Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: АНКЕТА: Ще излезете ли на протест ?

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 19:51

CTAHKO написа:
dunavfc написа:Бате,ти си верно скандален дебил и си готов на всякакви манипулации и въртележки само и само да очерниш някого,колко познато...
Какво в мнението ми по-горе има някаква нотка на защитава на ГЕРБ и на политиката им :shock: :shock: :shock: Това ми мнение съм го поддържал винаги и го поддържам и сега.Няма от какво да се срамуваме,защото се конкурираме с най-великите държави на света и да си на 27 място сред тях не е срамно,още повече,след като 45 год. сме били тотално изолирани от света.Лошо ли е човек да има национално самочувствие ?

Относно побоя над "патриотите","анархистите" и "провокаторит" естествено,че ми прави кеф,когато биват смазвани от бой. Да се радвам на малоумници като тези от ВМРО,НФСБ и АТАКА ли ? Които отиват в някоя джамия и я преобръщат наопаки и се бият с хората,без никаква причина ? Естествено,че ми прави кеф,когато им виждам,зачервените главички.... За анархистите,има ли смисъл да говоря,толкова си тъп,че не можеш да проумееш,че това са едни гадни,безсмислени същества,които тежат на всяка една страна ? Самият етикет "провокатор" е нещо негативно,така че има ли смисъл да ти се обяснявам и за това ?

За пореден път обаче се убедих,че си майстор на манипулациите,провокациите и на конфронтациите,а аз съм далеч от тия неща,затова гледай да се ограничаваш относно изявите ти с мен в форума.Нито аз имам интерес да обсъждам каквото и да е било с теб,нито ти с мен,така че,кой от къде е....

Нямаш право да говориш за протести,платена герберска подлого 8-) Нямаш право и да пишеш тук,но подобно на твоя работодател Б.Б. не съм се и надявал да си изпълниш обещанията 8-) Какво съм манипулирал :? Само съм постнал твои мнения.Ти ли си ги писал...ти си ги писал и то обратно на твоите моментни твърдения и "обещания" как никога не бил писал такива неща и как щял да спре да пише ;) Ккакво се оказва...кой,кого манипулира.Ясен си на всички.

П.П. Мислиш се за "Дунавска коприна",но все още си само един пашкул,мечтаещ един ден да се превърне в "Дунавска коприна".Мечтай си,бъдещето е пред теб 8-)

Нерез,не усещаш ли,че битката която водиш с мен е отдавна изгубена и безсмислена ? Няма как двамата с теб да се конкурираме по никакъв начин,няма и как да приема нещо от теб на сериозно,въпреки че се опитвам...
Ти си толкова огромен комплексар и провокатор,че дори и когато си усетил,че си направил страховита простотия и някой те е поставил на мястото ти или сменяш темата или използваш глупавото си и елементарно чувство за хумор.
Да,аз съм го писал и заставам зад думите си на 1500 %,ако ми кажеш,какво от това,което съм написал е срамно,позорно или по някакъв начин,защитаващо ГЕРБ,моментално ще напусна !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Протести против правителството на Орешарски

Мнениеот vaskonti » 02 юни 2013 19:52

Boza написа:@dunavfc

ГЕРБ на няколко пъти замрази цените на различни стоки. Дай пример за западна демокрация, която използва подобни комунистически средства. Когато държавата започне да се намесва в ценообразуването си е чист комунизъм! Ти ще се окажеш първия комунисто-фашист, истински пионер :)

Кои цени са били замразени? :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 19:52

Вие тука,май го обърнахте на лексикон ? Да отворя една тема с въпроси към мен ? Виждам,че имам доста ухажори ;)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 19:54

vaskonti написа:

ГЕРБ на няколко пъти замрази цените на различни стоки. Дай пример за западна демокрация, която използва подобни комунистически средства. Когато държавата започне да се намесва в ценообразуването си е чист комунизъм! Ти ще се окажеш първия комунисто-фашист, истински пионер :)

Дай,пример че и аз не се сещам,сериозен съм...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 юни 2013 19:58

vaskonti написа:

Със сигурност не е на електроенергията 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 02 юни 2013 19:58

ivo_gf написа: При ГЕРБ поне 95 % от хората, поставени на ръководни и не само позиции за първи път попаднаха във властта, и ако поставяме въпроса по вашия начин, най-малкото не могат да крадат така, както изпечените крадци от БСП.

Ето това, е най-важното нещо, който никой идиот не може да проумее. Аз никога не съм симпатизирал на ГЕРБ, още по-малко на лидерът им, но те доведоха по-чисти хора на различни нива, просто защото нямаше какви други да дойдат.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 02 юни 2013 20:01

drvasko98 написа:
ivo_gf написа: При ГЕРБ поне 95 % от хората, поставени на ръководни и не само позиции за първи път попаднаха във властта, и ако поставяме въпроса по вашия начин, най-малкото не могат да крадат така, както изпечените крадци от БСП.

Ето това, е най-важното нещо, който никой идиот не може да проумее. Аз никога не съм симпатизирал на ГЕРБ, още по-малко на лидерът им, но те доведоха по-чисти хора на различни нива, просто защото нямаше какви други да дойдат.

И кви са тия чисти хора бе Цецо, Фидосова, Ваньо Танов, Мишо Бирата :?: :?: :?:
Ае стига с тоя филм :!:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 юни 2013 20:02

CTAHKO написа:
vaskonti написа:

Не е нужно да ми изброяваш всичките около 10000(примерно) продукта и услуги, чийто цени не са замразени. Искам да разбера поне 2-3 неща със замразени цени, както и дали все още са замразени и ако не - кой ги е размразил. :roll:
runnersa написа:http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1490408
http://www.dnevnik.bg/biznes/2013/04/20 ... iavane_na/
гинко билоба момчета

Не знам ти как четеш това, но аз чета, че големите вериги просто са се съгласили да не вдигат цените и то за 3 месеца. Не виждам как точно ГЕРБ са ги замразили тия цени. А и така да е, някой оплаква ли се, че цените не са се повишили?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 02 юни 2013 20:06

vaskonti написа:
CTAHKO написа:
vaskonti написа:

Не е нужно да ми изброяваш всичките около 10000(примерно) продукта и услуги, чийто цени не са замразени. Искам да разбера поне 2-3 неща със замразени цени, както и дали все още са замразени и ако не - кой ги е размразил. :roll:
runnersa написа:http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1490408
http://www.dnevnik.bg/biznes/2013/04/20 ... iavane_na/
гинко билоба момчета

Не знам ти как четеш това, но аз чета, че големите вериги просто са се съгласили да не вдигат цените и то за 3 месеца. Не виждам как точно ГЕРБ са ги замразили тия цени. А и така да е, някой оплаква ли се, че цените не са се повишили?

Въпроса беше дали не се вземали Комунистически мерки... Е това кво е?
Е те тия вериги на своя глава ли са го направили или под натиска на правителството на ББ според теб?
А оплакването идва след това когато цените трябва да скачат драстично за да се компенсира! ;)
Последна промяна от runnersa на 02 юни 2013 20:08, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”