Обединение,сега,веднага!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Re: Обединение,сега,веднага!

Мнениеот dafquezz » 26 юли 2016 13:16

За мен ЦСКА умря, титлите и успехите остават за историята. Има нов отбор, отбора на Христо Стоичков. Той няма как легитимно да продължи историята на истинския ЦСКА, нека не се залъгваме. Може обаче да носи духа и идеята, чрез оригиналната емблема и чрез легенди като Ицо.
Според мен колкото загубихме безброй трофеи и над 60 години слава, толкова и се освободихме от огромния товар, който представляваха същите тези успехи и слава. Единствено съжалявам, че приключихме с негативен баланс срещу Левски.
Това е моето виждане. Този ЦСКА е най-близкият до истинския, който ще имаме, поне има някаква идейна приемственост. Аз имам нужда от ЦСКА в живота си, а както виждам и не само аз. Имаме червен отбор, начело със Стоичков и играещ на Армията, повече от това не ми е нужно. Освен това е доста повече, отколкото може да предложи още по-новото дружество, създадено тия дни, то пък съвсем няма никаква връзка с нищо.
Който тъгува неутешимо по Купите, долу в музея са, все още. Някои твърдят, че никой нямало да ни ги вземе, но аз не съм толкова убеден. Според мен при ликвидацията на автентичното дружество това ще е единствения актив, или един от малкото, нищо чудно да идат да красят нечий мутренски хол.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 26 юли 2016 13:24

dafquezz написа:За мен ЦСКА умря, титлите и успехите остават за историята. Има нов отбор, отбора на Христо Стоичков. Той няма как легитимно да продължи историята на истинския ЦСКА, нека не се залъгваме. Може обаче да носи духа и идеята, чрез оригиналната емблема и чрез легенди като Ицо.
Според мен колкото загубихме безброй трофеи и над 60 години слава, толкова и се освободихме от огромния товар, който представляваха същите тези успехи и слава. Единствено съжалявам, че приключихме с негативен баланс срещу Левски.
Това е моето виждане. Този ЦСКА е най-близкият до истинския, който ще имаме, поне има някаква идейна приемственост. Аз имам нужда от ЦСКА в живота си, а както виждам и не само аз. Имаме червен отбор, начело със Стоичков и играещ на Армията, повече от това не ми е нужно. Освен това е доста повече, отколкото може да предложи още по-новото дружество, създадено тия дни, то пък съвсем няма никаква връзка с нищо.
Който тъгува неутешимо по Купите, долу в музея са, все още. Някои твърдят, че никой нямало да ни ги вземе, но аз не съм толкова убеден. Според мен при ликвидацията на автентичното дружество това ще е единствения актив, или един от малкото, нищо чудно да идат да красят нечий мутренски хол.

Съжалявам,но много лошо си се заблудил! :idea: Как може да е автентично дружество от 1999г.,след като отборът е създаден 1948г. :roll: !Нищо не е не приключило,не се отдавай на този безпредметен песимизъм !Напротив,сега започваме,без оковите на многомилионните задължения и съдебни дела!Нямаше друг начин,освен този,по който стана всичко! :idea: „Оздравяването“ ,в нашият случай е равно на една безкрайна агония :idea: !АД са нещо преходно,но отборът ЦСКА и Армейският дух не са,както се опитват да ни внушат!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

vessos
Контакти:

Мнениеот vessos » 26 юли 2016 13:30

Да се включа и аз в темата.Първо фен съм на ЦСКА и смятам ,че привърженици на други отбори не трябва да се мешат в чуждите работи. Нека сега погледнем оздравителният план на г-н Божков.В най общи линии ,създаденият от него клуб (ако не бъркам ЦСКА-1848) изкупува активите и пасивите(с голям процент на обезценка) на изпадналото в несъстоятелност дружество ЦСКА АД.При този план дружеството ЦСКА АД ,реално престава да съществува.И сега въпросът ми е ,драги господа каква ще е разликата ,ако дружеството ЦСКА -София на г-н Гриша Ганчев изкупи активите на на изпадналото в ликвидация дружество ЦСКА АД .И как според вас при плана на Божков няма проблеми и ЦСКА -1948 (нов клуб ) е наследника на ЦСКА АД ,а във втория ЦСКА-София на Ганчев е "мутант", "хибрид" и няма нищо общо с ЦСКА АД.А за другарите от другия край на София ,предлагам да се отвори една тема за това ,как така ,в началото на 90 те имаше Левски на Петър Петров(ако не се лъжа) и Левски-1914 на Томас Лафчис.Кой е автентичния и как се прехвърлиха титлите и купите от единия на другия.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 26 юли 2016 13:31

Жокер, ако прочетеш още веднъж, внимателно, ще видиш, че точно това казвам и аз. По-оптимистично настроен за ЦСКА не съм бил никога. Радвам се, че държавата ще си получи парите, слушах Кралев да обяснява, че и дълга към НАП бил обезпечен и нямало проблем да се събере. Това беше най-важното, да не бъде ощетена държавата. Оттам нататък Тенгариня да ходи да цока пишки.
Не мисля обаче, че има законен начин да продължим историята. Ще видим, но не ми се вярва.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 26 юли 2016 13:34

vessos написа:Да се включа и аз в темата.Първо фен съм на ЦСКА и смятам ,че привърженици на други отбори не трябва да се мешат в чуждите работи. Нека сега погледнем оздравителният план на г-н Божков.В най общи линии ,създаденият от него клуб (ако не бъркам ЦСКА-1848) изкупува активите и пасивите(с голям процент на обезценка) на изпадналото в несъстоятелност дружество ЦСКА АД.При този план дружеството ЦСКА АД ,реално престава да съществува.И сега въпросът ми е ,драги господа каква ще е разликата ,ако дружеството ЦСКА -София на г-н Гриша Ганчев изкупи активите на на изпадналото в ликвидация дружество ЦСКА АД .И как според вас при плана на Божков няма проблеми и ЦСКА -1948 (нов клуб ) е наследника на ЦСКА АД ,а във втория ЦСКА-София на Ганчев е "мутант", "хибрид" и няма нищо общо с ЦСКА АД.А за другарите от другия край на София ,предлагам да се отвори една тема за това ,как така ,в началото на 90 те имаше Левски на Петър Петров(ако не се лъжа) и Левски-1914 на Томас Лафчис.Кой е автентичния и как се прехвърлиха титлите и купите от единия на другия.

Питай , Лейди Гага .... то ВИ спуска опорните точки !

vessos
Контакти:

Мнениеот vessos » 26 юли 2016 13:39

dafquezz написа:Жокер, ако прочетеш още веднъж, внимателно, ще видиш, че точно това казвам и аз. По-оптимистично настроен за ЦСКА не съм бил никога. Радвам се, че държавата ще си получи парите, слушах Кралев да обяснява, че и дълга към НАП бил обезпечен и нямало проблем да се събере. Това беше най-важното, да не бъде ощетена държавата. Оттам нататък Тенгариня да ходи да цока пишки.
Не мисля обаче, че има законен начин да продължим историята. Ще видим, но не ми се вярва.

Ясно на едно мнение сме ,но как при ОП на Божков ще си запазим историята ,а сега не,като в общи линии като краен резултат илиза нов клуб.Като изкупиш активите на едно спортно дружество ,вътре е включена и историята .Това предстои да се случи с ЦСКА-София и ЦСКА АД и според мен по нищо не се различава от това което беше замислил Божков.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 юли 2016 13:43

dafquezz написа:Жокер, ако прочетеш още веднъж, внимателно, ще видиш, че точно това казвам и аз. По-оптимистично настроен за ЦСКА не съм бил никога. Радвам се, че държавата ще си получи парите, слушах Кралев да обяснява, че и дълга към НАП бил обезпечен и нямало проблем да се събере. Това беше най-важното, да не бъде ощетена държавата. Оттам нататък Тенгариня да ходи да цока пишки.

Приказките на Кралев ги оставям без коментар, снощи ги коментирах. Но ми е много интересно как червените фенове винаги вярват на това, което искат да чуят. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 юли 2016 13:45

vessos написа:Да се включа и аз в темата.Първо фен съм на ЦСКА и смятам ,че привърженици на други отбори не трябва да се мешат в чуждите работи. Нека сега погледнем оздравителният план на г-н Божков.В най общи линии ,създаденият от него клуб (ако не бъркам ЦСКА-1848) изкупува активите и пасивите(с голям процент на обезценка) на изпадналото в несъстоятелност дружество ЦСКА АД.При този план дружеството ЦСКА АД ,реално престава да съществува.И сега въпросът ми е ,драги господа каква ще е разликата ,ако дружеството ЦСКА -София на г-н Гриша Ганчев изкупи активите на на изпадналото в ликвидация дружество ЦСКА АД .И как според вас при плана на Божков няма проблеми и ЦСКА -1948 (нов клуб ) е наследника на ЦСКА АД ,а във втория ЦСКА-София на Ганчев е "мутант", "хибрид" и няма нищо общо с ЦСКА АД.А за другарите от другия край на София ,предлагам да се отвори една тема за това ,как така ,в началото на 90 те имаше Левски на Петър Петров(ако не се лъжа) и Левски-1914 на Томас Лафчис.Кой е автентичния и как се прехвърлиха титлите и купите от единия на другия.

Планът на Божков включваше придобиване на търговско предприятие (комплекс от права, задължения и фактически отношения), което е доста различно от схемата на Ганчев.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 26 юли 2016 13:50

Абе що никой не го изнесе да го прочетем тоя план и го видиме и без тва вече е отрезан от Дора Милева и то. Да видим де го тоя план изобщо, щото ме съмнява да е имало? :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 юли 2016 13:52

dreben23 написа:Абе що никой не го изнесе да го прочетем тоя план и го видиме и без тва вече е отрезан от Дора Милева и то. Да видим де го тоя план изобщо, щото ме съмнява да е имало? :lol:

Отдавна е публично достъпен.

Върни се в “Архив”