Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

batbore
Контакти:

Re: Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)

Мнениеот batbore » 20 май 2010 00:01

Защото имаше умисъл !!!!!! А не безхаберно изритване напред. Мен лично ми хареса. Тактически, мисля си, стояхме добре до 91 мин.[/quote]Алоо Враца-мача се играе докато свирне съдията-не до 91 минута[/quote]
Знам, Пловдив. 91 мин. добре тактически, но последната щурмова атака не ми хареса. И какво толкова :?: :!: :?: Една контрола. Човек се учи от грешките си![/quote]

ТодорТ харесаха ми коментарите ти, но трябва да се съгласиш че сред позитивните неща се открояват тенденции, а именно:
1. липса алтернативи за вътрешни халфове,
2. несигурна игра в центъра на защитата,
3. прекалена зависимост от не достатъчно класни играчи (Ангелов и Янков),
4. Липса на въздух и атлетизъм в средата (по фланговете сме много по-добре)

Потребителски аватар
the_red_devil
Контакти:

Мнениеот the_red_devil » 20 май 2010 00:01

Така е!!! Да изчакаме да ни дойде Англия,които и с 3 си отбор ще ни скрият в миша дупка

Жоро_32бс
Контакти:

Мнениеот Жоро_32бс » 20 май 2010 00:02

Какво значи, играли сме супер? Та вие Евроспорт не гледате ли? Младежко европейско има, те ако ни грабнат, ще ни скрият топката, с всичките ни прехвалени синове и зетьове...хората се учат на футбол и тактика от деца, а не на 20 и няколко да учиш какво е зонова защита

Потребителски аватар
dell78
Контакти:

Мнениеот dell78 » 20 май 2010 00:02

Защото имаше умисъл !!!!!! А не безхаберно изритване напред. Мен лично ми хареса. Тактически, мисля си, стояхме добре до 91 мин.[/quote]Алоо Враца-мача се играе докато свирне съдията-не до 91 минута
Знам, Пловдив. 91 мин. добре тактически, но последната щурмова атака не ми хареса. И какво толкова :?: :!: :?: Една контрола. Човек се учи от грешките си![/quote]Знам че е контрола ама те така ще си играят и в квалификациите-малко по-напечено да стане и се омотават като пате в кълчища. Яд ме е честно

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 20 май 2010 00:02

acmilan написа:Радващи се на загубата да не пишат,жалко е просто.Колкото до мача,има подобрение и само човек неискащ да го види,не го и вижда.Видя се,че като направихме толкова желаните от някои пишещи тук смени,спадна много класата на отбора.Да не подценяваме факта и,че белгийците ритаха като олигофрени,а и някои от нашите явно са много уморени от тежкия сезон.Въпреки това всички се раздадоха и както казва сега Тони Велков по тв,видях отбор.Персонално Чавдар Янков беше най-зле,иска ми се много да клонираме Пелето и да го имаме и отзад и в центъра,но това няма как да стане...

Никой не се радва на загубата - просто тук има оптмисти и песимисти... аз май съм от втория вид.
Колкото и да ми се иска, пак не мога да видя промяна.Отборът определено не изглеждаше добре, за съжаление въобще не става въпрос за смените. Почнахме ужасяващо, като по чудо на анкасирахме 1-2 гола. Играчите не можеха да държат топката, не можеха да си я подават, не можеха да я отнемат. През по-гопямата част от мача се защитавахме, като само заради неопитността на белгийските футболисти, се разминахме с по-сериозна загуба. Естетсвено, че не всичко е черно, имахме и добри моменти, но те бяха плод или на индивидуално действия, или на грешки в белгсийската защита.

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 20 май 2010 00:03

Един приятел ми вика:,,Отивам до тоалетната за 4-5 минути радвам се скачам,връщам се и какво да видя 2:1 Инфаркт щях да получа." :lol: :lol: КАТО ЦЯЛО МИ ХАРЕСАХА.КОНТРОЛА Е НЕ ГО ПРИЕМАЙТЕ ТОЛКОВА НАВЪТРЕ :!: Лека нощ на всички ;)
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 20 май 2010 00:04

Viktor4o_Rs написа:
Гуу написа:Логичното се случи, Белгия бяха по-добрият отбор и желаеха победата повече. Трябва да примем тази загуба като нещо хубаво, все пак на всички ни е ясно, че ако тази вечер бяхме спечелили, веднага щяха да започнат валят суперлативи.
Сега слушам Ибришимов как обяснява, че тазвечершния мач ни давал повод за оптимизъм...ами на мен определено не ми дава такъв повод, дори напротив, незнам, сигурно съм песимист или нещо подобно, но определено не мисля, че ни чакат приятни емоции в следващите квалификации... :roll:

Абсолютно съм съгласен , та вижте отбора на белгийците какъв е , те са в 4-та урна да ви кажа и по принцип играем добре с тях и въпреки това ни биха , а ни надиграха , ако не беше Ники Михайлов отивахме на погром , защитата е трагична в този си вид с изключение на Манолев , само неумението на белгийските рендета и добрите спасявания на Ники ни спасиха . Мъри е прост човек , Живко и Чавдар Янков безумно слаби , нямаме никакъв шанс с този наставник в квалификациите , разберете го ;)

Аз съм го разбрал отдавна.Все пак видях някои положителни неща в мача,но е много малко,за да ми върнат оптимизма и да тръпна с националния тим.Гледах първото полувреме и последните 15 минути и си мислех че,може да измъкнем нещо,ама много баламската се издънихме.А срещу по-силен тим,си отивахме на разгром(още днес щяхме да отидем,ако бяха вкарали дузпата във 2-а минута).Браво на Ники Татьовото за дузпата и няколко спасявания,на Манолев,Стенли,Пелето,Благо,Пеев и Божинката.Чавдар трябва да гледа отбора,през крив макарон,а на негово място трябва да си е Пелето.
Само Черно море.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 20 май 2010 00:04

the_red_devil написа:Така е!!! Да изчакаме да ни дойде Англия,които и с 3 си отбор ще ни скрият в миша дупка

Така,както я скриха на "туристите" от Хърватия в решителният им мача за класиране на Европейското преди 2 години ли :?:
Не се излагай да ми хвалиш тия смешници ;)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 май 2010 00:05

viroglav написа:А това бяха юношите на Белгия ... Ако Подуене ІІ вземе победа в квалификациите , то Мърморко трябва да скача от радост ... :lol:

Явно си гледал друг мач, защото това беше мъжкият национален отбор на Белгия.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 20 май 2010 00:05

niki87 написа:Не виждам за какво се впускате в безсмислени анализи на мач,в който най-важното е да се обиграва отбора.0-1,1-1 или 2-1,какво значение има?Въпреки загубата видях минимална промяна към положително,но да изчакаме квалификацийте-там ще си проличи за какво става на въпрос!

Единствената промяна която видях аз е Николай Михайлов и още 2-3 момчета всичко друго е...ей така извикано само да разкарват фланелката и да се пишат национали..така няма да я бъде и да се заългваме,че отбора ни се подобрява..неможе да викаш хора които са твърди резерви в клубните си отбори и да ги налагаш в Националния ( с изключение на Михайлов,който единствен ме опроверга!)
Последна промяна от durex на 20 май 2010 00:06, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”