nitro77 написа:Здравейте. Искам да се абстрахирате от това, че съм фен на Дунав и след два дни имаме мач помежду си - това няма нищо общо. Включвам се, тъй като темата "ЦСКА" вълнува цяла България. Не мога да повярвам, че тук пишат същите хора, които само преди 3 месеца бяха част от 35-хилядната армия, изпълнила Националния стадион "Васил Левски" на финала за Купата. Само преди 3 месеца същите тези хора се кълняха, че макар и във В група, този отбор е най-добрият в България и как това било правилният път - с млад и перспективен български треньор и отбор, съставен изцяло от българи. Сега същите хора смениха плочата - с играчи от В група не можело да се гони титла, треньорът не ставал и т.н. Разни португалци и всякакви други чужденци били най-класните и едва ли не самият факт, че са привлечени в отбора, ще кара противниците да пълнят гащите. Не мога да повярвам, че има такива "фенове". Но да оставим това настрана - когато му дойде времето, сами ще си сърбате попарата.
Прави ми впечатление безкритичното приемане на новия треньор Едуард Йорданеску. Това момче има повече от скромна кариера като треньор и единственото му постижение като треньор е финал за купата на румънската лига с Пандурии Търгу Жиу. Едва ли разбира повече от Христо Янев, Веселин Великов или който и да е друг млад специалист.
След като се отделят толкова средства за по-класни играчи, толкова ли не можеше да се намери и класен треньор?
Струва ми се, че Еди ще се окаже в ситуацията на Бруно Рибейро в Лудогорец миналия сезон и скоропостижно ще се завърне в родината си. Дано не съм прав, но мисля, че е назначен умишлено, за да може Гриша Ганчев чрез него да извърши чистката, която е планувана, а после, след два-три незадоволителни мача да бъде освободен и на негово място да дойде Любо Пенев, например.
Здравей,искам да се абстрахираш от това,е твоето мнение не ни интересува,но ти си същият като няколкото тролчета тук,не беше ли ти който призоваваше за уважение,а в същото време обиждаже ЦСКА и феновете му в твоите мнения?Така е преценило ръководството,отбора не върви,така е направило,на който не му харесва вади едни пари и издържа отбора и тогава ще решава,сега неможеш..
Сега гледаш отбора си подкрепяш го от трубуната толкова е просто....