Зимната селекция на ЦСКА?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Зимната селекция на ЦСКА?!

Мнениеот JackPackage » 03 дек 2010 14:20

Udoji90 написа:Ляв бек, поне 1 крило, централен защитник, евентуално опорен халф и със сигурност централен нападател. Нов вратар, дори да не можем да разчитаме на Мболи, не е задължителен за купуване.

демек 5 играча поне.... сложи им и на тях по една резерва - 10 играча - нормален трансферен прозорец в цска :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 03 дек 2010 18:55

JackPackage написа:
Udoji90 написа:Ляв бек, поне 1 крило, централен защитник, евентуално опорен халф и със сигурност централен нападател. Нов вратар, дори да не можем да разчитаме на Мболи, не е задължителен за купуване.

демек 5 играча поне.... сложи им и на тях по една резерва - 10 играча - нормален трансферен прозорец в цска :lol:

Не, 5-6 играчи - имам предвид точно това, което съм написал.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 03 дек 2010 20:38

blue avalanche написа:
Есиенчо написа:
Ballancee написа:Продължавам да твърдя ,че ЦСКА ,трябва да се подсили на всеки пост , особено ако бъдат продадени Мболи и Делев!

Ами това се знае одавна,че трябват футболисти при това класни за всички линии

С две думи:един цял нов отбор?

Не си далеч от истината :!:

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 03 дек 2010 21:20

Трябват ни 4-5 основни играча и това е. Ляв бек, вратар, нападател, който да бележи много и 1 халф.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 дек 2010 21:33

bekono написа:Трябват ни 4-5 основни играча и това е. Ляв бек, вратар, нападател, който да бележи много и 1 халф.

И те трябва да са.. кои?

ПП-Иначе кефите, когато се палите за ДЮШ и налагането на собствени юноши ;)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 03 дек 2010 21:37

Кашчей написа:
bekono написа:Трябват ни 4-5 основни играча и това е. Ляв бек, вратар, нападател, който да бележи много и 1 халф.

И те трябва да са.. кои?

Кои да са не решавам аз, а и си нямам идея кои може да са.
За школата е добре да се налагат играчи и от там. По добре някой юноша на резервната скамейка, отколкото Саидходжа или Митко Илиев.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 дек 2010 21:48

bekono написа:
Кашчей написа:

И те трябва да са.. кои?

Кои да са не решавам аз, а и си нямам идея кои може да са.
За школата е добре да се налагат играчи и от там. По добре някой юноша на резервната скамейка, отколкото Саидходжа или Митко Илиев.

Добре!На мен ми е ясно, че не само ти, а повечето нямате никаква идея, но пишете за класни играчи-откъде ще дойдат те?Лично на мен ми става много смешно, когато чета, че ".. трябват няколко класни играчи..", но писалият си няма и идея кого има предвид.Класни, но наистина класни, играчи се привличат с много пари.Отделен е въпросът, че футболът е колективен спорт и в него е важен отборът, а не само 2-3 индивидуални изпълнителя(особено, ако са егоисти, а не отборни играчи).
Реал Мадрид би трябвало да ти е "светъл" пример за това, че отбор само от звезди не се прави.Звездите дават облик, но не правят отбора.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

admirall
Контакти:

Мнениеот admirall » 05 дек 2010 11:19

Здравейте, аз съм агент Бара и бих искал да ви предложа двама играчи. Имам записи на DVD с тях.

Първият е Гусуф Рабех - може би сте чували за брат му Юсуф Рабех. Отново централен защитник, а връх в кариерата му е 10ти в Дегестан. Той е истински ЦСКА-р, заклевам се.

Вторият е централен нападател - Митро Пудурски - връх в кариерата му е 5та дивизия на Украйна, отново имам ДВД, и отново е истински ЦСКА-р.

Стават ли?

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 05 дек 2010 18:04

admirall написа:Здравейте, аз съм агент Бара и бих искал да ви предложа двама играчи. Имам записи на DVD с тях.

Първият е Гусуф Рабех - може би сте чували за брат му Юсуф Рабех. Отново централен защитник, а връх в кариерата му е 10ти в Дегестан. Той е истински ЦСКА-р, заклевам се.

Вторият е централен нападател - Митро Пудурски - връх в кариерата му е 5та дивизия на Украйна, отново имам ДВД, и отново е истински ЦСКА-р.

Стават ли?

Стават за левски,но не и за тризвездните ЦСКА.Милен Радуканов каза след мача с турците,че 2-3 нови попълнения и състав ще изглежда различен.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 05 дек 2010 18:11

да, ако тия попълнения са Лео Меси (истинския, не вашия), Видич и Дрогба ;)
Няма да има кой да ви барне в БГ :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”