Премиършип - 2015/16
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Премиършип - 2015/16
Да прав си, но това е 1-ви кръг, отборите още не са докрай сработени, но поне по моите спомени всички сезони в Англия започват така, с малко по-бавен и слаб футбол и постепенно оборотите се вдигат. Този сезон в ШЛ за отборите от Англия ще бъде много знаков, ще е интересно да видим какво ще се сътвори.
Ама аз нямам предвид само този първи кръг. Миналата година мачове, които трябва да са огледало като Арсенал-Челси, Ливърпул-Юнайтед, Челси-Сити, Юнайтед-Арсенал бяха под всяка критика. И не, не бяха всички с огромен залог, за да се ползва за алиби. Нещо не е както трябва във ВЛ, ама не знам какво е.
-
- Контакти:
Имаше нещо сбъркано в миналият сезон, след много силният 13/14, определено имаше спад дори в самата игра, не само в резултатите - ще видим как ще се развие този, да се надяваме да е по-силен и по-интересен.
drvasko98 написа:Ама аз нямам предвид само този първи кръг. Миналата година мачове, които трябва да са огледало като Арсенал-Челси, Ливърпул-Юнайтед, Челси-Сити, Юнайтед-Арсенал бяха под всяка критика. И не, не бяха всички с огромен залог, за да се ползва за алиби. Нещо не е както трябва във ВЛ, ама не знам какво е.
Прекалено много са испано говорящите "модерни" треньори. От както започна тази тенденция и футбола във ВЛ започна да става по скучен, бавен и да се пълни с цигани от южна америка и испания. Почнаха масови симулации и цигании. Да не споменавам, че и някои британци почнаха да ги имитират (тип Роджърс). Само погледни от какви хора са водени водещите отбори. Пелегрини, Роджърс, Почетино

Ван Гаал и той с неговите дивотии и инати е създал отвратително играещ отбор без никаква емоция, а още дори не е успял да се изпокара с околните. Представям си какво ще стане след този момент.
Аз онзи ден докато гледах Спърс и се чудех как станаха така нещата. Как онзи отбор на Хари с онези играчи изведнъж заприлича на това чудо след краткото преминаване на клекналия и сега почетино

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
На мен пък си ми харесва
Един мач като, например Нюкасъл - Саутхямптън е чудесен за неделния следобяд
Арсенал е факт, че бяха тегави за гледане, но лично мен развоя не ме изненада особено. По принцип почваме трудно сезона, а и дясен фланг с Дебюши и Рамзи ...

Леевски, оле

- TEDIMAR99
- Контакти:
AnalBreaker написа:tevez написа:Уест Хям гризнаха дръвцето в Румъния.
Гледай какъв дънер ще изядат на Емиратс. Четворка минимум
Хехе

[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
Xherdan Shaqiri is having a medical at Stoke City ahead of a proposed move from Inter Milan, according to Sky sources
От Байерн да стигнеш до Стоук.

Саломон Рондон от Зенит скоро в УБА.
Може, силен трансфер определено за УБА.
И вие сте взели Баба.
И вие сте взели Баба.
- MagicMoments
- Контакти:
Забавно е как топ отбори като Арсенал,Тотнъм и Манчестър Юнайтед разполагат само с по 2-ма нападатели,докато Ливърпул,Уест Бромич,Лестър,Норич,Кристал Палас имат по 5-6,които могат да играят като централни нападатели.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]