Берое - ЦСКА - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Re: Берое - ЦСКА 17.9.11

Мнениеот UNBEATABLE » 17 сеп 2011 18:36

Нямаше никаква засада на Мораес, като премина вратаря.... :evil:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 сеп 2011 18:37

Joni_ написа:Много слабо 2ро полувреме, не знам какво стана и защо така се подведохме по играта на Берое.
Въпреки всичко съм доволен от 3те точки и продължаваме с победния ход !

Дължи се на това, че Янчев има сили за 30 минути, след това го няма никакъв. Галчев е приличен играч, но нищо особено. Събери тия две нещо и става ясно, че средната ни линия е най-слабото ни звено. Най-ясно се видя срещу Стяуа. А като няма кой в центъра да задържи топката, да се пребори за нея и да спира противника, атаката отива на кино, а защитата започва да страда. Добави към всичко и очевидно тоталното подценяване на Берое и резултата го видяхте.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 17 сеп 2011 18:38

msm написа:А ти как ще го коментираш? Не дадена дузпа през първото полувреме за Берое, където ЦСКА спокойно може да върне гола , или недадена в средата на второто за ЦСКА, където режеш главата на Берое до кръста и край на надеждите за измъкване на точка?

И как разбра че цска ще върне лесно гола??? Някакъв пророк ли си? При 1-1 мача става друг- Берое се изтегля и играе така, както цска 2-то полувреме- на контра, а цска натиска. При 0-1 е лесно да грешиш в полза на Берое с цел да докараш нещата до 50:50, ама във футбола не трябва да има 50:50! Само в България това се иска, а то е тотално неправилно и такива като Тони Генов си разиграват коня....
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 17 сеп 2011 18:39

Тошко му е време да се откаже, просто 2-рото полувреме го нямаше никъде, ЦСКА страда в средата на терена, от доста време!!!

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 17 сеп 2011 18:40

vaskonti написа:Дължи се на това, че Янчев има сили за 30 минути, след това го няма никакъв. Галчев е приличен играч, но нищо особено. Събери тия две нещо и става ясно, че средната ни линия е най-слабото ни звено. Най-ясно се видя срещу Стяуа. А като няма кой в центъра да задържи топката, да се пребори за нея и да спира противника, атаката отива на кино, а защитата започва да страда. Добави към всичко и очевидно тоталното подценяване на Берое и резултата го видяхте.

Добави Спас и Зику и виж без колко играчи играем . :)
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 сеп 2011 18:40

UltraBlue написа:
msm написа:А ти как ще го коментираш? Не дадена дузпа през първото полувреме за Берое, където ЦСКА спокойно може да върне гола , или недадена в средата на второто за ЦСКА, където режеш главата на Берое до кръста и край на надеждите за измъкване на точка?

И как разбра че цска ще върне лесно гола??? Някакъв пророк ли си? При 1-1 мача става друг- Берое се изтегля и играе така, както цска 2-то полувреме- на контра, а цска натиска. При 0-1 е лесно да грешиш в полза на Берое с цел да докараш нещата до 50:50, ама във футбола не трябва да има 50:50! Само в България това се иска, а то е тотално неправилно и такива като Тони Генов си разиграват коня....

Е Берое как игра до гола? Не бяха ли яко изтеглени?
[/center]

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 17 сеп 2011 18:40

UltraBlue написа:

По-същата причина по която ти пророкуваш евентуален гол от дузпа!
А за недадената на ЦСКА ????????
Последна промяна от msm на 17 сеп 2011 18:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 сеп 2011 18:41

di4o написа:
vaskonti написа:Дължи се на това, че Янчев има сили за 30 минути, след това го няма никакъв. Галчев е приличен играч, но нищо особено. Събери тия две нещо и става ясно, че средната ни линия е най-слабото ни звено. Най-ясно се видя срещу Стяуа. А като няма кой в центъра да задържи топката, да се пребори за нея и да спира противника, атаката отива на кино, а защитата започва да страда. Добави към всичко и очевидно тоталното подценяване на Берое и резултата го видяхте.

Добави Спас и Зику и виж без колко играчи играем . :)

Абе Зику може да е всякакъв, но е най-хладнокръвен пред гола. Грехота е да не играе, въпреки всичко...
[/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 17 сеп 2011 18:41

UltraBlue написа:
ros написа:Върпосът не е в коя минута е станала грешката, а защо е станала, умишлена ли е, от некъдърност ли е ...? И мача показа, че е второто...

мхм... много елементарно разсъждаваш, но както и да е 8-) После пак ще ревем лятото, ама ние сме на принципа докато има давай, после майната му... еми заслужаваме си го 8-)

Не бе пич, аз много добре те разбирам, разбирам също и че си интелигентно момче, но както казваш за резултата и минутата на грешката в тая логика ще кажа... да, при 1-1 имаше още цяло второ, каква е гаранцията, че ЦСКА нямаше да натиснат?
Сега е много глупаво да спорим за това в коя минута са грешките. ВАЖНОТО Е, ГРЕШКИТЕ ЧЕ ВЛИЯЯТ НА РЕЗУЛТАТА И НА ДВАТА ОТБОРА, а за това вина имат само и единствено съдиите, които са показно некадърни
Последна промяна от ros на 17 сеп 2011 18:46, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 17 сеп 2011 18:44

vaskonti написа:Е Берое как игра до гола? Не бяха ли яко изтеглени?

И? В началото имаха положения... Допуснаха много груба грешка и поведохте... какво трябва да следа от това?
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Върни се в “Архив”