Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот vaskonti » 02 яну 2012 16:49

ultraspz написа:
vaskonti написа:
ultraspz написа:Гледам, че сте харесали някакъв аржентинец, юноша на Бока, който в момента се подвизава в Алки Ларнака. Сигурно това е новият Марадона, след онзи Трекаричи (новия Меси :lol: )

Да, Марадона определено е един от най-добрите леви бекове, които някога са се раждали.

Ако не си разбрал, мнението ми беше пародийно, много добре знам на какъв пост се е подвизавал Марадона и прочетох на какъв играе въпросният гений на футболната игра (да ме прощава, но му забравих името). Ако желаеш пълна точност, добре - това ще е новия Санети :mrgreen:

Дори опитът за пародия в мнението ти е пародиен. Прозвището на Трекаричи е дошло от аржентинските медии, не от българските и още по-малко от феновете в някакъв форум. Това, което си написал е просто нескопосан опит за остроумничене и нищо друго.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 яну 2012 16:52

Кашчей написа:
vaskonti написа:
ultraspz написа:Гледам, че сте харесали някакъв аржентинец, юноша на Бока, който в момента се подвизава в Алки Ларнака. Сигурно това е новият Марадона, след онзи Трекаричи (новия Меси :lol: )

Да, Марадона определено е един от най-добрите леви бекове, които някога са се раждали.

Васконти, според теб това не са ли вестникарски надувки:
ЦСКА взе национал на Селтик
ЦСКА взе новият Меси
Левски взе юноша на Барселона
Сега пък ЦСКА е набелязал юноша на Бока... и феновете потриват ръце и кършат плешки, че това е уникален трансфер.Между другото минава продажбата на двамата най-добри и евентуалната продажба и на Мораеш, неустановеното положение на Платини..... Както съм имал възможност да спомена-когато се готви някоя простотия, то се пишат гръмки заглавия, с които да се отклони вниманието от нея.

Не виждам някой да потрива доволно ръце от днешната новина. А това, че медиите опитват да си продават продукцията измисляйки ефектни заглавия, си е техен проблем, не на феновете. Въпреки, че в края на краищата тоя аржентинец си е юноша на Бок, Шеридън си е национал на Шотландия, макар и за кратко време, Трекаричи си носеше това прозвище от Аржентина, а Калво си е юноша на Барса. Не знам защо правиш заключения за мисленето на феновете на база вестникарските изцепки.
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 яну 2012 17:11

vaskonti написа: Не знам защо правиш заключения за мисленето на феновете на база вестникарските изцепки.

Ако не те мързи, прочети някои теми от две години насам, свързани с трансферите.

Шеридън е национал на Ейре, не на Шотландия, но това не го прави по-добър футболист.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 яну 2012 17:20

Ок, Ейре - все тая. Въпросът е не колко е добър, а че не е лъжа заглавието "ЦСКА привлече национал от Селтик". Личното ми мнение за него е, че не е лош играч, но има голям проблем с психиката и това му пречи. Но, това е друга тема.
Нормално е феновете да имат по-високи очаквания към играчи, които идват с визитка на национал или играч, когото местните медии в родината му го наричат новия Меси. Или пък юноша на Барса, записал мачове дори за първия отбор. Това, че те после се провалят тук е съвсем отделен въпрос и въобще не значи, че са лоши играчи.
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 яну 2012 18:32

vaskonti написа:Ок, Ейре - все тая. Въпросът е не колко е добър, а че не е лъжа заглавието "ЦСКА привлече национал от Селтик". Личното ми мнение за него е, че не е лош играч, но има голям проблем с психиката и това му пречи. Но, това е друга тема.
Нормално е феновете да имат по-високи очаквания към играчи, които идват с визитка на национал или играч, когото местните медии в родината му го наричат новия Меси. Или пък юноша на Барса, записал мачове дори за първия отбор. Това, че те после се провалят тук е съвсем отделен въпрос и въобще не значи, че са лоши играчи.

Няма лошо да имате очаквания.Лошото е, когато са еуфорични, без да се помисли малко.След това идва изтрезняването и се започва едно.. тоя ли бе?Тоя за нищо не става!По-добре момчета от школата... а тя и школата е една, ама нали е , за да се изкаже "мисъл".Или пък... тоя го продаваме и с парите вземаме двам (трима) класни играчи.. Че тоя, ако е толкова класен, в България ли ще дойде да рита?!?Но нали целта е да се каже нещо (мисленето е на заден план, ако въобще го има).Естествено, като се види, че от въпросната надежда нищо не става, следва :На момчето му трябва време, за да се адаптира, а на отбора, за да се обиграе и така си се върти фенското колело, с очаквания за нещо добро.През това време шефовете си въртят игрите и парите, и ги боли махалото за часовника.Титаните, ако искаха да правят отбор за ШЛ дали щяха да продадат Зику и Нелсън на полусезона?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 яну 2012 19:12

Няма лошо очакванията да са еуфорични когато става въпрос за играч, който поне на хартия е добър. Очакванията за Зику се оправдаха, та дори се надвишиха. Нищо, че пак имаше хора, които предпочитат един играч да тича като луд по терена и ако не го прави, значи не става за нищо. Без значение, че и ходейки вкарва гол след гол. Ако един такъв играч не оправдае високите очаквания към него, проблемът не е в самите очаквания на феновете, а в него самия.
[/center]

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 02 яну 2012 22:54

Кашчей написа:Титаните, ако искаха да правят отбор за ШЛ дали щяха да продадат Зику и Нелсън на полусезона?

Ето тук за жалости си много прав !!!
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

IOTUR4O

Мнениеот IOTUR4O » 03 яну 2012 11:40

Определено не съм хич обнадежден, като гледам поведението на ръководството, че и на Пената. Единият гледал футболисти от България, другият пък само от чужбина, Титаните пък само гледат пара да правят продавайки всичко качествено и накрая май се очертава поредната "сдадена", пък иначе първоначално сигурна титла...Дано на 9-ти ме опровергаят и да има приятни изненади ;)

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 03 яну 2012 14:36

ЦСКА си продаде добрите футболисти, но за Зику и Мораеш ( евентуално), ще прибере над 6 500 000 лв + 1 000 000 лв. за Нелсън и евентуалони приходи от Ирландчето, то приходите за един полусезон стигат 8 000 000 лв., мислите ли , че с 5 000 000лв. от тези пари ЦСКА неможе да си позволи добри футболисти , може разбира се !!!!!! Не мисля, че бяха толкова обиграни , че да се осланяме на това твърдение. Дано ми потвърдат думите ръководството и закупят точните замесници и някъде ТАМ в края на МАЙ .....ЦСКА ДА Е ШАМПИОН!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 04 яну 2012 12:46

Янис Зику официално бе представен като футболист на корейския Поханг Стийлърс. Румънският нападател подписа договор за две години с опция за още две с корейския отбор, след което позира с фланелката на новия си отбор.

Според информации ЦСКА ще получи 2,3 милиона евро за трансфера на голмайстора си през есенния полусезон. Румънецът пък ще взима годишна заплата 1 милион евро.

"Имах нужда от ново предизвикателство и затова приех офертата на Поханг Стийлърс. Отборът е един от силните в Азия и се надявам да помогна за успехите на тима", каза Зику.

гонг.бг

2,3 млн. евро?! :shock:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Архив”