Селекцията на Левски-напускащи играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-напускащи играчи

Мнениеот niki87 » 11 юни 2010 12:12

NFB_Bgfen написа:Все пак благодаря на ръководството че ще направят изпращане на Бардон http://www.levski.bg/Levski/info/news/s ... _id=171538

Много добре,така трябва да се разделяме с футболисти,които са дали много на Левски :)

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 11 юни 2010 13:52

niki87 написа:
NFB_Bgfen написа:Все пак благодаря на ръководството че ще направят изпращане на Бардон http://www.levski.bg/Levski/info/news/s ... _id=171538

Много добре,така трябва да се разделяме с футболисти,които са дали много на Левски :)

Съгласна.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 11 юни 2010 15:45

Viktor4o_Rs написа:За Цачев не знам дали е продаден още , ако ще дойде, ще го закупим , иначе Венци никога няма да вземе играч под наем ;) Мисля , че след като привлякохте Дембеле и връщате Иса , Цачев ще акостира при нас :roll:

Цачев почти сигурно ще играе при вас, само незнаех дали като преотстъпен,ама явно ще ви го продадат.

BlueRadiotherapist
Контакти:

Защо си замина Седрик?

Мнениеот BlueRadiotherapist » 12 юни 2010 08:06

Не ми стана ясно защо ни напуска най-класният играч в Левски през последните 4-5 години.Играеше където го сложат,а най-голямата треньорска глупост бе,че го караха да е дефанзивен халф.Яловата ни атака откъм идеи по този начин съвсем страдаше.Раздялата бе много цивилизована,но според мен това е поредната уникална глупост в синята селекция.Единствен Бардон наричаше нещата с истинските им имена.Когато губехме мач след мач и всички се чудеха-защо ли така се получава,французинът отговаряше за играта на отбора много просто-ЩОМ не ТИЧА не МОЖЕ да БИЕ.ТЕ ТРЯБВА ПОВЕЧЕ да ТИЧА......Аз добавям-как да тичат след като миналата година нямаха никаква физическа подготовка,за тази ще видим,дано Ясен знае какво прави,защото сърцето ми е разбито от 1 година насам.Забравих атмосферата на Герена,вече просто я няма,забравих дългите пътувания Шумен-София и обратно,Левски никога няма да го забравя,както и Бардон-МЕРСИ СЕДРИК,ТИ ЩЕ ОСТАНЕШ В СИНЬОТО МИ СЪРЦЕ ДО КРАЯ.

bistan75
Контакти:

Re: Защо си замина Седрик?

Мнениеот bistan75 » 12 юни 2010 08:41

Това е най-голямия абсурд.Да оставиш Кривия и да махнеш Бардон.Но само погледнете с какво разполага Левски:5-6 централни защитници,4-5 централни нападатели,1 опорен халф,1 десен бег,1 ляв бег.Четирима посредствени футболисти отказаха да дойдат.Не знам кой е отговорен за селекцията.Това е малоумие.Така Левски не може да върви напред.Тази година ще е по-голям цирк.И на Батков ако му пука въобще при провала който очертава,да си вземе Гонзо под мишница и...

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 12 юни 2010 09:08

Мисля че Бардон много ясно обясни защо се стига до тук ;)
Изображение

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 12 юни 2010 09:10

Седрик е определено много качествен футболист ,но наистина ще е по-добре да се даде път на момчетата от школата ви

nosmoking
Контакти:

Мнениеот nosmoking » 12 юни 2010 09:18

Нз какво толко ревете за тоя французин, но мен с нищо не ме впечатли освен с това,че може да вкара от дузпа ама хайде да е жив и здрав благодаря,че има точен човек от бялата точка (имаше) Да живее Левски и само левски але и само левски але и цска умрееее. :) :) :) :)

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 12 юни 2010 09:33

LUDAKIS написа:Мисля че Бардон много ясно обясни защо се стига до тук ;)

Доколкото си спомням Бардон каза, че Ясен Петров няма да разчита на него и ще залага на по-млади футболисти. Това беше обяснението.
Хубаво, че ще се залага на млади, но в същото време се подписват нови договори с Кривия, Топчо, Телкийски, които не впечатлиха кой знае колко през пролетния полусезон. Не мисля, че Бардон е играл по-слабо от тях. Можеше да остане още 1 година, ама...
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 12 юни 2010 09:51

Бардон си замина, заради заплатата.
И Кривия, и Топчо са на годинки, но пък те явно взимат по-малко или са се съгласили да взимат по-малко.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Архив”