Левски София - Ботев Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Левски София - Ботев Пловдив

Мнениеот sin4ec » 26 окт 2013 22:05

Жоржиньо написа:
zlatan написа:абе не съм гледал мача с жълтурите да помоля няко за кратък анализ,слушам Боби Цонев е играл добре,но играта на Вутов е била слаба.

Да,Вутов беше много слаб,но нормално с неговата физика нямаше никакъв шанс срещу Иршак и Галчев,та той е 30 кила с мокри гащи.Цонев игра добре,бореше се много,и двата жълти картона бяха доста пресилени.Като цяло второто полувреме играхме много по-добре,Генков направи 2 страхотни паса към Гари,който обаче направи сериозни пропуски,след това и Деко пропусна 100% гол.И накрая Макриев подаде към Гари и той отбеляза.Иначе ми хареса играта на Старокин и Мюлдер.

Бих добавил: силен мач на Гаджев!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 окт 2013 22:08

Противно на мненията тук,мисля,че Цонев игра едно нищо.
Абсолютно неразбирателство с Мюлдер,който изигра много силен мач,между другото...Да не говорим,че когато през първото полувреме си бил дупка,а след 22 мин. игра през второто са те изгонили,за каква "игра" става въпрос изобщо?Да не би да е вкарал 2 гола,пък аз да съм ги пропуснал?

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 26 окт 2013 22:26

zlatan написа:не знам човек не съм гледал мача,но така поне се пишеше че той щеше да е централен.

Moe мнение е,че Старокин не е толкова слаб на фона,че го пускат да играе навсякъде. Като опорен халф се справяше доста добре. Днес беше халф отново..Играе и тича много. На моменти оголва зоните си,но кой ли не го прави. Лично аз му имам далеч повече доверие отколкото на Пинто или Мулдер,например (въпреки че и двамата играха добре днес). Вутов - игра с желание,гори,но днес не му върза играта. Нормално за възрастта му. От юноши е трудно да се очаква постоянство. Ще има такива мачове. Важното е да продължат да го налагат и след такива игри. Цонев ми хареса . Бори се много и влиза в единоборства мъжки. Лично аз и без да съм пристрастен към сините юноши бих го пускал вместо Бру във всеки мач.
110 години любов!

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 26 окт 2013 22:35

Еми да Старокин се бори много,и според мен е по-полезен като халф,например е много по-добър от Бру.То от тоя некадърник всеки би бил по-добър де :lol:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 26 окт 2013 22:39

groti написа:
sin4ec написа:И който може-в Пловдив! Отмине ли лошото, дойдат ли победите е лесно, сега трябват хора на трибуните. Една победа на Лаута би променила доста самочувствието и стоенето на отбора. Стига мрънкане и оправдания, стига с гадното " Това не е моят Левски". И аз съм го казвал, ама накрая пак отивам. Няма друг Левски, този е нашият, разберете го! Хубав-лош, силен-слаб, това е... Ако ще пием горчивата чаша с отбора, да я пием докрай и с тях!
А то някой ако иска да пие само шербет-ами няма такъв филм!

A,сигурни ли сме,че мачът ще е на Лаута? Днес беше ранен полицай от бомбичка на мача им. Някой да знае какво гласи правилникът в такива ситуации?

Правилника гласи изхвърляне на отбора от групата, но БФС нямат топки за подобно наказание и вероятно ще ги накажат да играят пред празни трибуни, което ще е голям минус за Левски в следващия мач.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 26 окт 2013 22:52

Не искам да ви се намесвам, само ще вмъкна едно нещо. Тия, които искат Левски да не върви, точно това искат да стане, да бъдем разединени. Успяха да ни разединят. Аз мислих по тоя въпрос и вече не давам определения на никого. Всеки, който обича Левски, заявил го е, той за мен е левскар и го уважавам като такъв. Дали ходи в момента на стадиона, дали му е писнало от играта ни и си стои вкъщи, дали, дали.... това вече не му отдавам значение. Всички си имаме различия, но Левски трябва да ни обединява, а не обратното. Лека вечер!

Потребителски аватар
flo.
Контакти:

Мнениеот flo. » 26 окт 2013 22:57

Не е истина това,което се случва.Много,ама много хора чакаха удобен момент и той дойде с изключително слабата игра на футболният отбор и след двегодишно мълчание извадиха заредените клавиатури и започнаха да стрелят с тях и то само по свои.Имате възможност сами да решите какви да бъдете през живота си,дали цял живот виртуални плъхчета,или нормални хора имащи позиция и мнение.

Потребителски аватар
flo.
Контакти:

Мнениеот flo. » 26 окт 2013 23:04

МЪРЗИ ВИ! Ама знаете ли колко ви мързи? ЯКО! Предпочитате да изпиете половината заплата в чалготеката, предпочите да заведе поредната ***** на кинце, нямало време, защото трябвало да гледа Челси - Ман Ю ...
Никакви фенклубове, гугутки, запади и качулки не ви вълнуват. Вие просто искате да си останете вкъщи. С биричката.
Обаче стигне ли се до мачове, като тия миналата година(или като в ЕКТ) сте ТАМ!През останалото време сте левскари на книга, или на бира.
Това няма да се промени и след батков, и след 100 Годишнината, и след 185 поредни Шампионски титли, защото сме мързелив народ, в по-голямата си част. "Лаем ама не хапем"
Гнусните медии носят своята вина. Гледайте класиката от Висшата лига, гледайте на Робен ***, идва нова доза Ел Класико.Много малко от левскарите в този форум няма да се припознаят в това мнение.Те си знаят кои са и няма да ги назовавам.

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 26 окт 2013 23:27

sin4ec написа:[ Бих добавил: силен мач на Гаджев!

Изобщо гледал ли си мача ? Ако ДА,бягай още утре при джипито си за направление,освен ако не си роднина на Гаджев.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 окт 2013 00:07

Изображение

ИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”