Пирин (Гоце Делчев)- Левски (София)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kanari
Контакти:

Re: Пирин (Гоце Делчев)- Левски (София)

Мнениеот kanari » 04 авг 2013 20:37

edmon_dantes написа:
kanari написа:
NOMER14 написа:Какво сте се заяли с Дъртилов? Човекът до националния стигна.

Голям мач срещу Германия направи :)

Да, направи грешки в този мач - дузпа и негова грешка за още един гол. То по тази логика и Иван Иванов срещу Кипър се осра, и какво... Всеки може да направи слаби мачове, но не случайно наричаха Вальо Дъртилов "железният войник". Това какво ти говори?

Просто се пошегувах. За мен националният в европейските квалификации и на самото европейско 96-та беше най-силен . Самият факт , че точно тогава Дъртилов получи шанс да играе титуляр срещу Германия (макар и да запълва дупки от контузени и наказани) заслужава уважение !

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 04 авг 2013 20:43

слаб мач за всички, добре че имаме родригес. центъра е трагедия, защитата е трагедия. трудно ми е да ги гледам. наистина трудно,
колко са статични и какви елементарни пасове бъркат. направо си е мъка.

Потребителски аватар
Cuba Libre

Мнениеот Cuba Libre » 04 авг 2013 20:49

Хем мислех да го играя,ееех...да му бях сложил 1 хилядарка,мача си излезна за разлика от миналата седмица,когато заради тях потънах с 300,но това е футбола...

За разлика от шпалирите,които ни правеше помашкият вратар на Гоцето Абди,ние този път сами си създадохме положенията и си ги вкарахме.

Това,което НАЙ-МНОГО ме радва е че сменихме схемата на игра и заиграхме с 2-ма нападатели.Мъри го няма,а от негово време играем с 4-3-3,което за мен е абсолютно неоправдано и несъстоятелно :roll:

Йоца има виждане за играта и е само въпрос на време нещата да се случат,но незабавно трябва да се отървем от дърваря,който ни проваля два пъти в ЕКТ Димов и голмайстора от синята барикада Митко Въжето :roll:
[wrapimg=]http://www113.sakura.ne.jp/~hagi/Clubs/img/50051.gif[/wrapimg] [wrapimg=]https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-ash3/s160x160/579788_10151423625927259_723905197_a.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://www.fantamaster.com/static/img/stemmi/l/fiorentina.png[/wrapimg] [wrapimg=]http://forum.gong.bg/levski/download/file.php?avatar=17253_1259345822.jpg[/wrapimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 04 авг 2013 20:51

kanari написа:
edmon_dantes написа:
kanari написа:
NOMER14 написа:Какво сте се заяли с Дъртилов? Човекът до националния стигна.

Голям мач срещу Германия направи :)

Да, направи грешки в този мач - дузпа и негова грешка за още един гол. То по тази логика и Иван Иванов срещу Кипър се осра, и какво... Всеки може да направи слаби мачове, но не случайно наричаха Вальо Дъртилов "железният войник". Това какво ти говори?

Просто се пошегувах. За мен националният в европейските квалификации и на самото европейско 96-та беше най-силен . Самият факт , че точно тогава Дъртилов получи шанс да играе титуляр срещу Германия (макар и да запълва дупки от контузени и наказани) заслужава уважение !

Дъртилов беше резерва в "Левски", така че не ми стана много ясно тогава защо го извикаха. По - скоро заради приятелския характер на срещата.
В защита имахме Гинчев и Марков, които не прощаваха. Пената малко се обърка тогава, но действително онзи отбор изигра най - силните си квалификации именно за европейското първенство. Тогава вече доказахме, че четвъртото място не беше случайно.
Ако искахме, щяхме да победим Германия и там, но бяхме доста приятелски настроени. Не биваше да го правим, защото точно немците почти никога не играят дружелюбно. На полувремето Балъков и Лечков бяха доста сериозно контузени.
Последна промяна от daniel875 на 04 авг 2013 20:52, променено общо 2 пъти.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 04 авг 2013 20:51

NOMER14 написа:Хайде, колеги,
кажете кои умници решиха да бойкотират отбора първите два мача. :twisted:

Умниците са ясни. :lol:
Шубето е голЕм страх. :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 04 авг 2013 20:53

Cuba Libre написа:Хем мислех да го играя,ееех...да му бях сложил 1 хилядарка,мача си излезна за разлика от миналата седмица,когато заради тях потънах с 300,но това е футбола...

За разлика от шпалирите,които ни правеше помашкият вратар на Гоцето Абди,ние този път сами си създадохме положенията и си ги вкарахме.

Това,което НАЙ-МНОГО ме радва е че сменихме схемата на игра и заиграхме с 2-ма нападатели.Мъри го няма,а от негово време играем с 4-3-3,което за мен е абсолютно неоправдано и несъстоятелно :roll:

Йоца има виждане за играта и е само въпрос на време нещата да се случат,но незабавно трябва да се отървем от дърваря,който ни проваля два пъти в ЕКТ Димов и голмайстора от синята барикада Митко Въжето :roll:

Ти откога гледаш мачове на Левски? :lol:
Последна промяна от фифи перото на 04 авг 2013 20:54, променено общо 1 път.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 04 авг 2013 20:54

Включвам се и аз за коментатора.... Това жалко влечуго ме изкара извън нерви многократно. Тоя малък и мазен лигльо е по-зле и от Ивайло Ангелов. Пълна гнида!!!!! През половината мач изреждах роднините му, че чак и приятелката си изнервих. Не ми се вярваше, че и някой друг е обърнал внимание, мислех, че си втълпявам, но явно и други са усетили. Нищо чудно този да се подвизава във форума с никнейм баткото.....

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 04 авг 2013 20:55

konvoec написа:Включвам се и аз за коментатора.... Това жалко влечуго ме изкара извън нерви многократно. Тоя малък и мазен лигльо е по-зле и от Ивайло Ангелов. Пълна гнида!!!!! През половината мач изреждах роднините му, че чак и приятелката си изнервих. Не ми се вярваше, че и някой друг е обърнал внимание, мислех, че си втълпявам, но явно и други са усетили. Нищо чудно този да се подвизава във форума с никнейм баткото.....

Не е .
Те всичките са каки. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 04 авг 2013 20:55

след мача Наско Сираков : '' ще вземем 4-5 нови попълнения" Наско,стига лъга ,никого няма да вземете и ще държите Везалов до дупка ! изгонихте Базил де Карвальо защото му пукаше за отбора,а той още от днес ги подпука в Белгия !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 04 авг 2013 20:59

Базил освен един срещу Литекс вкарва само на средняците надолу
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Върни се в “Архив”