Селекцията на "Армията" - 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Селекцията на "Армията" - 2014

Мнениеот danko_sot » 28 май 2014 10:10

За мен такива играчи не ни трябват като този Алвеш. На 33 г. , не играл последните години. По-добре беше да оставим Долапчиев в тима. Подобни трансфери със сигурност могат да помогнат малко на ЦСКА, и никак на националния ни отбор по футбол. ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 28 май 2014 10:20

danko_sot написа:За мен такива играчи не ни трябват като този Алвеш. На 33 г. , не играл последните години. По-добре беше да оставим Долапчиев в тима. Подобни трансфери със сигурност могат да помогнат малко на ЦСКА, и никак на националния ни отбор по футбол. ;)

Интересно как са разсъждавали милионерите от Монако за Бербатов. За нас Алвеш, ако подпише ще е повече от добре. Ще играем в Европа, а не във втората 7-ца на А група. Долапчиев на този етап не ни трябва. Сега е под наем - да се докаже, да израстне и тогава да теглим чертата дали има шанс да води атаката на ЦСКА.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 май 2014 10:31

danko_sot написа:За мен такива играчи не ни трябват като този Алвеш. На 33 г. , не играл последните години. По-добре беше да оставим Долапчиев в тима. Подобни трансфери със сигурност могат да помогнат малко на ЦСКА, и никак на националния ни отбор по футбол. ;)

В случая хубавото е, че ако дойде, то няма да е за да си взима една тлъста заплата, а за да влезе във форма и евентуално да си уреди трансфер някъде из Япония, Китай или САЩ - където вече ще взима добри пари още 2-3 години. Това значи, че вероятно ще си дава зор, а такъв играч ако си дава зор, можем само да спечелим. Честно казано, предпочитам тази заплата да се дава на Алвеш, от колкото на Венци Христов. Долапчиев има талант, но ми се струва, че просто не е достатъчно сериозен в отношението си. Дано в Македония влезе в час, все пак е в отбор, който ще участва в ЕКТ. Нещо повече - има шанс този отбор да се падне с ЦСКА :mrgreen:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 28 май 2014 10:48

дадох Долапчиев само като пример, че е по-добре той да остане. Не съм казал, че трябва да е титуляр и т.н. Венци Христов ще е много по-добър вариант от този Алвеш. Христов също има какво да доказва след като преди 1-2 години беше дори национал, а сега излиза че едва ли не е персона нон грата. но това са глупости, просто нашите се опитват да му свалят цената максимално. Според мен ще вземем Венци ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 28 май 2014 10:53

Е ти Васко колко бразилски нападатели над 33 си виждал да си дават зор като цяло. Такива играчи приемат подобни предизвикателства по скоро като възможност за екзотична ваканция, отколкото като надежда за ново професионално развитие. Тоя си е направил вече паричките и го боли го кура за нас и традициите ни, затова го виждам да избухне 5% на терена и останалите 95% в дискотеките.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 май 2014 11:18

На нас ни трябва типичен голмайстор. Венци не е такъв, но пък Камбуров е. Алвеш колкото и да не си дава зор, достатъчно е да му се осигуряват положения. Поне на теория е така, но вярно, че никой не е застрахован от провал. Проблемът е, че няма кой да реализира положенията ни. Няма кой да отправи добър голов удар, това е. Ако инфото, че се е съгласил на 7000 евро заплата е вярно, аз предпочитам него. Ако заплатата му беше 20 и повече хиляди евро, тогава и аз щях да съм против. Но за тази малка заплата си струва - та един Карачанаков взима почти толкова пари! А и така остават финанси да се вземе и Камбуров - ако се сработи с Алвеш, в нападение ще имаме страхотна двойка, макар и на възраст. Но пък 33 не е чак толкова преклонна възраст, че да намираме кусури. Би трябвало да сме наясно, че Стойчо по принцип много държи на опитни играчи, а Алвеш е точно такъв.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 28 май 2014 11:30

ЦСКА ще привлече до дни нападателя, за който мечтае от месеци, разбра Topsport.bg от наш източник на стадион "Българска армия". Става въпрос за бившия таран на Берое Венцислав Христов. Както е известно, юношата на Локомотив (София) бе преотстъпен от заралии на украинския Металург (Донецк), но въпросният клуб не пожела да го задържи и в момента Венци е свободен агент. От ЦСКА вече са говорили с него.

"Червените" искаха Христов през зимата, но тогава ръководството на Берое му постави висока цена, която не бе платена от Александър Томов и компания. Сега няма пречка сделката да се осъществи, като очакванията са нападателят да прибира около 10 000 лева на месец в ЦСКА.

"Армейците" са близо до договор с още един български нападател - Мартин Камбуров. Стойчо Младенов ще привлече и трети таран, който е чужденец.

До момента Венцислав Христов е носил екипите на Спортист (Своге), Несебър, Монтана, Черноморец (Бургас) и Берое.

Топспорт

И младежите дето споменават Марио Жардел дано си дават сметка, че това беше футболист от най-високото ниво във футбола по мое време, моля ви, не се отнасяйте пренебрежително към него! Мисля, че се видя и на 40 какво може. :) На светлинни години е пред Алфонсо Алвеш и примерно Оливие Жиру от Арсенал взети заедно да речем, дано да правите някаква разлика, Жардел можеше почти всичко с топката, юнаци, имайте малко уважение, когато давате за пример някоя звезда. :cry: :)

Просто ми става малко смешно и неприятно. :lol: :(
Последна промяна от dreben23 на 28 май 2014 11:39, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 28 май 2014 11:36

vaskonti написа:На нас ни трябва типичен голмайстор. Венци не е такъв, но пък Камбуров е. Алвеш колкото и да не си дава зор, достатъчно е да му се осигуряват положения. Поне на теория е така, но вярно, че никой не е застрахован от провал. Проблемът е, че няма кой да реализира положенията ни. Няма кой да отправи добър голов удар, това е. Ако инфото, че се е съгласил на 7000 евро заплата е вярно, аз предпочитам него. Ако заплатата му беше 20 и повече хиляди евро, тогава и аз щях да съм против. Но за тази малка заплата си струва - та един Карачанаков взима почти толкова пари! А и така остават финанси да се вземе и Камбуров - ако се сработи с Алвеш, в нападение ще имаме страхотна двойка, макар и на възраст. Но пък 33 не е чак толкова преклонна възраст, че да намираме кусури. Би трябвало да сме наясно, че Стойчо по принцип много държи на опитни играчи, а Алвеш е точно такъв.

Да е бахти двойката Алвеш- Камбуров на обща възраст към 66 години. Определено имаме различия с теб във вижданияята си за отбора.
ЦСКА сега е в криза и то голяма. Не можем да мечтаем за нещо голямо, да кажем пробив в ЛЕ или дори титла, макар че за титлата имаме някакъв шанс. Много по-добре е да се опитаме да развием и дадем шанс на някой млад бг играч като Венци Христов, отколкото да разчитаме на бразилски пенсионери, пък били те и звезди навремето.Така ще помогнем и на бг футбол като цяло. Хубаво е да има двама-трима опитни играчи в тима, но не бива да се прекалява. С Янчев, Тунчев, В. Илиев, Стоян Колев, Камбуров(ако го вземем и него) , Алвеш, Гъргоров, ме дори и И. Стоянов ЦСКА нищо чудно да се превърне в отборът с най-голяма средна възраст в Европа. ;)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 28 май 2014 11:42

Ако информацията за Алвеш се окаже вярна,то това ще е много голям плюс за нас!Кога за последно(всъщност въобще) в България е идвал такъв футболист,който е струвал(не само е струвал на хартия,а и са платени за него)20 млн.евро.Като,освен това ще дойде във все още футболна възраст!Колко от големите отбори използват такива звезди,които са на възраст 33-34 години(реторичен въпрос,а отговорът ако се чудите,е че всеки един голям отбор има поне една такава звезда :shock: ;) )?!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 28 май 2014 11:53

Маркович преподписва с “червените”

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов настоява да бъде предложен нов договор на сърбина Иван Маркович, научи LIVESPORT.BG. Специалистът харесва много качествата на талантливия полузащитник и вижда в негово лице прекрасна опция за бъдещето.

Роденият през 1994 година има разтегната задна кръстна връзка. При всяко по-сериозно единоборство със съперник той изпитва болка и е належащо да се подложи на операция. От ЦСКА настояват за нов контракт, тъй като настоящият е до 2015 година и може да получи вариантът “червените” да го излекуват, а Маркович да напусне клуба без пари.
Мениджър на Маркович е Марионо Бидзари. “Армейците” дължат известна сума на италианския импресарио, но срокът по изплащането и не е отминал.

ЦСКА се нуждае от вътрешен полузащитник, какъвто е Маркович, тъй като по всяка вероятност Тодор Янчев ще сложи край на състезателната си кариера, а към Ивайло Чочев има голям интерес.
:)

Лайвспорт
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Архив”