-------------ВАГНЕР
-----------------------------СЪРМОВ------------------------------
----------------------БАРДОН----------ТАСЕВСКИ---------------
ЗЕ СОАРЕС-----------------ХРИСТОВ---------------ЖОАЗИНЬО
РЕЗЕРВИ:
ЦВЕТАН ДИМИТРОВ
МИЛИЕВ
МИНЕВ
ХИЧО
БАЛТАНОВ
ЕНЬО
ОРТЕГА
БЕНЗУКАН--------ТОПЧО------------РАБЕХ-------------ВАГНЕР
-----------------------------СЪРМОВ------------------------------
----------------------БАРДОН----------ТАСЕВСКИ---------------
ЗЕ СОАРЕС-----------------ХРИСТОВ---------------ЖОАЗИНЬО
РЕЗЕРВИ:
ЦВЕТАН ДИМИТРОВ
МИЛИЕВ
МИНЕВ
ХИЧО
БАЛТАНОВ
ЕНЬО
ОРТЕГА
Re: ТОВА Е ЛЕВСКИ ! КОЙТО НЕ ГО ХАРЕСВА ... !
metodito написа:Някои от "истинските фенове" хулеха и псуваха Кокала все едно е чумав иначе "безрезервна подкрепа". Хехе. Айде няма нужда! На каква база заставате зад Ратко.
Футболната история показва, че унгарците са ни трън в... Гласувам за това, че ще ги бием, но няма да ги отстраним. При Кокала поне се движеха към вратата на противника, а не само успоредно на нея. Д'ея селяните са тея ритнитопковци. Еньо в атака, отзад Бардон и Йовов, по крилата бразилейрошите и Милиев да се включва напред и може да стане нещо. Ама Ратко ще пусне Жоренцето и Дей Иран?, и Тасевски като защитник. Де'я треньора ти!
Ам да видим Батков какъв треньор ни е подготвил за сряда. Заставам зад клуба, но не и зад отбора поне не сега. И ако някой каже, че не съм левскар не ме интересува, кът' ви се кълчат пръстите...
П.С. Съжалявам за грубия коментар, той е насочен към малцинството тука.
Донякъде бих се съгласила с теб но според мен не само зад клуба трябва да заставаме а и зад отбора
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!
-
- Контакти:
Re: Хайде до мача да не се пускат теми за отбора.
barbi_vip написа:DukeUnv написа:PetarBG написа:Предлагам поне до мача утре да няма теми за отбора от сорта къкъв състав е най-добър ,кой е виновен,кой не играе ,тоя става ,оня не става и пр. и пр. че ми бръмна главата от едно също нещо дъвкано изплювано.Човек има усещането че края на света е дошъл с една загуба и че едва ли не трябва да затваряме клуба.
Дайте нещо за феновете до Унгария.
+1 Много теми взеха да се пускат около мача - за 1 мач има най-малко 6-7 теми и то всички са еднакви.
+1 и аз съм съгласна с вас
+ 1 този мач се превърна в медиина истерия
дайте поне ние феновете на ЛЕВСКИ да не я допълваме
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
Към slavi_1914:
Аз ли нещо не разбирам... Н.Димитров и Тасевски опорни халфове... какво Ви става бе хора???
Аз ли нещо не разбирам... Н.Димитров и Тасевски опорни халфове... какво Ви става бе хора???
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...