tatusindo написа:enguerino написа:JackPackage написа:намери ми още 2-3ма да смятат точките и се включвайте колкото искате, ама аз сам на 100 човека точки няма да смятам![]()
П.П.: Откъде да знам че ще се появят толкова специалисти, имайки предвид хората които играхме в игрите през сезоните не очаквах повече от 20-30 човека, а те за няколко часа станаха 65-70....
Джак никой не те обвинява, ти си направил темата, ти ще смяташ и ти поставяш критериите. На мен не ми се смятат точки на 60 човека така че отпада идеята и на Фокса да се включим като смятащи. Досега сме 4 човека тук fr3ak_boy, Udoji90, Борото и аз ако се включат още двама трима може да си направим играта
Бройте ме и мен,ама не ми се смята.......
Добре, вече сме 6 и смятам че може да си направим играта, ако има още по-добре. Аз ще ги смятам точките за 5 6 човека няма проблем, само трябва да уточним критериите. Дали ще е 3т за резултат и 1 за знак или ще има и за голова разлика. Кажете си мнението и ако искате може да почвате да прогнозирате шампион и голмайстор които ще носят по 5т.
Мойте прогнози са: Шампион Аржентина и голмайстор Луис Суарес