Раев, махни се от Левски!
Отивай в микре при жена си!
Литекс - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Литекс - Левски
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето
" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "
Рачко Пръдлето
" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "
- Обичам Левски
- Контакти:
Раев и Батков да се хванат заедно под ръка и вън от Левски 

- MagicMoments
- Контакти:
Съдията *******.Гаджев,Бру,коПелето и Везалов-Вън.Прасокин на празна врата изпусна.Цецо,Гари,Димов и Велев играха добре.Браво Данчо чист гол спаси,другия мач титуляр вместо Везалов.Тия ли жалкари са още без загуба, Литекс изпуснахме да ги бием.Трагекомедията е пълна
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
А относно темата всъщност ще кажа на всички "сираковци" , че това е той - техния човек! Левски можеше спокойно да е първи ако не беше спрортно технически директор това СЪЩЕСТВО!
Отбора играе добре , съобразно материала , който има.Йоканович показва усет и тактика , но няма играчи.Спокойно , Наско Комисионната работи ! Скоро играчи ще има .Надявае се на късмет - да сдтават все пак !Защото историята показва и друго развитие.Наскови приери много ,:Нешко , Серж, Гаучо,Жеан Карлос...и много измежду тях...
Отбора играе добре , съобразно материала , който има.Йоканович показва усет и тактика , но няма играчи.Спокойно , Наско Комисионната работи ! Скоро играчи ще има .Надявае се на късмет - да сдтават все пак !Защото историята показва и друго развитие.Наскови приери много ,:Нешко , Серж, Гаучо,Жеан Карлос...и много измежду тях...
Stanislav_Ivanov написа:suarez написа:Везалов трябва да си събере багажа. Гаджев не му чух името почти целия мач - да го пращат пак при юношите. Исках да вида двамата ни юноши Кристофър и Тонката.. за съжаление не ги пусна.. ако ги бе пуснал - щеше мача да стане още по-интересен. И другото, което е - според мен Йока трябваше да смени Везалов с Милиев.. а не да изважда Пинто, ама ако е получил контузия - разбирам.Споко - в края на сезона сте 3-ти, като почне наново броенето на точки - 1ви
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма да се нулират точките ..
Казах го с ирония

[center]1914[/center]
Старокин доста добре отдясно
Велев, въпреки дузпата, беше зле като дясно крило.
Най-слаби отново Везалов, Гаджев, Бру и Ангелов...

Велев, въпреки дузпата, беше зле като дясно крило.
Най-слаби отново Везалов, Гаджев, Бру и Ангелов...
Нека набият канчетата на лудогорци в ШЛ и да пристигат.
Neron написа:Извинявайте ама тоя бездарник Гаджев не го чух цялото второ полувреме. Отново се е покрил някъде по терена.
Той още от вчера се подготвяше за телевизионното интервю след мача.Невероятен некадърник и интригант е този Гаджев.Не знам дали няма да е по-полезен като политик,след като успява да се приспособи към всякя власт в Левски.
Доста грозен мач, като за мен основната вина е на двамата треньори - голямата сръбска школа, баба ми трънкина
- абсолютен антифутбол с безсмислени центрирания, бавно изнасяне на топката и безумно накъсване на играта.... Не знам какъв европеец е Йоканович, ама чеп за зеле не става от него - дори не направи смяна! Загорчич пък бързо съсипа красивия и елегантен стил от времето на Стоичков и заедно с една тумба анонимници, наречени ''трансфери'' върна Литекс в първи клас - типичния селски манталитет - да се сбориме с противника пък каквото стане 

- Обичам Левски
- Контакти:
Блутуг написа:А относно темата всъщност ще кажа на всички "сираковци" , че това е той - техния човек! Левски можеше спокойно да е първи ако не беше спрортно технически директор това СЪЩЕСТВО!
Комисионна да има