Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Анкета:За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот sin4ec » 18 яну 2013 22:33

Red_Neck написа:
sin4ec написа:Добре, -съгласен! Ти- ГЕРБ бие, аз -БСП бие. Но тези 30 % какви са-реалните гласове за ГЕРБ спрямо валидните бюлетини, или след преизчисляването, като се премахнат непреминалите бариерата? Малка подробност, но важна!
Направи това уточнение и давай залога!

Изборни - след премахване на "плявата" :)
Залога избирай:
1. Който загуби, маха всички аватари, подписи и т.н издаващи клубната му принадлежност и се обръща от тук на татък към спечелият с "Вие" за срок от 1 година!
2. Събираме се на територия на победителя, правим една яка маса и сметката остава за губещия!

... и споко сериозен съм! Аз също нямам "яташки" никове - с този съм си! :)
Избирай 1 или 2 и давай лапа!

Е, след плявата ще е над 30%, това е ясно! И още нещо-ами аз нямам аватари и подписи с клубна принадлежност, нямам какво да махна. Остава само" Вие ". Това е нечестно, следователно остава т.2 . Басът е сключен.
[offtopic]Старият ми ник е Синьо сърце. В момента е извън обхват. Синчец беше сборен образ, но след серия проблеми вече е в мое управление. Длъжен съм да го спомена, защото може да се наложи някога да го ползвам, макар да не ми се вярва. Но знае ли човек?[/offtopic]
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот 1913 » 18 яну 2013 22:45

Махнете от анкетата СДС, което се самоизолира в дясното пространство и сложете или ДСБ или Синя коалиция
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 18 яну 2013 22:57

1913 написа:Махнете от анкетата СДС, което се самоизолира в дясното пространство и сложете или ДСБ или Синя коалиция

Да , а и можете ДПС и БСП да ги пишете заедно .

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 18 яну 2013 23:04

АТАКА :!: :!: :!:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Анкета:За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот turbogena » 18 яну 2013 23:05

sin4ec написа:[offtopic]Старият ми ник е Синьо сърце. В момента е извън обхват. Синчец беше сборен образ, но след серия проблеми вече е в мое управление. Длъжен съм да го спомена, защото може да се наложи някога да го ползвам, макар да не ми се вярва. Но знае ли човек?[/offtopic]

Ти ли си бил? :o А аз се чудех къде изчезна потребителя с ник Синьо Сърце. Радвам се ,че продължаваш да пишеш тук :)
А за изборите ще си говорим надълго и нашироко. Моето мнение е ,че ГЕРБ отново ще са първа политическа сила ,но не ми се влиза сега в спорове ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 яну 2013 23:08

South_Park написа:АТАКА :!: :!: :!:

Атака, атака, и аз за тях гласувах на предните избори-а те станаха солташак на ББ! Лично му казах на Волен-" Г-н Сидеров, аз гласувах за Атака, не за ГЕРБ!" . Но пак са ми слабост, не съм избрал още-ако се докажат, за тях ще е пак! Втори шанс, един вид!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

WESLEY119
Контакти:

Мнениеот WESLEY119 » 18 яну 2013 23:08

1913 написа: и сложете или ДСБ или Синя коалиция

Да!!!Сложете Синя Коалиция и пуснете наново анкетата, така не е коректна.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 18 яну 2013 23:11

sin4ec написа:

Атака, атака, и аз за тях гласувах на предните избори-а те станаха солташак на ББ! Лично му казах на Волен-" Г-н Сидеров, аз гласувах за Атака, не за ГЕРБ!" . Но пак са ми слабост, не съм избрал още-ако се докажат, за тях ще е пак! Втори шанс, един вид!

Станаха за 2 години , тъй като тогава ги плюеха че са против всички и всичко , станаха за 2 години партньори на ГЕРБ , за да може поне част от исканията да се приемат от мутрата, чакаха , видяха че не стана и минаха в опозиция , след това им купиха депутати и т.н.

Дори и с минимум депутати Сидеров трябва да е там за да не ги оставя намира и да им вади кирливите ризи
Разбира се според мен е доста Сидеров да вземе мнозинство , като главният фактор за това е ьТВ и хората вярващи на това
Все пак съм убеден че ще влезе отново в парламента ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 18 яну 2013 23:12

sin4ec написа:

АТАКА, но само при обща коалиция с ВМРО и останалите националисти 8-)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 18 яну 2013 23:14

Levskar_90 написа:
sin4ec написа:

АТАКА, но само при обща коалиция с ВМРО и останалите националисти 8-)

Засега има коалиция с ВМРО ,ако броиш и НФСБ за патриоти - забрави да се обединят с тях - като виновни са НФСБ и алчните за власт журалистчета ,които постоянно правят предавания с/у Сидеров,който не е откраднал и 1 лв от държавата ;)
[/quote]

Върни се в “Архив”