Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Първо впечатление от новия треньор на Левски!

Мнениеот obi4am_pirin » 04 ное 2011 15:58

Батков:Мъри въобще не е бил алтернатива!
Мъри ще стъпне на Герена явно когато Батков се раздели с Левски!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Николай Костов - Официална Тема

Мнениеот LaRgO » 04 ное 2011 16:00

Човекът каза, че ако някой му се бърка в работата си отива и му вярвам. Не го е закъсал до там, че да позволява Гонзо да го командва. Радвам се, че той ще е треньор и нека феновете го подкрепят.
Последна промяна от LaRgO на 04 ное 2011 16:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 04 ное 2011 16:02

Много добро впечатление остави. Интелегентен човек.
Как ще се справи с треньорските задължения, е друг въпрос?
Последна промяна от отборът на Пловдив на 04 ное 2011 16:02, променено общо 1 път.
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 04 ное 2011 16:02

Тема за впечатлението на пиринския запалянко... ВЕЛИКОООО :)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 ное 2011 16:04

При положение, че в периода около месец се завъртяха навсякъде имената на Сираков и Стоилов, то е съвсем нормално на официална пресконференция да бъде запитан Батков това до колко е било вярно и Батков отговори съвсем резонно и нормално, след което следва да се спре да се тиражират материали свързани с горните двама.

Успех на Костов
Последна промяна от PFC Litex на 04 ное 2011 16:09, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 ное 2011 16:07

PFC Litex написа:Има разлика между неудобни въпроси и "търсене на теле" под вола!!!Има разлика между "търсене на теле под вола" и простотиите на Диков!Имената на Стоилов и Сираков ИЗОБЩО,ама ИЗОБЩО нямаха място на тази пресконференция!

При положение, че в периода около месец се завъртяха навсякъде имената на Сираков и Стоилов, то е съвсем нормално на официална пресконференция да бъде запитан Батков това до колко е било вярно и Батков отговори съвсем резонно и нормално, след което следва да се спре да се тиражират материали свързани с горните двама.

Успех на Костов[/quote]
Само,че Батков трябваше да "коментира" някакво си изказване на Сираков и т.н.И това ли имаше връзка с назначаването на Николай Костов или Диков трябваше да си начеше "антилевскаризмът"?

levskarin
Контакти:

Мнениеот levskarin » 04 ное 2011 16:10

Колеги, имаше лош звук от пресконференцията и не чух въпроса на Сашо Диков към господин Батков вярно ли е, че Левски вече е продаден на......?
Не чух на кой?
Не създавам интриги, а чисто и просто не чух на кого е "продаден" Левски.
Ако някой ми отговори и съвпада с това, което аз съм чул като достоверно, бих се радвал и ще го потвърдя!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 ное 2011 16:14

levskarin написа:Колеги, имаше лош звук от пресконференцията и не чух въпроса на Сашо Диков към господин Батков вярно ли е, че Левски вече е продаден на......?
Не чух на кой?
Не създавам интриги, а чисто и просто не чух на кого е "продаден" Левски.
Ако някой ми отговори и съвпада с това, което аз съм чул като достоверно, бих се радвал и ще го потвърдя!

Левски не е продаден!Съжалявам,ако те "натъжих"!Ако беше продаден,нали новият собственик щеше да стои там?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 ное 2011 16:14

blue avalanche написа:Само,че Батков трябваше да "коментира" някакво си изказване на Сираков и т.н.И това ли имаше връзка с назначаването на Николай Костов или Диков трябваше да си начеше "антилевскаризмът"?

Баце прозрачен си, но това си е лично твой проблем, не всеки който не е левскар е антилевскар и сподели Диков, чий фен е, тъй като аз не зная.

По темата: В Костов се вижда ентусиазъм и дано не остане разочарован от цялостната картинка в родният футбол, тъй като си личи, че не е запознат с него и реалната картинка на нещата
Изображение

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 04 ное 2011 16:14

BLUE CHAMPIONS написа:Тема за впечатлението на пиринския запалянко... ВЕЛИКОООО :)

Имам мнение и го казвам!Кой знае колко пъти си се упражнявал върху други отбори!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Върни се в “Архив”