BadBoy написа:santiliana написа:BadBoy написа:santiliana написа:Нали разбираш, че няма как да дадем няколко милиона евра за защитник от този тип?!
тук идва момента, че когато не може да си позволиш класа, ще си произведеш
каквото и да се произведе или доведе "от вън", като мине през "цедката Студентски град" става пародия на футболист. Извинявай, но ти ако трябва да даваш около 25-30 хил. лева месечно за играч, чието ниво с нищо не се различава от наличните ти такива в момента, би ли го сторил? И кой ще е този луд, дето да брои някаква баснословна цифра пари да ти играе някой срещу Етър и Монтана?...
когато станат 10 отбора в А група може и да се случи, но на този етап е просто немислимо. И ако наистина наш`те са се споразумели за коментираните около 400 хил. евра за Мойсов- значи не са добре с главите...
Явно не ме разбра какво визирам, а в студентски град ходят тези които не им дреме за кариерата.
не ме разбирай погрешно, нямам идея да споря...Имам впредвид, че нещата в България са тотално объркани...Ето и вчера Бойко (този път съм на 100% с мнението му) каза на Боби- "къв е смисъла да плащаш 3 месеца заплати от около 30 хил. лева на играчи, които не са изиграли един важен официален мач за клуба си"... Загубена работа е развитието на футбола у нас в този му вид...