Виж обаче колегите казват че това са истинските фенове.Делянски аз за това когато съм на стадиона съм във в,сектор Б си е платен.
То и аз не ходя в Г,поради много причини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Виж обаче колегите казват че това са истинските фенове.Делянски аз за това когато съм на стадиона съм във в,сектор Б си е платен.
BLUE CHAMPIONS написа:Този мач ще остане в историята с това,че само Пламен Илиев си стоеше на поста през целия мач, всички останали можеха да се видят навсякъде по терена в различни ситуацииЯсен за пореден път изумява с тактиката си
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
Кажи му и ти на супер фена аз съм на 39г и доста съм погледал и хубава и грозна игра на Левски тази не е от хубвата и ако дойдеш в Монтана и попиташ за синьото капанче зад театъра ще ти кажат какъв фен съм момченце.
milen.hristov написа:BLUE CHAMPIONS написа:Този мач ще остане в историята с това,че само Пламен Илиев си стоеше на поста през целия мач, всички останали можеха да се видят навсякъде по терена в различни ситуацииЯсен за пореден път изумява с тактиката си
Той Ясен чупи тъпомера постоянно
storm написа:track.and.field написа:storm написа:Псевдо фенове сте , понеже сте фенове само когато отбора върви ! Като е в криза бойкоти, протеси, стачки и т.н.... !!!
П.С Този удар в гредата на Ицо сигурно и той на късмет а ?
Смешници...
Аз винаги съм си подкрепял отбора, ама ти на тъп ли се правиш, с извинение ? Просто не ми харесва като цяло как се ръководи отбора, не мога да не искам промени ли ? Само се виж какво си написал !
Ми и на мен не ми харесва, но не е сега момента за протести и прочие.. Когато отбора невърви трябва феновете да го вдигнат..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта