"Първа професионална футболна лига" 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

James Beattie

Re: Защо ЦСКА София използва емблемата на оригиналното ЦСКА.

Мнениеот James Beattie » 29 юли 2016 23:02

Дузпа си имаше, ама слависта много глупаво направи, че не падна. Ако беше се катурнал, щеше дори картон да покажат на етрополеца. Единоборство имаше, но този реши да остане на крака и да гони топката. Бероийците по същия начин изтърваха отсъждане на дузпа с ХИК.

Като те спънат в наказателното поле, трябва да падаш .... а не да се правиш на мъж! От това губи отбора ти.
Последна промяна от James Beattie на 29 юли 2016 23:04, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 29 юли 2016 23:03

iliev72 написа:Отбори по цял свят са фалирали и са сменяли юридическото лице под което се помещават.
И никъде това не е водела до драма и разследвания , а тук всичко живо което мрази ЦСКА не може да го преживее това.
Не си спомням след фалитите на Парма и Фиорентина да е имало такива трагедии и т.н.
Направиха си нови фирмите и отборите продължиха да съществуват.

Ади ба?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 29 юли 2016 23:03

mozart написа:
petar_m_popov написа:
mozart написа:
petar_m_popov написа:Мачът със Славия да не се окаже едновременно дебют и бенефис за ганчевия урод?

Защо бенефис? Този цирк щи продължи няколко години поне.

Не се знае.Може ФИФА да прекрои формата и състава на новата ППЛ

Дай боже! Ако това се случи е редно да се изгони цялото БФС. Не е нормално местната федерация да прави нещо, което да не мине пред световната футболна централа.

Наистина не е нормално. Нали уж и някакви холандски люде помагаха в това начинание. Ако развалят рахатлъка на БФС, то значи холандците да си плюят на лиценза. :)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

КАН
Контакти:

Мнениеот КАН » 29 юли 2016 23:06

В двата мача днес , топката беше тотално обругана !

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 29 юли 2016 23:07

russia написа:
mozart написа:
petar_m_popov написа:
mozart написа:
petar_m_popov написа:Мачът със Славия да не се окаже едновременно дебют и бенефис за ганчевия урод?

Дай боже! Ако това се случи е редно да се изгони цялото БФС. Не е нормално местната федерация да прави нещо, което да не мине пред световната футболна централа.

Наистина не е нормално. Нали уж и някакви холандски люде помагаха в това начинание. Ако развалят рахатлъка на БФС, то значи холандците да си плюят на лиценза. :)

Не знам холандците какво са прявили, но резултатът е плачевен. Половената отбори не играьт на стадионите си, но пък си имаме нов обидинен отбор МИКРЕ ЮНАЙТЕД, пък може съкратено Мик Юнайтет по подобие на Ман Юнайтед ;)
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 29 юли 2016 23:07

Show Must Go On написа:
russia написа:
Show Must Go On написа:
russia написа:
James Beattie написа:
russia написа:Как е, Beattie, има ли пропаганда с цигари? :mrgreen:

Тука в ГОНГ има пропаганда на измислени отборчета :mrgreen: Отбора се казва Литекс и е от Етрополе, а те го пишат ЦСКА и че е от София. Този заплетен сценарии може да се продаде на турците, за да направят сапунка по него.

Ами явно не се казва Литекс. Вписан е в регистрите като ЦСКА-София. С това име участва и в турнирите на БФС. Може и да не ни кефи, но това е положението, како Сийке!
Show Must Go On написа:За Славия си има дузпа. Гледах го поне десет пъти и момчето от ЦСКА София си прави явен фаул без да играе за топката.

Ако дадат такава за Локо Пд утре, няма да ревеш много, нали? :)

И сега не съм ревал! Просто изразих факт! А ти фен на ЦСКА София ли си, че ми отговаряш по този начин?

Просто и аз коментирам фактите. Според мен дузпа нямаше.

Кои факти??? Изказваш предположение и ми задаваш въпрос! След като аз те попитах - изказваш мнение, че няма дузпа. Пак ли е лъжа или???

Изрусения ще отговориш ли и да си поемеш отговорността или ще се скриеш под цска софия етрополе литекс

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 29 юли 2016 23:14

Show Must Go On написа:Изрусения ще отговориш ли и да си поемеш отговорността или ще се скриеш под цска софия етрополе литекс

Гарга, първо не съм изрусен!
Второ, каква отговорност да поемам и в качеството си на какъв ме питаш?
От камбанарията на Сопот всичко в жълто ли го виждаш? БотевЪ Ъ Ъ Ъ
Питай нещо друго, но да е смислено, ако може!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 29 юли 2016 23:16

mozart написа:[offtopic]
russia написа:
mozart написа:
petar_m_popov написа:
mozart написа:

[/offtopic]
Не знам холандците какво са прявили, но резултатът е плачевен. Половената отбори не играьт на стадионите си, но пък си имаме нов обидинен отбор МИКРЕ ЮНАЙТЕД, пък може съкратено Мик Юнайтет по подобие на Ман Юнайтед ;)

Ами то за 6 месеца това измислиха. То и в Холандия е същата каша. Те не могат да осъзнаят, че ние сме тотално бедни. Колко отбора в ППЛ имат основни спонсори? На Запад нямат място са номерата и емблемата от спонсори....смятай колко фирми у нас могат да отделят 2-3 млн за един ФК......сигурно не повече от 5-6.....
То мисля, че ти е ясно, защо се направи и кога се породи идеята. В Холандия го оявиха година и половина преди промяната. И то при положение, че и отборите от 3-та дивизия имат хубав теренн и осветление. При нас след края на шампионата не се знаеше кой къде ще игтрае. Какви са условията за влизане в ППЛ. Отборите почнаха подготовока, а нямаше нищо официално. В Холандия оставиха година и половина да сепреведат в ред нещата и т.н. а тук айде давай, да вкарваме един отбор под други име в А група, че ГГ не може да има 2 отбора в Б група(Литекс и ЦСКА).
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 29 юли 2016 23:20

Neron написа:
James Beattie написа:То я имаше 2-3 хиляди, я не... ама утре ще ги пишат по медиите 10 хиляди, както с Удинезе :mrgreen:
Вижда се, че е слаба подкрепата за новото урод ЦСКА-София. Истинските фенове си стоят и си пият ракийката у дома и чакат истинското ЦСКА да започне от А окръжна.

Вече чета, че се изкарват над 14 000. Пропагандата на Литекс Етрополски е много здрава, но и се плаща здраво предполагам.

Що бе, ако "Българска армия" събира 100 000 човека публика, може и да е имало 14 000.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 29 юли 2016 23:22

gzagorov написа:
Neron написа:
James Beattie написа:То я имаше 2-3 хиляди, я не... ама утре ще ги пишат по медиите 10 хиляди, както с Удинезе :mrgreen:
Вижда се, че е слаба подкрепата за новото урод ЦСКА-София. Истинските фенове си стоят и си пият ракийката у дома и чакат истинското ЦСКА да започне от А окръжна.

Вече чета, че се изкарват над 14 000. Пропагандата на Литекс Етрополски е много здрава, но и се плаща здраво предполагам.

Що бе, ако "Българска армия" събира 100 000 човека публика, може и да е имало 14 000.

Малко по-малко събира, защото 3-те химически тоалетни от 2005-та заемат мястото на няколко човека.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Архив”