NBA сезон 2021-22

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pan_Joro

Re: NBA сезон 2021-22

Мнениеот pan_Joro » 25 ное 2021 08:19

Миро, изображението в подписа ти не се визуализира при мен. Извинявай, не се спомням любимия ти отбор, но щом не можем да се срещнем в плейофите, тогава ще се видим на финала! :)
НЕма начин да нЕма начин!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 25 ное 2021 08:54

Напротив, има как да се срещнат но просто са много слаби и няма да се класират! Точно на финал не могат да се срещнат!
Колегата ако не бъркам е фен на САС!
Поредна загуба! :x

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 25 ное 2021 09:35

Жоро, без да убивам ентусиазма от наистина добрата игра на Уориърс (пишеше, че и Клей вече тренира сериозно), също е добре да се отбележи, че Филаделфия са без Ембийд от известно време.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Лейкърс - Пейсърс

Мнениеот Drunken_Master » 25 ное 2021 11:27

Добре, де... Гледам хайлайтс в туба-та на мача. ЛеБрон вкарва тройка 1:15 преди краят на редовното време и резултатът става 110:104 за езерняците. Как по дяволите се е стигнало до оувъртайм ? Водиш 6 точки долу-горе минута преди краят, тия бавни ли са ? :?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 25 ное 2021 11:57

Pichichi написа:Напротив, има как да се срещнат но просто са много слаби и няма да се класират! Точно на финал не могат да се срещнат!
Колегата ако не бъркам е фен на САС!
Поредна загуба! :x

Е аз говоря за сериозните мачове. Няма как да се засечем там!
След Тони Паркър и Жинобили всичко свърши. Паследните стари кучета. От края на 90-те следя НБА, и няма как просто да не съм ген на този отбор. А фен на асоциацията на САЩ от книгите игри! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Лейкърс - Пейсърс

Мнениеот miro_rz » 25 ное 2021 11:58

Drunken_Master написа:Добре, де... Гледам хайлайтс в туба-та на мача. ЛеБрон вкарва тройка 1:15 преди краят на редовното време и резултатът става 110:104 за езерняците. Как по дяволите се е стигнало до оувъртайм ? Водиш 6 точки долу-горе минута преди краят, тия бавни ли са ? :?

Е как!? Две откраднати топки и си в киреча! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Спърс

Мнениеот Drunken_Master » 25 ное 2021 12:08

miro_rz написа:След Тони Паркър и Жинобили всичко свърши. Паследните стари кучета. От края на 90-те следя НБА, и няма как просто да не съм ген на този отбор. А фен на асоциацията на САЩ от книгите игри! :mrgreen:

Защо пък да е "свършило всичко" ? Грег Попович си е доказан треньор. Може да печели мачове и с играчи, които са 30-40 избор на драфта. Освен това знае как да печели срещи и срещу суперзвезди. Нали той прилагаше срещу Хийт, това да се пази ЛеБрон Джеймс на две-три крачки разстояние като го принуждаваха да стреля, а не да пробива. Говори се, обаче, че това ще бъде вече последният му сезон начело на Сан Антонио...
Сегашният състав на шпорите просто си е слабичък. Ленърд можеше да се превърне в легенда, но прееба цялото ръководство с тези "контузии" и тотален отказ за влизане в игра. Почти същото се случи и с Раптърс. Както и да е... Връщам се на Спърс. Само Мъри прави добро впечатление, раздава се и в защита... Крилото Келдън Джонсън и той показва известно израстване. Другите обаче са доста млади, зелени и неопитни. Но при Попа нищо не се знае... 18 поредни сезона с 50+ победи, това много малко специалисти го могат.

Kон за кокошка... Напомня на трейда на Джеймс Хардън от Тъндър в Рокетс
Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 25 ное 2021 12:15

Човека е на възраст, загуби жена си. За жалост трудно ще направи нова машина. Макс още 2 сезона ще изкара!
Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 25 ное 2021 12:23

За мен това е последен сезон на Поп.
Относно трейда просто нямаше друг начин и избор, даже можеше и това да не вземат а все пак
ДеРоузън закърпи временно положението да не екато сегашния сезон! Отделно австриеца си се
превърна в титулярен център сле махането на Олдридж но става само за добра резерва.
Когато той не играе е още по-зле и мисля че пропусна 8 поредни мача но гледам че вече се връща в игра.
Няма как Мъри, К. Джонсън и Д.Васел горе долу се изявяват но не става.
На мен Спърс са ми любимци от началото на 90-те не от края и то заради Адмирала. После по добро
стечение на обстоятелствата взеха Т.Дънкан и другото е история.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 25 ное 2021 12:26

Че то аз не им знам имената още на нашите. Е рядко ги гледам, но на този етап са ми анонимници все още! :oops:
Харесвам да гледам мачовете на Джаз, Хиит, Нетс и Клипърс. В УК с двата часа разлика по 2/3 мача седмично си гледах, тука ми е трудно в тези малки часове. :(
Изображение

Върни се в “Архив”