Първият зимен трансфер по оста Локо - Ботев вече е факт. Емил Аргиров окончателно се договори за личните си условия и вече е футболист на Ботев, научи Plovdiv24.bg.
Десният халф-бек идва със свободен трансфер, след като бе освободен в края на полу-сезона от "смърфовете". Футболистът бе желан още и от Лудогорец, където се стягат за офанзива на елита, със селекция от "А" група.
(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/218358.html#ixzz19c9lt85t
Трансферите в клуба
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Canaries front
- Контакти:
Re: Трансферите в клуба
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
- plovdivchanina
- Контакти:
Re: Трансферите в клуба
Да ние е честито Животното много съм доволен от трансфера в него има много хляб хубаво е че го взимаме.

Емил Аргиров почва с Ботев
инфото е от официалния сайт на клуба.аз не съм го гледал това момче дано сме случили нека някой ако знае за какчествата му да сподели.макар да знам че ръководството си знае работата и нашето мнение няма значение.сигурно ще има различни менния но няма значение.и весело посрещане на всички ботевисти на новата 2011 г и дано ни донесе много радост
селски вземи си скункса не се сърди
Re: Емил Аргиров почва с Ботев
страхотено попадение дано ни радва дълго време

Mom4eto e iuno6a na Botev 2002 s trenior Marin Bakalov .Igrae kato bek i e mn dobur s glava 

- Vamos Campeon
- Контакти:
Дано кариерата му тръгне стремглаво нагоре!
kubik написа:Същата работа и в Кърджали,когато феновете на ботев нападнаха турците.Платено на няколко жълти фена(това е публична тайна в Пловдив) от централата на дпс да направят размирици
Само ги взимаме разни такива...от Спартак,от локото изгонени,освободени от някъде..той ако е стока ще го гонят ли от локо???
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
canar4e написа:Само ги взимаме разни такива...от Спартак,от локото изгонени,освободени от някъде..той ако е стока ще го гонят ли от локо???
И Курдов е изгонен... Да го махнем и него, а? Вечно недоволни, егати и хората... Айде да го видим първо какво е, що е, пък тогава да мислим защо е изгонен от кадрите на Мадам Ба.
Не натискайте ТУК!
Преди да отиде в Локо Пд беше много близо до трансфер в Левски. Ще ви е полезен.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- rump_shaker
- Контакти:
canar4e написа:Само ги взимаме разни такива...от Спартак,от локото изгонени,освободени от някъде..той ако е стока ще го гонят ли от локо???
Ми дай тогава да правим оферти на Кака, Меси и Шави да подсилим....... да не би да очакваш да взимаме супер звезди. Все пак сме в В група. А докато разни Бенжалюновци и кви са там още заемат мястото на млади и перспективни български играчи няма нищо протива да ги привличаме та били те "ненужни".
Ако погледнем реално, отбор от В група привлича играч от А група! Какво толкова лошо има в този трансфер? Още повече, че момчето ще има шанса да се докаже и ако успее да го направи и изгрее, тогава пак ли ще е в графа "лош трансфер"?