Левски София - Стяуа Букурещ | 29.01.2012 | 19:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- blue magic
- Контакти:
Re: Левски София - Стяуа Букурещ | 29.01.2012 | 19:00
Като изключим някои дребни моменти аз съм доста доволен от показаното. ЛЕВСКИ игра не просто "с настроение", а игра с добра тактика и голямо старание. Резултатът изообщо не е обективен на показаното и се учудвам как някой обективно може да твърди това. В дълги моменти изобщо не давахме топката на съперника и не бих се учудил ако притежанието на топката се окаже 65-35 в наша полза. Имаше скорост в пасовете и бързи изнасяния при отнемането.Разбира се многото смени накрая поразстроиха финалните минути, но срещу такъв добър отбор стояхме напълно задоволително. Въпреки това крещящата нужда на няколкото "болни" поста остава. Дано най-накрая тези прословути нови попълнения да пристигат!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
- mistreated
- Контакти:
Левски играе същото, като в последните 5-6 срещи от първенството. Горе-долу добре в средата на терена, има тук таме добри идеи от халфовете и дотам. Напред няма нападатели, а отзад... без коментар.
Добре, че на 2 пъти Стяуа изпуснаха сами срещу вратаря и веднъж гредата ви спаси, иначе отивахте на резултат.
Единственото положение за Левски второто полувреме беше след несвирена засада на Вутов.
Добре, че на 2 пъти Стяуа изпуснаха сами срещу вратаря и веднъж гредата ви спаси, иначе отивахте на резултат.
Единственото положение за Левски второто полувреме беше след несвирена засада на Вутов.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- blue avalanche
- Контакти:
mistreated написа:Левски играе същото, като в последните 5-6 срещи от първенството. Горе-долу добре в средата на терена, има тук таме добри идеи от халфовете и дотам. Напред няма нападатели, а отзад... без коментар.
И един пробив на Тасевски до аутлинията.

ПП.Стяуа не "изпуснаха",а вратарят и Мюлдер се намесиха адекватно!

еми каквото - такова ! Сребро, бронз все тая, да сме живи и здрави и берекет през новата година

-
- Контакти:
mistreated написа:Левски играе същото, като в последните 5-6 срещи от първенството. Горе-долу добре в средата на терена, има тук таме добри идеи от халфовете и дотам. Напред няма нападатели, а отзад... без коментар.
Според мен Левски докато играеше с титулярите беше по-добрия отбор .... да незабравяме ,че спечелиха с 2 дуспи , от които поне 1 можеше да не се свири ! А второто ,че играха резервите ..... и пуснаха Старокин , Станев , Вутов , Цонев , Димов и прочие никой не изкоментира ..... а вие като играхте на живот и смърт със Стяуа какво напраихте бе "обективния" ? Паднахте и бяхте тотално надиграни .... о да че вие и гол не можахте да отбележите ...

Абре мамка му с какъв акъл идвате да се заяждате ,след като вие сте 3 пъти по зле ?

Аре пътя !
абе по едно време и мен ме осени една мисъл , гледайки съдията как дава некво ненормално продължение на мача
))
6'30 мин се дават , ако на стадиона има "убит", а то срещата си протече нормално . Дали не чакаха още един гол в нечия врата ,един Господ знае .
Дано да сте ме разбрали правилно .

6'30 мин се дават , ако на стадиона има "убит", а то срещата си протече нормално . Дали не чакаха още един гол в нечия врата ,един Господ знае .
Дано да сте ме разбрали правилно .
според мен:
1- Гаджев е твърде тромав , загубил е от креативността , която притежаваше .
2-мюлдер на няколко пъти оголи зоната си и центрирането му е отново под всякаква критика.
3-Пинто почна сковано , но определено с течение на мача придоби самочувствие и започна да прави нещата , що годе добре (все пак не е роберто карлуш)
4-Башлиев с малко тренировки може и да стане за ц.защитник.
5-Калво по едно време не можах да го позная . Ако това момче започне да тренира като хората наистина гонзо може да се окаже прав , че е класа в сравнение с футболистите от а-група
6-Тасевски напомни за себе си , т.е. от времената когато Гарата беше половин футболист без пасовете на Тасевски .
7-Бразилчето от това което видях е далече , много далече от тва което се очаква за футболист на Левски .
8-всички останали се представиха под нивото си , затова и не ми се ще да коментирам .
Не на последно място бих обърнал внимание на факта , че подготвителния период в бразилия отдавна е започнал , дори хората си играят
Brazil - Paulista A1
18:46 January 29
88' Catanduvense 1 - 1 Palmeiras
88' Corinthians 1 - 0 Linense
А защо за пореден път искат да ни направят на маймуни , като ни се обяснява , че бразилчето не тренирало 40 дни защото подготвителния период още не бил започнал , аз лично незнам .
2-мюлдер на няколко пъти оголи зоната си и центрирането му е отново под всякаква критика.
3-Пинто почна сковано , но определено с течение на мача придоби самочувствие и започна да прави нещата , що годе добре (все пак не е роберто карлуш)
5-Калво по едно време не можах да го позная . Ако това момче започне да тренира като хората наистина гонзо може да се окаже прав , че е класа в сравнение с футболистите от а-група
6-Тасевски напомни за себе си , т.е. от времената когато Гарата беше половин футболист без пасовете на Тасевски .
7-Бразилчето от това което видях е далече , много далече от тва което се очаква за футболист на Левски .
8-всички останали се представиха под нивото си , затова и не ми се ще да коментирам .
Не на последно място бих обърнал внимание на факта , че подготвителния период в бразилия отдавна е започнал , дори хората си играят
Brazil - Paulista A1
А защо за пореден път искат да ни направят на маймуни , като ни се обяснява , че бразилчето не тренирало 40 дни защото подготвителния период още не бил започнал , аз лично незнам .
prascho написа:според мен:
Brazil - Paulista A1
Ми сигурно атмосферните условия на плажа по това време не са позволили да се разкърши.

Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата
Нормална контрола.Без кой знае какви качества,но пък с бърза игра.Както твърдя напоследък главния ни проблем е защитата.Не можеш да атакуваш качествено,ако нямаш доверие на хората зад теб. Той Костов хубаво реши да разкара Милиев и Иванов,ама с центиранията на Мюлдер какво ще правим...Като цяло бих казал,че се виждат доста положителни неща. Дори,когато съперника играеше с повече самочувствие от нас топката не се чистеше на сляпо от защитата. Играе се по-опростено и бързо. В атака нещата не вървяха много-много,но в такъв период на подготовката не може да се очаква кой знае колко. Все пак според мен има положителна промяна в играта.Има смисъл и идея. Все още куцаме на места,но с повечко работа и постоянство ще стане. Харесаха ми и младите.Опитват се да играят със самочувстие. Другото,което направи явно впечатление изглежда Костов тотално е свалил кредита си на доверие от Милиев и Иво.Днес кой ли не опита на тяхната позиция.Лично аз го оправдавам - затова са контролите. Калво отново показа,че влиза във форма и Костов с право го остави. За португалчето е рано да говорим..Явно е доста бърз играч,но той и Дъстли е..Дано поне може да центрира по-добре.Неприятно впечатление и днес - при статичните положения отново сме неориентирани
110 години любов!
Nuke написа:jermiun написа:Днес бяхте пълна трагедия, мамалигите нямаха късмет, иначе 4-5 гола не ви мърдаха
Ако си цесекар, по-добре срамежливо да замълчиш, защото вас ви дъниха без дузпи.
Да, цскар съм, но срамежливо ще ти отг. Бяхте много слаби, в защита сте трагедия, в средата само Тасевски и донякъде Калво я усещат, Цветков е супер бавен и неподвижен отпред, което пречи за елемент на изненада. Атаките, когато ги имаше, бяха монотонни. Само едно голо тичане, ама тактика -йок!
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”