Селекция сезон 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cheradonna

Re: Селекция сезон 2016/17

Мнениеот Cheradonna » 09 сеп 2016 07:04

nitro77 написа:Здравейте. Искам да се абстрахирате от това, че съм фен на Дунав и след два дни имаме мач помежду си - това няма нищо общо. Включвам се, тъй като темата "ЦСКА" вълнува цяла България. Не мога да повярвам, че тук пишат същите хора, които само преди 3 месеца бяха част от 35-хилядната армия, изпълнила Националния стадион "Васил Левски" на финала за Купата. Само преди 3 месеца същите тези хора се кълняха, че макар и във В група, този отбор е най-добрият в България и как това било правилният път - с млад и перспективен български треньор и отбор, съставен изцяло от българи. Сега същите хора смениха плочата - с играчи от В група не можело да се гони титла, треньорът не ставал и т.н. Разни португалци и всякакви други чужденци били най-класните и едва ли не самият факт, че са привлечени в отбора, ще кара противниците да пълнят гащите. Не мога да повярвам, че има такива "фенове". Но да оставим това настрана - когато му дойде времето, сами ще си сърбате попарата.
Прави ми впечатление безкритичното приемане на новия треньор Едуард Йорданеску. Това момче има повече от скромна кариера като треньор и единственото му постижение като треньор е финал за купата на румънската лига с Пандурии Търгу Жиу. Едва ли разбира повече от Христо Янев, Веселин Великов или който и да е друг млад специалист.
След като се отделят толкова средства за по-класни играчи, толкова ли не можеше да се намери и класен треньор?
Струва ми се, че Еди ще се окаже в ситуацията на Бруно Рибейро в Лудогорец миналия сезон и скоропостижно ще се завърне в родината си. Дано не съм прав, но мисля, че е назначен умишлено, за да може Гриша Ганчев чрез него да извърши чистката, която е планувана, а после, след два-три незадоволителни мача да бъде освободен и на негово място да дойде Любо Пенев, например.

Здравей,искам да се абстрахираш от това,е твоето мнение не ни интересува,но ти си същият като няколкото тролчета тук,не беше ли ти който призоваваше за уважение,а в същото време обиждаже ЦСКА и феновете му в твоите мнения?Така е преценило ръководството,отбора не върви,така е направило,на който не му харесва вади едни пари и издържа отбора и тогава ще решава,сега неможеш..
Сега гледаш отбора си подкрепяш го от трубуната толкова е просто....
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 09 сеп 2016 08:04

И на мен миналогодишният отбор ми е симпатичен, успя да ни впечатли с играта си и успехите във В група. Но реалностите през този сезон са по-различни.
За съжаление нашите момчета от знаменития отбор нямат шампионски качества за А група, не могат и в тройката да се класират, реалното им място е в златната среда, неслучайно сато гости загубихме точки от слабаците Верея и Пирин, като домакини едва бихме Славия и Лого ГО. Вече сме в А група и ако не искаме да ставаме за посмешище, промените са наложителни. Вижте само къде приемат освободените от отбора - във Верея, Славия, Нефтохимик. Не съм прочел някой да е станал част от Локо Пд, Берое, Дунав, да не говорим за Левски, Лудогорец.
Видяхме какво се случи в Ботев - от много фенско кадруване останаха без собственик. Фенът е фен да подкрепя отбора си даже тогава, когато според него треньорският щаб е допуснало грешки в състава, тактиката в даден мач, стратегията за развитие.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
IND
Контакти:

Мнениеот IND » 09 сеп 2016 09:17

Mitata написа:И на мен миналогодишният отбор ми е симпатичен, успя да ни впечатли с играта си и успехите във В група. Но реалностите през този сезон са по-различни.
За съжаление нашите момчета от знаменития отбор нямат шампионски качества за А група, не могат и в тройката да се класират, реалното им място е в златната среда, неслучайно сато гости загубихме точки от слабаците Верея и Пирин, като домакини едва бихме Славия и Лого ГО. Вече сме в А група и ако не искаме да ставаме за посмешище, промените са наложителни. Вижте само къде приемат освободените от отбора - във Верея, Славия, Нефтохимик. Не съм прочел някой да е станал част от Локо Пд, Берое, Дунав, да не говорим за Левски, Лудогорец.
Видяхме какво се случи в Ботев - от много фенско кадруване останаха без собственик. Фенът е фен да подкрепя отбора си даже тогава, когато според него треньорският щаб е допуснало грешки в състава, тактиката в даден мач, стратегията за развитие.

Много точно казано :!:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 09 сеп 2016 09:43

Аз викам, да си говориме евентуално за треньор и играчи ,след 2-3 мача ;) Нито ги знаеме новите какво представляват,нито може нещо да се каже за треньора :idea: !Само си балтаеме тука празни приказки :)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 сеп 2016 11:15

Red joker написа:Аз викам, да си говориме евентуално за треньор и играчи ,след 2-3 мача ;) Нито ги знаеме новите какво представляват,нито може нещо да се каже за треньора :idea: !Само си балтаеме тука празни приказки :)

Реално погледнато, това си е чисто нов отбор с нов треньор. И не 2-3 мача, а 2-3 месеца поне трябва да минат, за да се видят някакви наченки и да се даде някаква оценка.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 09 сеп 2016 11:49

RockSeeker написа:Да обобщим...

Преди началото на сезона
OUT (12):
Stoyan Kolev, Angel Granchov, Aleksandar Aleksandrov, Kostadin Hazurov (Neftochimic Burgas),
Aleksandar Branekov, Mario Yordanov (Slavia Sofia), Milen Kikarin (Botev Plovdiv),
Momchil Tsvetanov (Vereya), Nikolay Tsvetkov (Etar Veliko Tarnovo),
Nikolay Dichev (Lokomotiv GO), Viktor Raychev, Kiril Dinchev (retired)

IN (21=4+17):
Georgi Kitanov (Cherno More), Aleksandar Dyulgerov (Pirin Blagoevgrad), Lazar Marin (Botev Plovdiv),
Ivan Minchev (Montana),
Aleksandar Konov, Stoycho Atanasov, Anton Nedyalkov, Plamen Galabov, Emil Petrov,
Krasimir Stanoev, Kristiyan Malinov, Aleksandar Georgiev, Nikola Kolev, Rumen Rumenov, Kiril Despodov,
Georgi Minchev, Milcho Angelov, Rafa Pérez, Gustavo Culma, Diogo Viana, Arsénio Nunes (Litex Lovech)

По време на сезона
OUT (3+1):
Yordan Yordanov, Samir Ayass, Stanislav Malamov, Ivan Minchev (Slavia Sofia)

IN (6=3+3):
David Simão (Arouca), Rui Pedro (Académica), Rúben Pinto (Belenenses),

Wilmar Jordán (Tianjin Teda), Stanislav Manolev (Kuban Krasnodar), Petrus Boumal (Litex Lovech)

Останали от миналия сезон
Първи отбор (4) - Anatoli Gospodinov, Bozhidar Chorbadzhiyski, Boris Galchev, Preslav Yordanov
Дубъл (6) - Slavi Petrov, Vasil Popov, Valentin Antov, Aykut Ramadan, Petar Vitanov, Pavel Golovodov

Нови - 27, от които 17 от Литекс и още 3, свързани с клуба в близкото минало...
Освободени/напуснали от миналия сезон - 15 като на повечето от тях не им бе даден никакъв шанс да покажат могат ли да се справят в новата обстановка или не...
Общо чужденци - 9 като 4+2 от Литекс и 3-ма нови португалци...
На доволните - честито!

Уникално! Нека те питам след като Манджукови не платиха едни пари с КОЛКО играча остана ЦСКА при административното му местене във В група? И колко от тези играчи, които сега си тръгват, ги доведе Ганчев през миналия сезон? Или вярваш, че Лупи, Божков, стария Манджук и Жана Д'Арк са ги довели, а лошият Ганчев ги гони? Ще каже човек, че сме имали 25+ играчи, спечелили сме всички трофеи в страната и на международно ниво, а той е дошъл и ги гони заради други. Хайде да мислите преди да подскачате!

П.С. Синчец, проблемът ми не е, че ти се мислиш за този, който решава кой кой е (заблудени хора винаги е имало, безумци също). Проблемът ми е, че настоятелно го правиш тук! В синия подфорум можеш дори да обявиш отборите в ППЛ за смесица от рептили, илюминати, змейове и еднорози, които са доказателство за съществуването на Кемтрейлс, Хаарп и брадата на Мата Хари (която е жена, ако не знаеш). В него можеш и да се обявиш за новият Исус. Няма да отида там и да споря, защото не ми пука какво приказвате там и съм се примирил с наличието на глупост и завист сред хората. Слушал съм и смешки за укази, но не съм се занимавал с авторите им и не съм ги гонил из Интернет. Лесно може да се провери къде пиша аз и къде ти - кой от двама ни прекарва повече време при теми за отбор, който не го засяга? Така че, Наполеоне, остави форумът на тези, които имат работа тук и върви да превъзнасяш Спас! Ще можеш ли или и ти като всеки мой познат левскар съществуваш, за да обиждаш цесекарите и това дава смисъл на битието ти? Топката е в теб! Левскар ли си или просто мразиш ЦСКА и си мислиш, че това те прави левскар? :)
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 09 сеп 2016 13:27

RockSeeker написа:Да обобщим...

Преди началото на сезона
OUT (12):
Stoyan Kolev, Angel Granchov, Aleksandar Aleksandrov, Kostadin Hazurov (Neftochimic Burgas),
Aleksandar Branekov, Mario Yordanov (Slavia Sofia), Milen Kikarin (Botev Plovdiv),
Momchil Tsvetanov (Vereya), Nikolay Tsvetkov (Etar Veliko Tarnovo),
Nikolay Dichev (Lokomotiv GO), Viktor Raychev, Kiril Dinchev (retired)

IN (21=4+17):
Georgi Kitanov (Cherno More), Aleksandar Dyulgerov (Pirin Blagoevgrad), Lazar Marin (Botev Plovdiv),
Ivan Minchev (Montana),
Aleksandar Konov, Stoycho Atanasov, Anton Nedyalkov, Plamen Galabov, Emil Petrov,
Krasimir Stanoev, Kristiyan Malinov, Aleksandar Georgiev, Nikola Kolev, Rumen Rumenov, Kiril Despodov,
Georgi Minchev, Milcho Angelov, Rafa Pérez, Gustavo Culma, Diogo Viana, Arsénio Nunes (Litex Lovech)

По време на сезона
OUT (3+1):
Yordan Yordanov, Samir Ayass, Stanislav Malamov, Ivan Minchev (Slavia Sofia)

IN (6=3+3):
David Simão (Arouca), Rui Pedro (Académica), Rúben Pinto (Belenenses),

Wilmar Jordán (Tianjin Teda), Stanislav Manolev (Kuban Krasnodar), Petrus Boumal (Litex Lovech)

Останали от миналия сезон
Първи отбор (4) - Anatoli Gospodinov, Bozhidar Chorbadzhiyski, Boris Galchev, Preslav Yordanov
Дубъл (6) - Slavi Petrov, Vasil Popov, Valentin Antov, Aykut Ramadan, Petar Vitanov, Pavel Golovodov

Нови - 27, от които 17 от Литекс и още 3, свързани с клуба в близкото минало...
Освободени/напуснали от миналия сезон - 15 като на повечето от тях не им бе даден никакъв шанс да покажат могат ли да се справят в новата обстановка или не...
Общо чужденци - 9 като 4+2 от Литекс и 3-ма нови португалци...
На доволните - честито!
[center]Удобно пропускаш че 80% от гореизброените дойдоха миналото лято в ЦСКА и Ганчев им плащаше заплатите и благодарение на него имат купа във визитките си. Иначе тия никога нямаше да "помиришат " Армията при други обстоятелства ! Ти фен на ЦСКА ли си или фен на определени футболисти ,масажисти,физиотерапевти ,треньори и т.н ? Значи мястото ти не е на Армията ! Никой не е по-голям от ЦСКА ![/center]

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 09 сеп 2016 13:31

nitro77 написа:Дано не съм прав, но мисля, че е назначен умишлено, за да може Гриша Ганчев чрез него да извърши чистката, която е планувана, а после, след два-три незадоволителни мача да бъде освободен и на негово място да дойде Любо Пенев, например.

И аз имам същите съмнения - времето ще покаже. От една страна е удобен параван за чистката - нов треньор, чужденец, не ги иска тези играчи и толкова. От друга страна щеше да е грубо Янев да бъде заменен директно от Л.Пенев или някой друг български кадър, свързан с ЦСКА... Прекалено много пасват случилите се неща, за да са случайни. Как пък за една седмица новият треньор прецени, че тези тримата не могат да му свършат работа...
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 09 сеп 2016 13:41

Може да е преценил, че други и достатъчно на брой ще му свършат и да не са му нужни повече играчи на този пост? Тренировките броят ли се или треньорът е длъжен да преценява само по време на мачове, защото тук масово са се вторачили в това колко минути бил изиграл този или онзи - все едно тренираме като Лозенци (т.е. нямаме тренировки)?
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 09 сеп 2016 13:53

soilwork написа:[center]Удобно пропускаш че 80% от гореизброените дойдоха миналото лято в ЦСКА и Ганчев им плащаше заплатите и благодарение на него имат купа във визитките си. Иначе тия никога нямаше да "помиришат " Армията при други обстоятелства ! Ти фен на ЦСКА ли си или фен на определени футболисти ,масажисти,физиотерапевти ,треньори и т.н ? Значи мястото ти не е на Армията ! Никой не е по-голям от ЦСКА ![/center]

Над 80% са. И още по-жалко от което, след като именно ГГ си ги е довел, а не са му били заварени, преизпълниха целите и въпреки това повечето не получиха никакъв шанс да се докажат или не в А. Един месец зад гърба на треньора се преговаря с друг преди да е изигран дори един официален мач. Щом на вас това ви харесва - дерзайте си. Една загуба от Верея, един равен с Пирин и ви е през к*ра, че идва някаква мамалига и обяснява, че тя работата е била свирена дори преди тези мачове. Вие акъл имате ли останал въобще някакъв, сами да помислите, да съберете 2 и 2... А бе важното е - ШАМПИОНИ! Заеби...

И ти ли точно ще ми обясняваш какво е фен и на какво трябва да си фен, след като бях на стадиона и подкрепях, въпреки че не бях доволен от титулярен състав, реакции при негативен резултат и пр., докато Янев беше начело. И не е проблемът, че Янев вече не е начело, а че нещата смърдят ужасно около смяната му и освобождаването на играчи след това... Но няма проблем - в името на 32та всичко е позволено! Къде ми е мястото ти си последния фактор, който може да определя, копи-пейстче ;) Ако реша още на следващото домакинство пак ще съм там - ще дойдеш да ме изгониш ли бе, всемирен разум?
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Върни се в “Архив”