ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Teo » 21 юни 2015 00:31

dozz12 написа:
Teo написа:Някой информиран как стоят нещата с мачовете в А окръжната? Гледам 20 мача това за целия сезон ли е? Как стоят нещата? Тоест се играят по два мача? Един есента и един пролетта? То ще има нереални дупки тогава..

От Септември до Ноември, после почивка до Март и мачове до Май.

Това е. Яко контроли. Не знам дали играете за купата или само тази на Аматьорите?

Купата знам, че е от В нагоре :idea:

dozz12

Мнениеот dozz12 » 21 юни 2015 00:31

GOLEADOR написа:Като гледам май ще се наложи да се направи тема за градския транспорт в София.Мдааа...

Е ако играете на Армията няма да има нужда, но ще се загуби чара и ... природата.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 21 юни 2015 00:33

delqnski47 написа:
4oKuTo написа:За мен най - големият проблем на ЦСКА не е това, че най - вероятно ще почне при аматьорите, а голямото разделение в публиката. За да има успех, каквото и да е ново начинание, то трябва да е подкрепено повсеместно. Фракции, форуми, представители на умерени фенове, "семки", А, В, Г, всички трябва да седнат и да се обединят около една позиция - дали ще целуват задника на Гришата, дали ще са с Божков, дали ще са с Манджуците, няма значение, важното е да има единство... Сега е една манджа с грозде абсолютна, следейки мненията из нета. Аз искам ЦСКА да се оправи и да стане нормален клуб някой ден, но не виждам как ще стане това в момента. Докато не седнете и не се уточните, няма да я докарате до никъде. Имам усещането, че сами ще си изкопаете гроба. Едните не искат да гледат друго освен А група, вторите не искат никакви обединения и са за окръжните, третите искат да се чистят задълженията на старото дружество... Ами няма как да стане, трябва да намерите компромисен вариант.

+1000

Аз лично не вярвам особено на ВБ,А окръжна не е проблем за мен,дори напротив.Незнам вече всичко е пълна бъркотия,всеки спекулира с нещо сега последно ново 20:Ганчев искал да станат нещата и то с Манджукови и Инджови.А в крайна сметка всичките тези информации само ни разединяват.Хора неистово искащи А група и неприемащи А окръжна ще подкрепят Ганчев,лично на мен също ми е по надежден от Божков,но пък една думичка не е обелил и ако толкова иска да помогне на ЦСКА защо не дойде с нас в окръжните?

dozz12

Мнениеот dozz12 » 21 юни 2015 00:33

W84me написа:Как е? Планирате ли култови гостувания? :mrgreen:

Нещо се готвят все в парка да ритат и ми се струва, че много ще загубят от това. Не знам, мое мнение.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 юни 2015 00:34

dozz12 написа:

Нещо се готвят все в парка да ритат и ми се струва, че много ще загубят от това. Не знам, мое мнение.

Аз нямам нищо против гостуванията... но кой ще охранява мачовете там на тия ливади?
@ Все пак сме в България да не забравяме ;)

dozz12

Мнениеот dozz12 » 21 юни 2015 00:35

Teo написа:
Купата знам, че е от В нагоре :idea:

Е-е-е ако е от В ще е греда. Значи догодина само 20 мача, без контролите. Може една две контроли с нас да направите за да има дерби, да не е без хич, а то нищо че е контрола момчетата и от двете страни ще си се хвърлят като на истински мач.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 юни 2015 00:35

dozz12 написа:
GOLEADOR написа:Като гледам май ще се наложи да се направи тема за градския транспорт в София.Мдааа...

Е ако играете на Армията няма да има нужда, но ще се загуби чара и ... природата.

Ясно е,че ушевите няма да разрешат мачовете да се играят на местните стадиони щото ще се видят в приключение,но знае ли човек....
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 21 юни 2015 00:35

Достойна постъпка от страна на Божков, уважение и към всеки, който не предаде идеята ЦСКА през последните седмици. Срам, позор и голЕм шнур за всички "цесекари", които седмици наред бяха готови да налапат, която и да е била врътка само и само да останат в елита.

Потребителски аватар
EnevY
Контакти:

Мнениеот EnevY » 21 юни 2015 00:35

Ще си извървим Голготата и това е. От 2008 година насам фактите са такива: две купи и две участия в групите не Лига Европа. За седем години, прекалено малко. Това беше правилното решение. Важното е да се направи модернизация по школата, базата и стадиона, иначе тези години ще са напълно безсмислени. Освен това младите ще имат достатъчно шанс за изява. А по повод малкото мачове в долната дивизия, ще следим повече децата и това е. А за Купата на България. Доколокто знам, започва се предварителен кръг, в който играят отборите от окръжните дивизии и В грипите. След това вече се включват от Б група и т.н. САМО ЦСКА!

П.С. Феновете рано или късно ще осъзнаят, че важна е само идеята и честта.
Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите.

Айнщайн

dozz12

Мнениеот dozz12 » 21 юни 2015 00:37

Teo написа:
dozz12 написа:

Аз нямам нищо против гостуванията... но кой ще охранява мачовете там на тия ливади?
@ Все пак сме в България да не забравяме ;)

МИ вие просто няма да изнасилвате длъжностите лица и домакините и готово. Ще се сдържате бе. Ще се набляга на барбекюто и биричката. То е ясно че ще биете всеки мач.

Върни се в “Архив”