mistreated написа:Аз не мога да обвинявам никого, снощи всички играха с желание и добре. Направихме 2 глупави грешки (особено втората), но какво да се прави, част от играта е. Факт е, че стояхме по-добре от турците, а и тактиката изглеждаше по-добра от тази на Шустер, което още повече ме радва. Дано Радуканов продължи възходящото развитие на отбора, защото ясно се вижда, че откакто той го пое, играчите поне знаят какво трябва да правят на терена, а не се въртят, като мухи без глави.
"Пускам си компютъра тази сутрин и отварям спортните сайтове и оставам... ИЗУМЕН

Убеден съм, че снощи гледах мача на Левски с Гент в Белгия (гледане е силно казано с тези кафе-паузи, заради прекъсванията на картината). Убеден съм и че от това, което видях, двата отбора направиха горе долу равностойно първо полувреме, а второто Гент просто прегази сините и физически и футболно и само късмета спаси Левски от голяма загуба. Да, ама не. Явно съм гледал друг мач, защото всички сини футболисти и ръководители (че и някои сини журналисти) ме убеждават, че Левски е стоял много добре на терена, не е бил надигран по никакъв начин, имали са МНОГО и то ОТЛИЧНИ положения за гол (аз лично помня само едно в третата минута и след това явно имам амнезия) и просто късметът е помогнал на белгийците да вкарат и да победят. Е ай сиктир, бе! Тия на за малоумни ли ни взимат?! Това не е смешно, ами направо жалко."
Много беше активен в нашия форум,за да ни убедиш колко много Гент ни "смачкали",пък какви глупости наприказвали нашите ръководители и футболисти след мача.Я сега пак си прочети глупостите,дето си ги писал по-горе:"как сте стояли по-добре от Бешикташ,па как Радуканов бил по-добър тактик от Шустер..."Добави:
"„Имаме бъдеще, тези млади играчи имат потенциал. След една година могат да бъдат както Бербатов е сега в Манчестър Юнайтед”, добави още помощник треньорът на Милен Радуканов."
"“Не ни достигна късмет. През второто полувреме получихме нелеп гол и оттам ни поспадна гарда. Във всички мачове досега играхме добре. И в Истанбул имахме доста положения."-Т.Янчев
"ЦСКА бе по-добрият отбор”, коментира Живков.
“Изиграхме един прекрасен мач. Владеехме положението. Просто нямахме спортен шанс и късмет”, добави изпълнителният директор на ЦСКА."
И открий разликите.