ЦСКА - Бешикташ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: ЦСКА - Бешикташ

Мнениеот Udoji90 » 03 дек 2010 12:52

DmG написа:Човече , някой от нас е гледал друг мач :)
Аз видях , че този човек направи само 1 удар , едно сваляне на топката с глава и може би един извеждащ към Делев.
Делев може да пропусна , но поне заради него имахме атаки, иначе ......
За мен тактиката беше супер , виждаше се че турската защита е дръпната много към центъра , НО и Тонев трябваше да действа като Спас и да седи на ръба на засадата .
Грешка беше и Платини, за жалост от Бербатов и Манчев нямаме НАПАДАТЕЛ :(
Айде успешен ден на всички :)

Съгласен съм за Делев и за Тонев, донякъде и за Платини. Обаче не съм съгласен, че след Манчев нямаме нападатели. Всички ли забравиха вече за Неи??? Трика също много вкарваше. Мукаси пък вкара 2 на Левски в един мач. Очаквам и сегашните нападатели да стават все по-силни - Шеридън вчера за пръв път ми се стори толкова активен и търсещ топката, а Платини определено има възход, макар че все още прави някои досадни грешки.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 03 дек 2010 12:53

Моето мнение по-горе не е за мачът ЦСКА-Бешикташ, а цялостно за състоянието на ЦСКА. Трябва да се радвате и да толерирате като има такива по-дълги мнения като моето в общата тема за форума, където се вижда. А вие ги мушите тука. От това губи само вашия форум. А и явно срещу мен има тенденция, но Майната ви! Вие сте губещите, не аз
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 03 дек 2010 12:55

Udoji90 написа:
DmG написа:Човече , някой от нас е гледал друг мач :)
Аз видях , че този човек направи само 1 удар , едно сваляне на топката с глава и може би един извеждащ към Делев.
Делев може да пропусна , но поне заради него имахме атаки, иначе ......
За мен тактиката беше супер , виждаше се че турската защита е дръпната много към центъра , НО и Тонев трябваше да действа като Спас и да седи на ръба на засадата .
Грешка беше и Платини, за жалост от Бербатов и Манчев нямаме НАПАДАТЕЛ :(
Айде успешен ден на всички :)

Съгласен съм за Делев и за Тонев, донякъде и за Платини. Обаче не съм съгласен, че след Манчев нямаме нападатели. Всички ли забравиха вече за Неи??? Трика също много вкарваше. Мукаси пък вкара 2 на Левски в един мач. Очаквам и сегашните нападатели да стават все по-силни - Шеридън вчера за пръв път ми се стори толкова активен и търсещ топката, а Платини определено има възход, макар че все още прави някои досадни грешки.

Мишел Платини беше един от най-добрите вчера за ЦСКА
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Hristos
Контакти:

Мнениеот Hristos » 03 дек 2010 12:57

Raoul_Duke написа:Пичове, яко хорео направихте, но днес като видях това в новинарските сайтове и не можах да повярвам на очите си :shock: В агитката на Бешикташ знаме на... Локо Пд:

Изображение

олеее :mrgreen: ,знамена на Галатасарай и Локо Пл. в агитката на Бешикташ :lol: не мога да повярвам
САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 03 дек 2010 13:01

Не че ние не си ги знаем отдавна нашите "съграждани", ама не вярвах, че чак дотам ще деградират.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 дек 2010 13:10

mistreated написа:Аз не мога да обвинявам никого, снощи всички играха с желание и добре. Направихме 2 глупави грешки (особено втората), но какво да се прави, част от играта е. Факт е, че стояхме по-добре от турците, а и тактиката изглеждаше по-добра от тази на Шустер, което още повече ме радва. Дано Радуканов продължи възходящото развитие на отбора, защото ясно се вижда, че откакто той го пое, играчите поне знаят какво трябва да правят на терена, а не се въртят, като мухи без глави.

"Пускам си компютъра тази сутрин и отварям спортните сайтове и оставам... ИЗУМЕН :shock: Убеден съм, че снощи гледах мача на Левски с Гент в Белгия (гледане е силно казано с тези кафе-паузи, заради прекъсванията на картината). Убеден съм и че от това, което видях, двата отбора направиха горе долу равностойно първо полувреме, а второто Гент просто прегази сините и физически и футболно и само късмета спаси Левски от голяма загуба. Да, ама не. Явно съм гледал друг мач, защото всички сини футболисти и ръководители (че и някои сини журналисти) ме убеждават, че Левски е стоял много добре на терена, не е бил надигран по никакъв начин, имали са МНОГО и то ОТЛИЧНИ положения за гол (аз лично помня само едно в третата минута и след това явно имам амнезия) и просто късметът е помогнал на белгийците да вкарат и да победят. Е ай сиктир, бе! Тия на за малоумни ли ни взимат?! Това не е смешно, ами направо жалко."
Много беше активен в нашия форум,за да ни убедиш колко много Гент ни "смачкали",пък какви глупости наприказвали нашите ръководители и футболисти след мача.Я сега пак си прочети глупостите,дето си ги писал по-горе:"как сте стояли по-добре от Бешикташ,па как Радуканов бил по-добър тактик от Шустер..."Добави:
"„Имаме бъдеще, тези млади играчи имат потенциал. След една година могат да бъдат както Бербатов е сега в Манчестър Юнайтед”, добави още помощник треньорът на Милен Радуканов."
"“Не ни достигна късмет. През второто полувреме получихме нелеп гол и оттам ни поспадна гарда. Във всички мачове досега играхме добре. И в Истанбул имахме доста положения."-Т.Янчев
"ЦСКА бе по-добрият отбор”, коментира Живков.
“Изиграхме един прекрасен мач. Владеехме положението. Просто нямахме спортен шанс и късмет”, добави изпълнителният директор на ЦСКА."
И открий разликите.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 03 дек 2010 13:23

Да оня ден всички ЦСКА-ри ни правиха анализ на нашата игра,много ги интересуваше какво бяха приказвали нашите футболисти и ръководители след мача а сега не си гледат техните футболисти и ръководители какви глупости говорят.На тях им дай само Левски да гледат и да коментират....и друго след мача с Лил никой ЦСКА-р не каза че сме изиграли отличен мач а всички тогава се смееха на Иво.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 03 дек 2010 13:27

blue avalanche написа:
mistreated написа:Аз не мога да обвинявам никого, снощи всички играха с желание и добре. Направихме 2 глупави грешки (особено втората), но какво да се прави, част от играта е. Факт е, че стояхме по-добре от турците, а и тактиката изглеждаше по-добра от тази на Шустер, което още повече ме радва. Дано Радуканов продължи възходящото развитие на отбора, защото ясно се вижда, че откакто той го пое, играчите поне знаят какво трябва да правят на терена, а не се въртят, като мухи без глави.

"Пускам си компютъра тази сутрин и отварям спортните сайтове и оставам... ИЗУМЕН :shock: Убеден съм, че снощи гледах мача на Левски с Гент в Белгия (гледане е силно казано с тези кафе-паузи, заради прекъсванията на картината). Убеден съм и че от това, което видях, двата отбора направиха горе долу равностойно първо полувреме, а второто Гент просто прегази сините и физически и футболно и само късмета спаси Левски от голяма загуба. Да, ама не. Явно съм гледал друг мач, защото всички сини футболисти и ръководители (че и някои сини журналисти) ме убеждават, че Левски е стоял много добре на терена, не е бил надигран по никакъв начин, имали са МНОГО и то ОТЛИЧНИ положения за гол (аз лично помня само едно в третата минута и след това явно имам амнезия) и просто късметът е помогнал на белгийците да вкарат и да победят. Е ай сиктир, бе! Тия на за малоумни ли ни взимат?! Това не е смешно, ами направо жалко."
Много беше активен в нашия форум,за да ни убедиш колко много Гент ни "смачкали",пък какви глупости наприказвали нашите ръководители и футболисти след мача.Я сега пак си прочети глупостите,дето си ги писал по-горе:"как сте стояли по-добре от Бешикташ,па как Радуканов бил по-добър тактик от Шустер..."Добави:
"„Имаме бъдеще, тези млади играчи имат потенциал. След една година могат да бъдат както Бербатов е сега в Манчестър Юнайтед”, добави още помощник треньорът на Милен Радуканов."
"“Не ни достигна късмет. През второто полувреме получихме нелеп гол и оттам ни поспадна гарда. Във всички мачове досега играхме добре. И в Истанбул имахме доста положения."-Т.Янчев
“Изиграхме един прекрасен мач. Владеехме положението. Просто нямахме спортен шанс и късмет”, добави изпълнителният директор на ЦСКА."
И открий разликите.

Добре бе, аз не мога да разбера защо се занимаваме да коментираме какво били казали след мача играчите и ръководителите. Нали не очаквате да кажат "Играхме безобразно, бяхме боксова круша, не можехме да изнесем топката, защитата ни беше като швейцарско сирене..."? За всеки ръководител и треньор неговите играчи са най-добрите, а неговият отбор е най-силен. Често говорят необмислени неща, за да защитят отбора си. Друг е въпросът, дали не трябва да бъдат обективни, но е време да свикнем, че футболисти, треньори и ръководители не само у нас, а и по света, често говорят глупости на интервюта. В конкретния случай също имаше някои изхвърляния и от двата лагера.
Последна промяна от Udoji90 на 03 дек 2010 13:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 03 дек 2010 13:30

Santiago Munezz написа:Да оня ден всички ЦСКА-ри ни правиха анализ на нашата игра,много ги интересуваше какво бяха приказвали нашите футболисти и ръководители след мача а сега не си гледат техните футболисти и ръководители какви глупости говорят.На тях им дай само Левски да гледат и да коментират....и друго след мача с Лил никой ЦСКА-р не каза че сме изиграли отличен мач а всички тогава се смееха на Иво.

ОК, аз наистина признавам, че мачът ви срещу Лил беше от много висока класа - такива голове като на Гаджев ги адмирирам страшно, защото се виждат рядко, и искрено се изкефих на изпълнението му. Колкото до Иво Иванов, за него е по-добре сега да прави грешки, за да се учи, докато е млад. Колкото до последните два мача на нашите отбори, достатъчно е да се каже, че направиха грешки, които стигат на противниците, за да ни победят - класата си личи не от броя положения, а от високата ефективност при тези положения.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 03 дек 2010 13:34

Udoji90 написа:
blue avalanche написа:

И открий разликите.

Добре бе, аз не мога да разбера защо се занимаваме да коментираме какво били казали след мача играчите и ръководителите. Нали не очаквате да кажат "Играхме безобразно, бяхме боксова круша, не можехме да изнесем топката, защитата ни беше като швейцарско сирене..."? За всеки ръкодовител и треньор неговите играчи са най-добрите, а неговият отбор е най-силен. Често говорят необмислени неща, за да защитят отбора си. Друг е въпросът дали не трябва да бъдат обективни, но е време да свикнем, че футболисти, треньори и ръководители не само у нас, а и по света, често говорят глупости на интервюта. В конкретния случай също имаше някои изхвърляния и от двата лагера.

Именно в това си прав,никой няма да каже играхме безобразо,много сме слаби,разбира се че ще се опитат да защитят отбора си.Точно това се опитах да обясня и вчера на един пич който тръгна да напада Гонзо и футболистите ни,че казали след мача с Гент,че не сме засужавали да загубим,а той тръгна да ги напада че ни заблуждавали и тем подобни работи.Сега само му припомнихме някой неща
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”