Ботев Враца - ЦСКА 06.11.2011 14:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: Ботев Враца - ЦСКА 06.11.2011 14:30

Мнениеот гражданин от село » 07 ное 2011 18:29

Joni_ написа:
Наистина ли вярваш, че ще станем шампиони ?
Хора как може да сте толкова заблудени ? Титан няма за цел да прави ЦСКА шампион, техните игрички са други.

Ти ме заблуди един път за мача с Левски,така че втори път няма да ти се вържа. :lol:

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 07 ное 2011 19:01

гражданин от село написа:
Joni_ написа:
Наистина ли вярваш, че ще станем шампиони ?
Хора как може да сте толкова заблудени ? Титан няма за цел да прави ЦСКА шампион, техните игрички са други.

Ти ме заблуди един път за мача с Левски,така че втори път няма да ти се вържа. :lol:

Ми да така е прави си, не излезна мача, въпроса е, че левски просто бяха прекалено слаби и дори в уговорен мач не можаха да вкарат гол, не случайно ние 2рото полувреме нямахме удар и спряхме да играем, но това е съвсем друга тема.
Надявам се да греша, но от това което виждам и знам......... и тази година за жалост няма да сме шампиони !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 ное 2011 19:22

Joni_ написа:Ми да така е прави си, не излезна мача, въпроса е, че левски просто бяха прекалено слаби и дори в уговорен мач не можаха да вкарат гол, не случайно ние 2рото полувреме нямахме удар и спряхме да играем, но това е съвсем друга тема.
Надявам се да греша, но от това което виждам и знам......... и тази година за жалост няма да сме шампиони !

И аз се надявам и този път да грешиш. :)

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 07 ное 2011 22:16

Пак колективна безотговорност има в ЦСКА ми се струва. Пената вика, че той е треньор, Дуци и той не знае кви са му правомощиянта. Аве шъ им ... майката на Титан, те въобще знаят ли кво праят. Пак я забъркаха една манджа с картофи и ако не станем шампиони с категорично най-класните играчи като Мораеш, Платини, Зику, Нелсън, Делев, тва ше е най-голямата простотия ставала в тоя клуб.
И кво ся между стола са 70-годишния Пенев. Много го уважавам, но може би наистина времето му отмина за сериозна треньорска работа и е най-добре само да дава акъли отстрани. И от друагата страна на стола е някъв сръбски чики, дето го изгониха от Литекс, после от Сливен, но между другото отборите му изиграха няколко добри мача и Жаклин Михайлов и още няколко болни мозъка го считат за тактически гении. Ми ние тогава по тая логика що не вземем и Костадин Ангелов- Лаптопа, Пирин и те направиха някои добри срещи. Пък и човекът е модерен- ходи с лаптоп на работа. Просто тва е ЦСКА. Кога ше дойде един нормален треньор, шъ изкара 2-3 години, сам шъ си прави селекцията и т.н??? Това ми е мечтата, нищо друго не искам. Само да сме нормален средноевропейски клуб. ;) :|
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 07 ное 2011 22:40

http://www.sport1.bg/sport1/node/236925
ето вече се знае,Дуци ще си носи отговорността ..
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 07 ное 2011 23:05

Абе нещо не ми се вярва Димитър Пенев, който самия Дуци сравни със Сър Алекс Фъргюсън, да седи само фиктивно на пейката, щото някъв сръбски чикиджия нямал тапия. Да излезе Митьо или по-точно Иво и да каже кой кво прави в ЦСКА, кой шъ коли и беси и кой шъ носи отговорността, ако нещата не станат. Един път завинаги Иво Иванонов трябва да вземе властта в ЦСКА и да вкара всичко в ЦСКА в ред- на всички нива. А не оня палячо Борисов дето само се прави на умен пред медиите.
Вярно ли е това, което чета, че Зику и Мораеш се скарали кой да бие дузпата срещу Враца. Ние отбор ли сме или трупа, както бяха писали в спортал. Има ли кой да ги строява тея псевдозвезди, защото за мен до тук те са точно такива. Не са направили нищо за ЦСКА. Мораеш изтърва дузпата, Зику пропусна някои много чисти положения, като онова, когато овладя хубаво на гърди. А беше сменен Платини, който като че ли най-много се раздава и заслужава да е първи избър в атаката на ЦСКА според мен.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 08 ное 2011 21:12

За титлата-ако си вземете трите мача докрая,излизате в добра ударна позиция за напролет!Но сгрешите ли в един,или повече-шансовете ви намаляват в пъти!Това би вкарало водещите 5 тима в разлика 3-4 точки и нещата стават абсолютно непредсказуеми,особено ако Левски спечели мачовете си(трудно,но не и нереално).И прави Литекс абсолютен фаворит,ако спечели в Ловеч срещу вас...Там знаете как напролет се правят 12-13 поредни победи и прочее!Да изчакаме трите кръга и да видим!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 09 ное 2011 09:21

Синьо сърце написа:И прави Литекс абсолютен фаворит,ако спечели в Ловеч срещу вас.

Едва ли. Напролет Литекс гостуват на всички преки съперници, с изключение на Левски. С този треньор и мачове в Бургас, на Армията, във Варна и Разград... Просто не ги виждам шампиони.
Както казах, предимството на софийските грандове е, че реално не "гостуват" на Славия и Локо Сф. Това са си 2 гостувания по-малко.
Ако махнем гостуването на ЦСКА на Славия през пролетта и в дербито, то остават само 6 гостувания до края на шампионата. За Левски те са 8, а за Лудогорец и Литекс по 10.
Както се вижда, всички отбори в България играят много по-трудно навън отколкото, като домакини. Така че все още имаме доста голям шанс за титлата. Дори и при хикс в Ловеч.
Победата на Армията срещу Лудогорец е повече от задължителна, въпросът е как ще стане това с такава игра...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 09 ное 2011 15:45

Не знам защо много хора тук мислят,че Лудогорец е супер отбор.Да играят добре за момента,но помнете рано или късно навсякъде нещата се объркват.Аз лично мисля,че са поредният балон като Черноморец.Просто ако стъкларският бизнес на Кирил Домусчиев почне да замира Лудогорец ще изкарат всичко на сергията и ще забравят за шампионска титла,цели и обещания.Пресен пример за това е Черноморец.Няма перфектни отбори и до краят на първенството всеки ще гудби точки.В това число и отбора от Разград.Така,че нищо не се знае.А колкото до това дали мача с Левски е бил уговорен и е пропаднала уговорката,ще кажа,че са пълни глупости.Ако е бил уговорен за Х то двата отбора въобще нямаше да се напрягат и мача щеше да завърши като този през март 2010 и щеше да изглежда по този начин.Ако мачът е бил уговорен,обаче не е излязъл заради един от двата отбора,то тогава трябваше да хвърчат треньорски глави.Но няма такова нещо и затова мисля,че всичко това,което се говори са глупости...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 09 ное 2011 16:33

bobonikolov написа:Просто ако стъкларският бизнес на Кирил Домусчиев почне да замира Лудогорец ще изкарат всичко на сергията и ще забравят за шампионска титла,цели и обещания.

Ако! Че то на Титаните АКО замре бизнеса, няма ли да изкарат всичко на пазара? А и защо все сравнявате Лудогорец с Черноморец, а не с Литекс? На мен ми приличат много повече на ловчанлии, като развитие, отколкото на акулите. А аз доколкото си спомням в дебютните си 2 сезона Литекс спечели 2 титли.
Казах, не ги подценявайте изобщо, защото ако дори да остави настрана парите и организацията в клуба, има още нещо, което се набива ясно в очите - те играят най-добрия футбол в България в момента. Не виждам кой може да го оспори.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Архив”