Калиакра - ЛЕВСКИ [19.03.2011] (?:?)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Дискусия относно човека Цонко!

Мнениеот PFC Litex » 19 мар 2011 15:34

В момента нещата са така, все едно кмета на Благоевград да каже, Пирин няма да играе срещу отборът "Х".

Лицето Цонко Цонев не заема никаква длъжност в ФК 'Калиакра" за да взема решения, някой определено ще му излезе срещу носа.

Не е такъв начина за бойкот, тъй като и аз не харесвам Борислав Михайлов, но като зная каква е системата за избор на нов шеф на БФС, направо ми се плаче.

NIKSANA, нещо някъде си пропуснал ми се струва.

Относно мача след малко това ще си проличи преди началото му ще има ли такъв или не, има ли в стартовия състав футболисти които рядко попадат там, то те ще са "камикадзетата".
Последна промяна от PFC Litex на 19 мар 2011 15:37, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 19 мар 2011 15:36

PFC Litex написа:В момента нещата са така, все едно кмета на Благоевград да каже, Пирин няма да играе срещу отборът "Х".

Лицето Цонко Цонев не заема никаква длъжност в ФК 'Калиакра" за да взема решения, някой определено ще му излезе срещу носа.

Не е такъв начина за бойкот, тъй като и аз не харесвам Борислав Михайлов, но като зная каква е системата за избор на нов шеф на БФС, направо ми се плаче.

Каварна са общински клуб, а Кметът се казва Ц.Цонев.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 мар 2011 15:39

edmon_dantes написа:
POPCORN написа:
kiko75 написа:Наков пред Гонг: Мачът Славия - Пирин ще закъснее с 10 минути
19 март 2011 14:55Размер на шрифта: T- | T | T+

и какво като закасне с 10 мин?Ебати протеста :lol: :lol:

Когато си прав, Пуканке, прави си. Тук съм напълно съгласен. Тези 10 мин са само за отбиване на номера. Смешно е. Поне като подкрепяш някой в протеста му, го подкрепяй докрай. Шубето е голямо нещо. Яд ме хваща, когато след даден мач се изтъпани някой собственик на отбор и започне да плюе, плюе, плюе... Ами като си недоволен, протестирайте бе! Ето сега има възможност, давайте. Цонко ще се окаже единствения, който има топки. Другите са... едни други полови органи. Това е.

еми затова нямаме и футбол!Такъв е манталитета на българина.Ние сме си още роби!Няма да протестираме и 5 лв да ни правят бензина!Ние сме мазохисти и страхливци!Само приказваме и нище не правиме
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 19 мар 2011 15:40

Добре го е замислил Цонко, но без останалите клубове нищо няма да се получи. Дано да има развитие и останалите малки клубове да го подкрепят.

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 19 мар 2011 15:40

blue avalanche написа:Поправете ме ако греша,ама ЦСКА не спечели ли служебно един мач срещу Локо Пд не много отдавна?Един мач,който трябваше да се играе в Кюстендил,мисля.Тогава не "риваха",доколкото си спомням...

Мачът беше в Самоков и ДА,не се игра и си взеха мача по лесния начин ,нищо ново !
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Калиакра - ЛЕВСКИ [19.03.2011] (?:?)

Мнениеот turbogena » 19 мар 2011 15:42

За феновете е кофти :| Не знаят дали да заминават за Каварна...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 мар 2011 15:44

noo написа:
PFC Litex написа:В момента нещата са така, все едно кмета на Благоевград да каже, Пирин няма да играе срещу отборът "Х".

Точно, че са общински клуб то решенията за клуба се вземат на сесии, така че някой определено ще му излезе през носа, но лично на мен ми е все тая.
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 мар 2011 15:45

kiko75 написа:
blue avalanche написа:Поправете ме ако греша,ама ЦСКА не спечели ли служебно един мач срещу Локо Пд не много отдавна?Един мач,който трябваше да се играе в Кюстендил,мисля.Тогава не "риваха",доколкото си спомням...
МНОГО ЗНАЕШ КАДЕ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ИГРАЕ :lol: :lol: :lol:

Сезон 2002/03,ст.Самоков,Локо Пд не се явява в знак на протест срещу лишаването от домакинство,ЦСКА спечели служебво с 3-0.Тогава "червените" "НИ РИВАХА"...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 мар 2011 15:47

Най-големия Цонков смях беше, че лично той ще преговарял с телевизията за ТВ правата на Калиакра :lol:
Изображение

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 19 мар 2011 15:47

PFC Litex написа:
noo написа:

Точно, че са общински клуб то решенията за клуба се вземат на сесии, така че някой определено ще му излезе през носа, но лично на мен ми е все тая.

Решенията се вземат от Президента на клуба, финансирането се разглежда и гласува на сесиите на Общинския съвет.

Върни се в “Архив”