Висша лига - Сезон 2016/2017

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Висша лига - Сезон 2016/2017

Мнениеот Thsmith » 07 авг 2016 18:59

sunscres92 написа:Погба вече е официален. С такава селекция и липса на ШЛ - всичко освен титла би трябвало да се счита за провал от Моуринката.

Реално до сега са взели само Ибрахимович (без пари), арменеца за 30тина млн и един Погба. Каква точно толкова огромна селекция виждаш? А да... и онзи черния средняк от испания. :lol:
Той Ван Гаал толкова харчеше на година и то при доста по не надути трансферни суми, а не на ниво Игуаин 100 млн :lol:
Моурино трябва да вземе поне още 2ма ако не и 3 ма нови за да сформира отбор какъвто му приляга.

Иначе ако не спечели титлата ще е личен провал. Няма да е обаче провал заради някаква невероятна селекция или много пари, а просто защото е Моуриньо и всички очакват от него да печели винаги без значение отбора.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 07 авг 2016 20:58

Thsmith написа:
sunscres92 написа:Погба вече е официален. С такава селекция и липса на ШЛ - всичко освен титла би трябвало да се счита за провал от Моуринката.

Реално до сега са взели само Ибрахимович (без пари), арменеца за 30тина млн и един Погба. Каква точно толкова огромна селекция виждаш? А да... и онзи черния средняк от испания. :lol:
Той Ван Гаал толкова харчеше на година и то при доста по не надути трансферни суми, а не на ниво Игуаин 100 млн :lol:
Моурино трябва да вземе поне още 2ма ако не и 3 ма нови за да сформира отбор какъвто му приляга.

Иначе ако не спечели титлата ще е личен провал. Няма да е обаче провал заради някаква невероятна селекция или много пари, а просто защото е Моуриньо и всички очакват от него да печели винаги без значение отбора.

Мхитарян 30 М, Бейли или какъвто е там 40М и Погба 130М + Ибрахимката с огромна заплата - според мен не е малко

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 07 авг 2016 21:11

Thsmith написа:

по-добре си признай, че не си му гледал нито 1 мач отколкото да налучкваш дали е добър или не :mrgreen: :roll:

най-малкото щеше да знаеш, че Виляреал бяха отбора с най-добра защита в ЛЕ
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 авг 2016 00:00

Аз никога не съм твърдял, че съм му гледал много мачове. Забелязах го като се насра 2-3 пъти срещу Пул и това е. Вчера Варди два пъти го подмина изключително елементарно, а все пак Варди не е Гаринча :lol:

---

Погба в скай гледах 92 млн, а не 130. Допълнителните такси се плащат всеки път, просто сега се фокусира върху тях. Според мен сумата не е от значение за очакванията. Все едно да купиш 3 Оби Микелчета за по 80 млн и изведнъж да си супер фаворит за ШЛ понеже си дал 240 млн.
Всичко на всичко имат 4 нови играчи, а отбора има нужда от още сериозно подсилване с още толкова.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 08 авг 2016 01:20

То за теб сигурно и Сол Кембъл е по-добър от Неста, нищо че вторият има достатъчно мозък да сподели част от него със своя колега по професия и позиция на терена... и пак да бъде по-интелигентният от двамата. :lol:

Като даваш 100 млн. си автоматичен фаворит за една от двете купи-ШЛ или титла. Ако имаш нужда от подсилване в други зони, не даваш 100 млн за един играч, като по детски просто е.

Моуриньо няма опция пред себе си, просто ще се закопае съвсем, ако не спечели поне някоя дори и дребна купа, защото това е единствената причина все още да се котира сред големите. Нито като поведение е такъв, нито като авторитет(вече, след много му издънки). Останаха му само успехите, без тях той си остава една история.легенда от миналото, смачкана от настоящето. Заприличва на Венгер.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 08 авг 2016 09:11

Furious_Monk написа:Моуриньо няма опция пред себе си, просто ще се закопае съвсем, ако не спечели поне някоя дори и дребна купа, защото това е единствената причина все още да се котира сред големите. Нито като поведение е такъв, нито като авторитет(вече, след много му издънки). Останаха му само успехите, без тях той си остава една история.легенда от миналото, смачкана от настоящето. Заприличва на Венгер.

Поздрави за колегата монк, с него не винаги сме на едно мнение, но тук съм съгласен на 1000 процента. Аз това го твърдя още от третия му сезон в Реал - Моуриньо достигна пика на кариерата си (вероятно с требъла на Интер) и оттук нататък наблюдаваме неговия залез. Помня каква еуфория беше настанала сред феновете на Челси при завръщането му на Моста, аз ги предупредих, че това не е същият Моуриньо, който помнят, а те ме скъсаха от подигравки и оплюване за това ми мнение. Днес едва ли мнозинството от тях имаг същото високо мнение за него ;)
Забелязах вчера, че Моу вече е успял да внедри едно от най- силните си оръжия в играта на Юнайтед. Изпъкването на индивидуалната класа. И двата гола не бяха следствие на отборно усилие, а страхотни проблясъци на Лингард и Ибрахимович. Това обаче е и най- голямата слабост, според мен, във визията на португалеца. Веднага си припомням начинът, по който Атлетико на Симеоне отстрани Челси на полуфинала в ШЛ в реванша в Лондон. След мача легендарния Ариго Саки беше коментирал, че победата на испанците се дължи на невероятния колективизъм, докато Челси са изглеждали прекалено индивидуалистично разположени на терена...
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 08 авг 2016 18:00

http://www.skysports.com/iframe/widget/ ... 727yZXQnbC

13:07
LLORENTE MISSES SITTER

Watch new Swansea signing Fernando Llorente miss a sitter on his debut against Stade Rennais.

Невероятно , но факт :mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 08 авг 2016 22:33

CSKA69 написа:
Furious_Monk написа:Моуриньо няма опция пред себе си, просто ще се закопае съвсем, ако не спечели поне някоя дори и дребна купа, защото това е единствената причина все още да се котира сред големите. Нито като поведение е такъв, нито като авторитет(вече, след много му издънки). Останаха му само успехите, без тях той си остава една история.легенда от миналото, смачкана от настоящето. Заприличва на Венгер.

Поздрави за колегата монк, с него не винаги сме на едно мнение, но тук съм съгласен на 1000 процента. Аз това го твърдя още от третия му сезон в Реал - Моуриньо достигна пика на кариерата си (вероятно с требъла на Интер) и оттук нататък наблюдаваме неговия залез. Помня каква еуфория беше настанала сред феновете на Челси при завръщането му на Моста, аз ги предупредих, че това не е същият Моуриньо, който помнят, а те ме скъсаха от подигравки и оплюване за това ми мнение. Днес едва ли мнозинството от тях имаг същото високо мнение за него ;)
Забелязах вчера, че Моу вече е успял да внедри едно от най- силните си оръжия в играта на Юнайтед. Изпъкването на индивидуалната класа. И двата гола не бяха следствие на отборно усилие, а страхотни проблясъци на Лингард и Ибрахимович. Това обаче е и най- голямата слабост, според мен, във визията на португалеца. Веднага си припомням начинът, по който Атлетико на Симеоне отстрани Челси на полуфинала в ШЛ в реванша в Лондон. След мача легендарния Ариго Саки беше коментирал, че победата на испанците се дължи на невероятния колективизъм, докато Челси са изглеждали прекалено индивидуалистично разположени на терена...

Напротив, Моуриньо винаги е бягал от индивидуалния блясък, поне доколкото му е възможно.

1 Има огромно его и трудно работи с големи имена.
2 Липсата на голямо име сплотява целия колектив и изгражда боеспособен отбор, в който всеки играч е готов да се жертва за другия именно заради приравнения статус на футболистите. Малко комунистка работа, но ако нахъсаш отбора както си си трябва, върши работа.
3 Неговият стил на игра предразполага за бързо отнемане на топката и търсенето на празните зони зад гърба на отбраните. Обаче е факт че в днешно време футболът стана страшно организиран и преди всичко колективен спорт, и с времето останалите отбори се научиха бързо да покриват тези зони и да не оставят достатъчно време за обработването на топката, когато тя достигне до човек, който е способен да я изнесе бързо.
4 Моуриньо използва остарели разбирания за играта. При него, ако плеймейкърът не на високо ниво, цялата игра на отбора рухва, твърде много залага на него. Ненапразно Йозил му бе любим играч в Реал. Месут нито вкарва, нито върши кой знае каква работа в защита, обаче по забележителен начин изнася топката.

Португалецът си е същият,поне като футболни разбирания, проблемът за него в последно време е че футболът се променя. Все пак има още един огромен шанс да докаже безспорният си талант, който го издигна до това ниво. Въпросът е обаче дали собственият му инат не го закопава. С много велики личности се е случвало в миналото, а вероятно и ще се случва и за в бъдеще.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 авг 2016 23:34

Furious_Monk написа:То за теб сигурно и Сол Кембъл е по-добър от Неста, нищо че вторият има достатъчно мозък да сподели част от него със своя колега по професия и позиция на терена... и пак да бъде по-интелигентният от двамата. :lol:

Като даваш 100 млн. си автоматичен фаворит за една от двете купи-ШЛ или титла. Ако имаш нужда от подсилване в други зони, не даваш 100 млн за един играч, като по детски просто е.

Не е проблема, че си дал 100 млн, а че не си дал за още някой. Без значение колко струва даден играч, това не променя по никакъв начин качествата на останалите. Просто няма как да смениш всички от веднъж. Това, че си взел един играч за повеече пари, не прави отбора ти завършен.

--
Сол беше готин защитник, но предпочитам Тери 8-)

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Архив”