И за мен Реал М ми се струва фаворит No. 1. След тях не знам може би Байерн а Ман. Ю не ги виждам
сред фаворитите тази година. При ПСЖ много зависи и какви ще ги надроби Унаи-то вярно че е печелил ЛЕ
но в ШЛ напрежението е доста по- голямо и след тези пари които изливат в момента (пише се че сделка за
Мбапе за 150 млн. Е плюс играч на ПСЖ в Монако е въпрос на дни) катарците не се знае. ПСЖ за мен имат слаба
защита и не мисля че могат да минат през Реал М или Байерн в директни мачове, даже и Моу може да ги хлъзне!
Байерн може би е единствения отбор в който има почти толкова много на брой класни играчи както в Реал но
отстъпват де просто са най-близко до тях като количество. Но пък през лятото те показаха доста слаби резултати
и все пак това са само контроли- Нойер,Хумелс,Боатенг,Алаба,Х.Мартинес, Видал,Хамес, Левандовски и ветераните
Робен и Рибери със сигурност и някой от младите ще блесне. Толисо изглежда интересно име!
Ох Атлетико-> какво да кажа в момента си мисля че за тази година тавана ни е 1/4 финал в този турнир,
пак има прекалено много ако-та, нека видим какво ще стане до нова година с отбора и после какво ще дойде
през януари освен Витоло. Ако отборът е във форма през пролетта и подсилен може и да сме на финал пак!