ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 4:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид |24.05.14г.|

Мнениеот daniel875 » 25 май 2014 00:49

JackPackage написа:Фантастичен сезон! 1-2 мин ни лишиха от дубъла! В продължението просто нямахме сили... :|

Коста не трябваше да започва просто нямахме смени за да пуснем по-свежи играчи и центъра ни смазаха в продълженията...
Жалко, много жалко, но футбола е жесток понякога...
До 75 минута ги надиграхме тотално - мача вървеше, както ние искахме, но просто дългия сезон и контузиите си казаха думата...

Честита 10-а на Виктор, Зидан и Никшо!

Горд съм че съм фен на този отбор!
AUPA ATLETI!!!

П.П: 2 симулации на Роналдо, втората дори за дузпа, но това нямаше значение вече....както и да е.

Съжалявам за вас! Бях повече за "Атлетико", но заслужено се стигна до тази развръзка. Доста години ще трябва да почакаш до следващ финал. Чудесата не стават всяка година. Това беше големият шанс.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 25 май 2014 00:49

http://www.bbc.com/sport/0/football/27383593
Айде тея, които говорят как Атлетико "контролирали" мача да си лягат вече, че е късно :lol:
63/37%
20/11 удара
9/4 в целта
Яко контролиране
Последна промяна от Мляко с ориз на 25 май 2014 00:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 25 май 2014 00:50

За мен лично,ключа към обрата така да се каже,катализатора за този успех>>>смяната на Бензема за Мората ;)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 25 май 2014 00:51

rmfan5 написа:Ей хора каква е тая злоба, допинги, съдии и тем подобни.

Навсякъде взимат допинг. Няма значение това. Поздравления за успеха!
Преследвачите на "Реал" доста време ще си останат само преследвачи, макар че ако имаха ресурсите за трансфери, нямаше да е така. Колелото се върти. Догодина "белите" няма да спечелят, защото УЕФА няма изгода. Ще е някой друг.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 май 2014 00:51

samobotev написа:Спора е излишен на всеки е ясно, че Реал бяха по добрите друг е въпроса как беше постигната това и с какви средства.
До сега се бях виждал допингирани играчи ама тия на белите счупиха всякакви скали в 120 минута бягаха все едно сега започва мача, докато тия на Атлетико едвам вървяха. Гледам футбол от доста време и съм гледал доста мачове с продължения включително финали на ШЛ и СП и досега такова нещо не бях наблюдавал тия 120 минути не спряха да бягат , коне да бяха пуснали щяха да се уморят.

Пълна гавра с футбола и въобще със спорта трябваше да наблюдаваме днес.

Ами не си много прав! Реално погледнато ранните смени и високата преса, която държаха Атлетико почти цял мач и главно до 70-мин. беше и причината за огромната умора в края. Особено при гола на Марсело това беше очевидно - начинът, по който премина покрай играчите на Атлетико беше красноречив!

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Мнениеот tornadoto_96 » 25 май 2014 00:52

Кога ще са празненствата знае ли се?
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 25 май 2014 00:53

JackPackage написа:Фантастичен сезон! 1-2 мин ни лишиха от дубъла! В продължението просто нямахме сили... :|

Коста не трябваше да започва просто нямахме смени за да пуснем по-свежи играчи и центъра ни смазаха в продълженията...
До 75 минута ги надиграхме тотално - мача вървеше, както ние искахме, но просто дългия сезон и контузиите си казаха думата...

AUPA ATLETI!!!

П.П: 2 симулации на Роналдо, втората дори за дузпа, но това нямаше значение вече....както и да е.

Мерси и поздравления и на вас.
Сега се радвам, но мога да се представя какво ви е, просто не ви стигнаха физически сили и малко късмет.
Нямаше да е незаслужено ако бяхте спечелили.

Сега по-трудното според мен ще е да задържите това ниво и следващия сезон и какви трансфери ще направите.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 25 май 2014 00:53

AUPA ATLETI!!!

1-во поздравления за вас и отбора който имате,голяма борба

Габи си закачи Роналдо,не че дузпата имаше някакво значение....
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 25 май 2014 00:53

Мляко с ориз написа:http://www.bbc.com/sport/0/football/27383593
Айде тея, които говорят как Атлетико "контролирали" мача да си лягат вече, че е късно :lol:
63/37%
20/11 удара
9/4 в целта
Яко контролиране беше

не се опитвай да мислиш, идиот!
Атлети тотално смазваше игровия план на Реал Мадрид до около 70 мин! Белите нямаха никакви чисти положения и се лутаха като мухи без глави.
Тая статистика може да си я завреше в дупарата!

ПП Интересно е, че Атлети пусна гол след корнер :o а това не им се случваше през този сезон. Двете принудителни смени ги осакатиха допълнително.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 25 май 2014 00:54

RedeviL написа:
samobotev написа:Спора е излишен на всеки е ясно, че Реал бяха по добрите друг е въпроса как беше постигната това и с какви средства.
До сега се бях виждал допингирани играчи ама тия на белите счупиха всякакви скали в 120 минута бягаха все едно сега започва мача, докато тия на Атлетико едвам вървяха. Гледам футбол от доста време и съм гледал доста мачове с продължения включително финали на ШЛ и СП и досега такова нещо не бях наблюдавал тия 120 минути не спряха да бягат , коне да бяха пуснали щяха да се уморят.

Пълна гавра с футбола и въобще със спорта трябваше да наблюдаваме днес.

Ами не си много прав! Реално погледнато ранните смени и високата преса, която държаха Атлетико почти цял мач и главно до 70-мин. беше и причината за огромната умора в края. Особено при гола на Марсело това беше очевидно - начинът, по който премина покрай играчите на Атлетико беше красноречив!

Ако имаха смени, нямаше да говориш така, но такава е съдбата на по - малките отбори.
Лично за мен философията, която изтърси Сашко, е голяма глупост. Излизането на Фелипе Луиш обърна развоя. Разкоординира се защитата. Вече беше много по - лесно да се вкара гол. Соса трябва да бъде освободен веднага. Този човек не става за голям футбол. Обърна цял мач.

Върни се в “Архив”