Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот blue avalanche » 29 фев 2012 22:48

Tommi написа:
onegavon написа:Скандалният футболист Анисе Абел вече е играч на Академик София, научи Livesport.bg. Мадагаскарецът преди два часа е бил картотекиран във футболния съюз от представители на клуба, който се подвизава в Западна „Б“ група.

Анисе разтрогна през зимата с Черноморец и подписа с ЦСКА. В последствие обаче спортно-техническата комисия към БФС го присъди на „акулите“. Днес обаче той бе картотекиран от Академик.

Очаква се утре сателитът на ЦСКА да преотстъпи Анисе на клуба от „Армията“ и той да се подвизава през пролетта с червената фланелка.

Може да съм изпуснал нещо по случая, но този не е ли собственост на Черноморец? :?
И още нещо: Как ще бъде преотстъпен на ЦСКА, като трансферният прозорец затвори? :?

И ЦСКА,като са много ербап,що не го картотекираха те?
И 'красноармейските" юристи нали се хвърляха на амбразурата за Анито?
Всъщност какво е различното между това-да го картотекира Академик или ЦСКА?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 фев 2012 22:49

Хайде да се прехвърлите в темата за Анисе, стига толкова в тази.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 29 фев 2012 22:59

Ти наистина не си наред.Не ти говоря за обезщетението по КТ.Съгласно правилника на БФС, когато се прекрати едностранно без причина, нали това пледирате?Футболиста дължи обезщетение.То може да епосочено в договора, а може и да не е.Ако има спор се решава от АСБФС.Той решава окончателно колко да ви плати Анисе и край.Вие взимате парите той си получава спортните права.
Какво ми сучеш и бягаш по допирателната?Имате право на някаква сума и толкова.Нищо не държите разбери го .Просто трябва да се следва порцедурата.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 фев 2012 23:03

Само да вметна нещо ... някой прави ли разлика между становище и решение ? :roll:

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 29 фев 2012 23:05

onegavon написа:Ти наистина не си наред.Не ти говоря за обезщетението по КТ.Съгласно правилника на БФС, когато се прекрати едностранно без причина, нали това пледирате?Футболиста дължи обезщетение.То може да епосочено в договора, а може и да не е.Ако има спор се решава от АСБФС.Той решава окончателно колко да ви плати Анисе и край.Вие взимате парите той си получава спортните права.
Какво ми сучеш и бягаш по допирателната?Имате право на някаква сума и толкова.Нищо не държите разбери го .Просто трябва да се следва порцедурата.

Ама тя не се следва. Нито вашите подават документи за картотекиране, нито Анисе оспорва картотеката си в Черноморец. В договора има посочено обезщетение.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 фев 2012 23:06

onegavon написа:Ти наистина не си наред.Не ти говоря за обезщетението по КТ.Съгласно правилника на БФС, когато се прекрати едностранно без причина, нали това пледирате?Футболиста дължи обезщетение.То може да епосочено в договора, а може и да не е.Ако има спор се решава от АСБФС.Той решава окончателно колко да ви плати Анисе и край.Вие взимате парите той си получава спортните права.

Съгласен съм с теб напълно ... докато Анисе не плати обезщетението определено от Арбитражния съд , няма право да играе

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 29 фев 2012 23:09

Ти не разбра ли ,че трябва да се преместиш в другата тема.Макар , че аз лично няма какво повече да дискутирам с теб по въпроса.Не я следва защото имат предвид други начини и не искат нищо да плащат повече.Аз бих следвал процедурата само , че там ще отнеме време.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 29 фев 2012 23:11

onegavon написа:Ти не разбра ли ,че трябва да се преместиш в другата тема.Макар , че аз лично няма какво повече да дискутирам с теб по въпроса.Не я следва защото имат предвид други начини и не искат нищо да плащат повече.Аз бих следвал процедурата само , че там ще отнеме време.

А те платиха ли вече нещо?

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 29 фев 2012 23:12

onegavon написа:Ти не разбра ли ,че трябва да се преместиш в другата тема.Макар , че аз лично няма какво повече да дискутирам с теб по въпроса.Не я следва защото имат предвид други начини и не искат нищо да плащат повече.Аз бих следвал процедурата само , че там ще отнеме време.

Други начини за какво? За крадене?

trayan16

Мнениеот trayan16 » 01 мар 2012 00:25

Ей,червените адвокати,вземете го това джудже!Той няма да ви оправи, с Петър Стоянов,Грънчов,Карачанаков и на Малина лапето няма да я бъде вашата....

Върни се в “Архив”