santi_santi написа:
Трансферният прозорец в България е до 20 август.След това само свободни агенти може да се привличат.Даже снощи и Томислав Русев в пред банята го каза
Възможно да съм го изпуснал този момент тъй като не слушам Дарик

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
santi_santi написа:
Трансферният прозорец в България е до 20 август.След това само свободни агенти може да се привличат.Даже снощи и Томислав Русев в пред банята го каза
ralka_levskarka написа:doktora25 написа:zlatan написа:ralka_levskarka написа:Като последен ден от трансферния прозорец, сега ще завалят новини за играчи, идващи в ЛевскиПоне няма да е скучно
dnes 31август ли е бе Рали,аз да не съм спал 10 дни![]()
![]()
.
Заради по-ранния старт на първенството и на участието ни в ЕКТ от УЕФА се съгласиха да отворят по-рано трансферния прозорец, но и за сметката на това да го затворят по-рано. Така че днес е последният ден.
Много съм си адекватна даже
Утре, 20 август, трансферният прозорец в България затваря. Разликата с другите части на Европа дойде заради молбата на БФС прозорецът у нас да бъде отворен десет дни по-рано заради участието на родните представители в евротурнирите.
ralka_levskarka написа:Утре, 20 август, трансферният прозорец в България затваря. Разликата с другите части на Европа дойде заради молбата на БФС прозорецът у нас да бъде отворен десет дни по-рано заради участието на родните представители в евротурнирите.
Говори с БФС.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
djo111 написа:Момчета ще си имаме и нов нападател. Преди 15 мин. ми го каза човек от клуба. Ето ви го и да ни е честит. http://www.youtube.com/watch?v=Gk0bGv_lJGc
ИМА НАДЕЖДА ЗА НЕГО.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта