Joni_ написа:
Наистина ли вярваш, че ще станем шампиони ?
Хора как може да сте толкова заблудени ? Титан няма за цел да прави ЦСКА шампион, техните игрички са други.
Ти ме заблуди един път за мача с Левски,така че втори път няма да ти се вържа.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Joni_ написа:
Хора как може да сте толкова заблудени ? Титан няма за цел да прави ЦСКА шампион, техните игрички са други.
гражданин от село написа:Joni_ написа:
Ти ме заблуди един път за мача с Левски,така че втори път няма да ти се вържа.
Joni_ написа:Ми да така е прави си, не излезна мача, въпроса е, че левски просто бяха прекалено слаби и дори в уговорен мач не можаха да вкарат гол, не случайно ние 2рото полувреме нямахме удар и спряхме да играем, но това е съвсем друга тема.
Надявам се да греша, но от това което виждам и знам......... и тази година за жалост няма да сме шампиони !
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Синьо сърце написа:И прави Литекс абсолютен фаворит,ако спечели в Ловеч срещу вас.
bobonikolov написа:Просто ако стъкларският бизнес на Кирил Домусчиев почне да замира Лудогорец ще изкарат всичко на сергията и ще забравят за шампионска титла,цели и обещания.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта