Допинг скандала в ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: ЦСКА заплашени от отмяна на резултатите с Литекс и Лудогорец

Мнениеот shotgun blues » 23 дек 2011 16:44

тоест "А" пробите им са положителни и както при Стоянов ,90% вероятноста и "Б" пробите да са положителни и тогава кво праим :lol: :mrgreen: Вие представяте ли си БФС да спре правата на Стоянов,Платини,Трифонов,Галчев и Янчев за по 6 месеца,година или две накуп :o Това ще е МНОООГООО интерестно ако стане :lol:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 23 дек 2011 16:47

PFC Litex написа:
Old_death написа:
Avanti_Ragazzi написа:.......Това най-вероятно означава, че четиримата играчи на ЦСКА - Борис Галчев, Мишел Платини, Румен Трифонов и Тодор Янчев, за които Венци Живков вчера обяви, че има съмнения за положителни проби след употреба на хранителни добавки, също са санкционирани след излизането на „А“ пробите им.

А излязоха ли А пробите на въпросните трима,или ще се наказваме по подозрение?
за които имаше съмнения, че също са дали положителна допинг проба, освен Костадин Стоянов.

Това ли е основанието за спирането на състезателните им права?Много ми напомня за събитията през 2008-ма година.И тогава имаше съмнения и подозрения и видяхме на края каква я сътвориха Перуката и сие.

Не си цитирал всичко до края, "А" пробите са излезли и на тяхна база са им спрели временно правата. ;)

Аз не мога да ги разбера честно тях сега.Левски и Левскарите са виновни, че техните играчи са взимали допинг ли?Все едно аз да кажа, че ЦСКА са виновни за това, че Огнянов е пил като свиня и шофирал после!!! Естествено, че ЦСКА трябва да си получи заслуженото и наказанието за това което става.И виновен за това не са нито от Левски, нито от Литекс, нито от Лудогорец а само и единствено хората в ЦСКА!!!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 23 дек 2011 16:50, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 дек 2011 16:48

shotgun blues написа:Вие представяте ли си БФС да спре правата на Стоянов,Платини,Трифонов,Галчев и Янчев за по 6 месеца,година или две накуп :o Това ще е МНОООГООО интерестно ако стане :lol:

Защо да не ги спре ако и проба "Б" е положителна?
Нещото което според мен ще бъде направено е да подложат на тестове целият отбор и тогава ще стане интересно, защото има опасност всички да изгорят, а какво по-голямо наказание от това?

Според мен Йовановски за това си би шута, а не, че махнаха Радуканов, тъй като знаел, че нещата не са чисти и ще има изгърмели, просто макето отърва кожата.
Изображение

Потребителски аватар
greenlandia

Re: Спряха правата и на другите от Цска

Мнениеот greenlandia » 23 дек 2011 16:48

Най-лесния начин е да ги глобят, сигурно и това ще стане. Тук не е Италия или Англия ,че и за тях д аима наказания.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 23 дек 2011 16:49

С една смешна глоба колкото да се отбие номера ще се размине всичко.Всичко ще бъде символично.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 23 дек 2011 16:50

С добра селекция няма да им се усети липсата. Аз съм съгласен да си останат с това наказание за няколко месеца, стига да не ни наложат служебни загуби.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 23 дек 2011 16:53

ясно е че в Левски,Литекс и Лодогорец им текат лигите за служебни победи :lol: но не допинга всъщност донесе тези точки на ЦСКА,Левски беше слаб в дербито такъв беше и ЦСКА де :) срещу Литекс не допинга победи а некъдърносттта на ИТУА и това че Литекс е много по-слаб от преди,срещу Лудогорец съдията отмени кристален гол на Лудогорец а и разградчани бяха по-добри така че допинга не им помогна много на ЦСКА и в този мач :lol: но като го има дано ги накажат :twisted:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 23 дек 2011 16:56

И това е една новина.... На какво основание /към настоящия момент/? От БФС за пореден път наистина не са подготвени да действат според изискванията на УАДА. Права се спират ПРИ ПЪРВА ПОЛОЖИТЕЛНА ДОПИНГ ПРОБА. Смешна работа
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 23 дек 2011 16:58

ros написа:И това е една новина.... На какво основание /към настоящия момент/? От БФС за пореден път наистина не са подготвени да действат според изискванията на УАДА. Права се спират ПРИ ПЪРВА ПОЛОЖИТЕЛНА ДОПИНГ ПРОБА. Смешна работа

те са наказани след излизането на "А" пробите им,тоест те са положителни :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 23 дек 2011 16:58

Ако се докаже масово взимане на допинг в отбора според мен ЦСКА на 90% ще се размине със супер солена глоба.И само 10% шанс за отнемане на точки и то по-изискване на БОК а не на БФС.За служебни загуби е смешно да се говори изобщо.Лошото ще е за момчетата защото дори за 6 месеца да изгориш, пак е много.Пада ти формата, мотивацията и има вече черно петно върху теб.Аз залагам на глоба, за мен другото няма как да стане в България с ЦСКА и Левски, иначе ще има революция!!!!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 23 дек 2011 16:59, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Върни се в “Архив”