Шампионска лига - 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: Шампионска лига - 2016/17

Мнениеот Furious_Monk » 25 авг 2016 17:37

Sardukar написа:
sapio0o написа:Добра си е идеята. Доста отбори нямат никакво място в т.н. ''Шампионска'' лига. Да не кажа, че и за купата на уефа не стават. Може да се измисли нещо треторазрядно турнирче, та да се подвизават такива като Марибор и Ростов. В УЕФА да са да кажем Севиля, Билбао, Тотнъм, Фиорентина и прочие и вече в ШЛ горепосочените.

хаха мислене на второкласник, който иска да е специален, а Мама и Тате да му взимат всичко, което поиска на миньоните. Дано да тролваш :| Иначе, това е един от най-комплексарските, неуважителни и малоумни коментари, които съм чел в този форум, а нивото е доста ниско.
SHAME!!!

Може пък във форума на образователните и научните степени и академичните длъжности да е по-интересно за теб, знам ли... не съм бил там, не е моето място, но твоето очевидно е :!:

SHAME!!! За интелектуалеца дошъл в кръчмата на бачкаторите за да им обяснява как да се изразяват възпитано, културно и какви мнения да пишат, така че те да му се харесат специално на него.

Че чак и някакви определения давал "професора".
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 авг 2016 18:06

nghcvth написа:Ми онея "великите" като са толкова добри, защо не се класират?
То поне марибор все ще се класира ако играе в Англия или Испания и от там трябва ад вземе квота :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 25 авг 2016 21:48

Thsmith написа:
nghcvth написа:Ми онея "великите" като са толкова добри, защо не се класират?
То поне марибор все ще се класира ако играе в Англия или Испания и от там трябва ад вземе квота :lol:

Ако взимат по 100 милиона всеки сезон както другите в Англия защо да не вземе квота :roll: :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 26 авг 2016 00:09

То хубаво ще вземат 100 млн първия сезон, след това ще вземат и едни парашутни пари при изпадането, но това не виждам как ще им помогне. Още повече, че няма да имат никакви други приходи за разлика от останалите отбори, а настоящите им играчи са на ниво 1 дивизия, дори не чемпиъншип.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 26 авг 2016 00:45

Thsmith написа:То хубаво ще вземат 100 млн първия сезон, след това ще вземат и едни парашутни пари при изпадането, но това не виждам как ще им помогне. Още повече, че няма да имат никакви други приходи за разлика от останалите отбори, а настоящите им играчи са на ниво 1 дивизия, дори не чемпиъншип.

И от къде си толкова сигурен ,че ще изпаднат :roll: С няколко Английски отбора играха в Европа последните години като домакини победиха Уигън и завършиха на равно с Тотнъм и Челси.Като изключим 7-8 отбора другите в Англия не са толкова силни според мен.Но на този въпрос няма как да се отговори Марибор няма как да играе в Англия :mrgreen: .Вече е решено от 2018 отбори като Марибор много трудно отново ще играят в групите.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 26 авг 2016 00:54

В Европа, а не в Англия. Разликата е голяма. Те ако имаха нещо качествено, отдавна да са им го купили. Щом са в марибор е ясно колко са качествени. Те дори Левски браха ядове, кво говорим тогава?

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 26 авг 2016 02:14

Thsmith написа:В Европа, а не в Англия. Разликата е голяма. Те ако имаха нещо качествено, отдавна да са им го купили. Щом са в марибор е ясно колко са качествени. Те дори Левски браха ядове, кво говорим тогава?

Каква е разликата нали гледам от време на време ВЛ същата слаба игра както в Европа :roll: В момента са в криза дори и в Словенското първенство играят слабо.Но въпреки това отстраниха отбор от Британия Абърдийн :mrgreen: Ако нямаха толкова пари Английските отбори щяха да са на нивото на тези от Шотландия.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 26 авг 2016 02:59

matador написа:
Thsmith написа:В Европа, а не в Англия. Разликата е голяма. Те ако имаха нещо качествено, отдавна да са им го купили. Щом са в марибор е ясно колко са качествени. Те дори Левски браха ядове, кво говорим тогава?

Каква е разликата нали гледам от време на време ВЛ същата слаба игра както в Европа :roll: В момента са в криза дори и в Словенското първенство играят слабо.Но въпреки това отстраниха отбор от Британия Абърдийн :mrgreen: Ако нямаха толкова пари Английските отбори щяха да са на нивото на тези от Шотландия.

Ако дядо нямаше ***..., баба щяхме да му казваме.

Не съм видял някой да претендира каква школа имат англичаните или как могат да постигат всичко без пари или да правят открития за по 200 хил и след година да го продават за 20 млн. Имат пари и купуват на готово, техни са си... Общото с дискусията е?

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 26 авг 2016 10:58

Thsmith написа:
matador написа:

Ако дядо нямаше ***..., баба щяхме да му казваме.

Не съм видял някой да претендира каква школа имат англичаните или как могат да постигат всичко без пари или да правят открития за по 200 хил и след година да го продават за 20 млн. Имат пари и купуват на готово, техни са си... Общото с дискусията е?

Но имат претенции за велика футболна сила но в момента определено не са ;) Техни са си но нищо не постигат с малко пари също се прави добър футбол.Дискусията беше друга на мен Марибор са ми симпатични препрочитам да гледам тях в Европа не Стоук Сити това е не ми пука да ли са слаби :mrgreen:

Върни се в “Архив”