До Томислав Русев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: До Томислав Русев
те да са влезли да се бият с юмруци като мъже иди-дойди .. ама са извадили ножове героите,комплекарска история
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
MORSKI написа:ehh написа:Горе пише неофициална информация. Голям проблем в България е, че умираме да коментираме неофициални информация. Подобно нещо се случи с партенките "бити фенове на Черно море от левскари" и "уреждане на мача с Черноморец".
Така че Батковото, почакай малко и когато информацията се потвърди официално, сигурен съм, че няма да остане некоментирана.
Каква партенка е за битите фенове на Черно Море бе? Айде да не те назовавам какъв си?
Бил ли си там, знаеш ли какво е било или понеже не ти отърва говориш глупсоти?
Точно си бяха фенове на Левски, че дори е имало такива, които са се хвалили с това...Една партенка си ти ...
Е, каква партенка съм? И мача с Черноморец ли уредихме? А кой беше хванатият играч? А къде се смота Пламен Киряков? Малко нещата май приличат на онази приказка с не било компютри, а компоти.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
мача може и да не е уреден,ама е факт че някой се е опитал да го стори 

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Batkoto написа:мача може и да не е уреден,ама е факт че някой се е опитал да го стори
Хайде бе!
Откога фактите се измерват с "някой, свързан с определени кръгове в българският футбол"?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-
- Контакти:
Кашчей написа:Batkoto написа:мача може и да не е уреден,ама е факт че някой се е опитал да го стори
Хайде бе!
Откога фактите се измерват с "някой, свързан с определени кръгове в българският футбол"?!?
Ако бяхме нормална държава Прокуратура , МВР и БФС щяха да се заемат и всичко щеше да излезе наяве.Но нали в България мафията си има държава,всичко се потули.Не знам от кой отбор са давали подкуп,но знам че в понеделник след мача Черноморец Левски Батков имаше рожден ден.Някой явно беше помислил за подаръка.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
peliforewer написа:Кашчей написа:Batkoto написа:мача може и да не е уреден,ама е факт че някой се е опитал да го стори
Хайде бе!
Ако бяхме нормална държава Прокуратура , МВР и БФС щяха да се заемат и всичко щеше да излезе наяве.Но нали в България мафията си има държава,всичко се потули.Не знам от кой отбор са давали подкуп,но знам че в понеделник след мача Черноморец Левски Батков имаше рожден ден.Някой явно беше помислил за подаръка.
Ако бяхме нормална държава, това правителство отдавна да е паднало, но не сме.
Не виждам от какъв зор трябва да се самосезират тези органи, след като от Черноморец, дори и на пресконференцията по случая, не споменаха конкретни имена-нито на хора, нито на отбори.Не може някой да говори с недомлъвки и заради това да се самосезират тези органи.Всъщност, от ДК на БФС можеха да се самосезират по случая М`Боли във Варна, но май нещо забравиха да го сторят

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- bigbonusprize
- Контакти:
[quote="Кашчей"]
Бих добавил и отдавна да сме си набили политиците, че да имат малко страх от народа...

Бих добавил и отдавна да сме си набили политиците, че да имат малко страх от народа...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
ehh написа:MORSKI написа:ehh написа:Горе пише неофициална информация. Голям проблем в България е, че умираме да коментираме неофициални информация. Подобно нещо се случи с партенките "бити фенове на Черно море от левскари" и "уреждане на мача с Черноморец".
Така че Батковото, почакай малко и когато информацията се потвърди официално, сигурен съм, че няма да остане некоментирана.
Каква партенка е за битите фенове на Черно Море бе? Айде да не те назовавам какъв си?
Бил ли си там, знаеш ли какво е било или понеже не ти отърва говориш глупсоти?
Точно си бяха фенове на Левски, че дори е имало такива, които са се хвалили с това...Една партенка си ти ...
Е, каква партенка съм? И мача с Черноморец ли уредихме? А кой беше хванатият играч? А къде се смота Пламен Киряков? Малко нещата май приличат на онази приказка с не било компютри, а компоти.
Ти обаче продължаваш да упорстваш и да ръсиш глупост след глупост! Пламен Киряков дотолкова се "смота", че излезе пред камерите и каза, че не СТАВА ВЪПРОС за "Левски"!!! Или ти улавяш в своите сензори информация, която само ти отърва и само нея успяваш да запомниш?!
да бе, Видима-Раковски са искали да хванат играч на Черноморец , точно преди мача с Левски

kartago написа:ehh написа:Е, каква партенка съм? И мача с Черноморец ли уредихме? А кой беше хванатият играч? А къде се смота Пламен Киряков? Малко нещата май приличат на онази приказка с не било компютри, а компоти.
Ти обаче продължаваш да упорстваш и да ръсиш глупост след глупост! Пламен Киряков дотолкова се "смота", че излезе пред камерите и каза, че не СТАВА ВЪПРОС за "Левски"!!! Или ти улавяш в своите сензори информация, която само ти отърва и само нея успяваш да запомниш?!
Е по-внимателно, де. Можех и аз да напиша на много пъти много по-силна дума от "партенка", но за разлика от мен, в теб е и хляба, и ножа. От същия този Пламен Киряков, както раздухваше сигнала няколко дни, така трябваше после няколко да се извинява! Аман от мятане на лайна в България и после да смотолевиш нещо и все едно нищо не е станало.
И ще се радвам да ми отговориш на последното ЛС.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!