Локомотив София - ЛЕВСКИ [06.03.2011] (0:2)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Локомотив София - ЛЕВСКИ [06.03.2011]
POPCORN написа:Blue Mind написа:Ясен или по скоро Гонзо ,трябва да изкарва Дембеле ,защото още 1 картон и е аут аз мача с Черноморец ,а за него ще ни е много нужен
е ти луд ли си, Ченоморец са много слаби..нали така казахтеНадали ще ви е необходим Гара!Вкарайте младежите
И ти на сяко гърне поглупак деа..

-
На'ще май нещо се опитват да доиграват мача, но това е много опасна "тактика" !
Да не трепирим накрая само ...
- POPCORN
- Контакти:
sslevski написа:POPCORN написа:Blue Mind написа:Ясен или по скоро Гонзо ,трябва да изкарва Дембеле ,защото още 1 картон и е аут аз мача с Черноморец ,а за него ще ни е много нужен
е ти луд ли си, Ченоморец са много слаби..нали така казахтеНадали ще ви е необходим Гара!Вкарайте младежите
Да така е ....проблем?????
хах няма проблеми бе..само че ако не ги биете ще ви се смея много, защото уж са по-слабжи от Локо Сф нали?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- POPCORN
- Контакти:
Blue Mind написа:POPCORN написа:Blue Mind написа:Ясен или по скоро Гонзо ,трябва да изкарва Дембеле ,защото още 1 картон и е аут аз мача с Черноморец ,а за него ще ни е много нужен
И ти на сяко гърне поглупак деа..
що казвам си мнението ..Не може ли?
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
THE G.A.M.E написа:На'ще май нещо се опитват да доиграват мача, но това е много опасна "тактика" !
Като нищо , много сме слаби добре че имахме късмет и при 1вия и при 2рия гол... иначе нищо съществено

POPCORN написа:хах няма проблеми бе..само че ако не ги биете ще ви се смея много, защото уж са по-слабжи от Локо Сф нали?
Отивай да търсиш стадион за домакинството ви, а нас не ни мисли

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
POPCORN написа:е призля ти ,зщото ти е кофти да виждаш ЦСКА да играе добре, това м ие ясно!Тука поне какво?Тука това не е мач, а махленски футбол!Там поне си вкарахме сами головете , а не Локо сами си бутат гола!Ама щом те кефи мача радвай се!Все ми едно !АЗ си казвам мнението, това че не ви харесва мойто мнение не е мой проблем!
Тука- там, поне и 2-та отбора играят нещо(опитват се), а вчера едните играеха, а другите гледаха как да не играят! Ккаво тогава да му гледам на него мач

Последна промяна от UltraBlue на 06 мар 2011 19:27, променено общо 1 път.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- edmon_dantes
- Контакти:
POPCORN написа:UltraBlue написа:POPCORN написа:![]()
нали по-слаби са защото ги биха ЦСКА.Ама поне Черноморец имаша желание и имаха 2-3 положения за гол!А тия Локото и това нямат!Жив здрав да си , ако те кефи тая игра на Левски радвай се!Гледах всички мачове от кръга и пре спокойно мога да кажа, че това е най-тъпият мач от целия кръг!Няма заряд, няма нищо!Те дори гфутболистите не тичат а се разхождат по терена!
На вашия мач пък кое му беше интересното... неадекватната игра на вратаря на Черноморец, или бягащите на другата страна защитници... него още след 30 минута го махнах, понеже ми призля... тук поне и 2-та отбора се опитват да играят, макар че не им се отдава
е призля ти ,зщото ти е кофти да виждаш ЦСКА да играе добре, това м ие ясно!Тука поне какво?Тука това не е мач, а махленски футбол!Там поне си вкарахме сами головете , а не Локо сами си бутат гола!Ама щом те кефи мача радвай се!Все ми едно !АЗ си казвам мнението, това че не ви харесва мойто мнение не е мой проблем!
Защо не си гледаш отбора, а се буташ в нашия форум и дразниш хората? А като мача е толкова тъп, защо аджеба го гледаш? Вързал ли те е някой? Вчера раздаваше правосъдие, ама днес май ти си престъпника

ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

UltraBlue написа:magichko написа:
къде е "великата" публика ? ЗАЩО НЕ Е НА СТАДИОНА ? нали сте най-велики , най-добри ? нещо пари ли нямате ? че вчера в бургас при същите цени имаше повече
Абе вие много бързо забравихте как ходехте по 100 човека есента май... и не се чувахте хич.
Е те вече не бойкотират,вече всичко е наред,исканията им и за школа и за адекватно управление са изпьлнени