Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот santiliana » 30 дек 2012 19:15

BadBoy написа:
santiliana написа:
BadBoy написа:
santiliana написа:Нали разбираш, че няма как да дадем няколко милиона евра за защитник от този тип?!

тук идва момента, че когато не може да си позволиш класа, ще си произведеш

каквото и да се произведе или доведе "от вън", като мине през "цедката Студентски град" става пародия на футболист. Извинявай, но ти ако трябва да даваш около 25-30 хил. лева месечно за играч, чието ниво с нищо не се различава от наличните ти такива в момента, би ли го сторил? И кой ще е този луд, дето да брои някаква баснословна цифра пари да ти играе някой срещу Етър и Монтана?...
когато станат 10 отбора в А група може и да се случи, но на този етап е просто немислимо. И ако наистина наш`те са се споразумели за коментираните около 400 хил. евра за Мойсов- значи не са добре с главите...

Явно не ме разбра какво визирам, а в студентски град ходят тези които не им дреме за кариерата.

не ме разбирай погрешно, нямам идея да споря...Имам впредвид, че нещата в България са тотално объркани...Ето и вчера Бойко (този път съм на 100% с мнението му) каза на Боби- "къв е смисъла да плащаш 3 месеца заплати от около 30 хил. лева на играчи, които не са изиграли един важен официален мач за клуба си"... Загубена работа е развитието на футбола у нас в този му вид...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 дек 2012 19:29

Ако Даниел Мойсов се окаже попаденние, заедно с момчето, което взехме от Берое (Везалов) може най-после... А ако не изпълнят исканията на Дъстли ще е престъпление! След Топчо - потоп! Толкова време... Иначе да връщат Дарко от Израел веднага!!! И ще трошим зъбите на всички. Няма Разград, няма Литекс. Дано и Илиан си е взел бележка. Кой знае?! "Левски" е вкарал най-много през есента. Дано добавим и първото място за най-малко допуснати голове.

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 30 дек 2012 19:34

Аз пък съм оптимист за Мойсов. Бях му засякъл някакъв мач, в който той се представи много добре. Тези, които мърморят срещу него - да не искате Иво Тролея да се върне?
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 30 дек 2012 19:42

White Fang написа:Аз пък съм оптимист за Мойсов. Бях му засякъл някакъв мач, в който той се представи много добре. Тези, които мърморят срещу него - да не искате Иво Тролея да се върне?

Само слухове и нищо друго .... ще се разбере май май в последният момент ;)

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 30 дек 2012 20:30

OOP написа:
Der Schmarotzer написа:
ralka_levskarka написа:Знам, че е рано, но все пак :arrow:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4B0_jdmqmy8[/youtube]

От това, което видях: плюс - сравнително добри шпагати, нелош поглед върху играта, малко "перде", добър и точен пас, не лоша игра с двата крака и глава. Минуси - шпагатите са следствие на сравнително лошото пласиране поради ред причини, дори и ниска скорост, на няколко пъти не се включи добре при отиграването и само шпагатите спасиха положението. Рисков играч при сложни ситуации, при добри и бързи нападатели ще берем ядове, ако той е последен в защитата. Леко тромав и липса на синхрон между горната част на тялото и долната част, т.е. ек на ек с бърз нападател ще му се чупи кръста, ако шпагатът му не успее, пиши го бегал. Обича да чака, някой друг да му върши черната работа, а той да обира лаврите. Sorry, но моето мнение от това, което видях, колкото и малко да е е по-скоро отрицателно - той няма да помогне на Левски. В БГ има поне двама, които са на неговото ниво. Според мен, на Левски трябва защитник тип Петър Хубчев, а не като този.

Няма как да прави "сравнително добри шпагати" ако не се е ПЛАСИРАЛ добре. Така, че поне според мене си противоречиш и Мойсов застава винаги където трябва. Друг е въпроса, че тук са избрани най-добрите му отигравания и няма как оценката да е обективна. Ако го вземем и след първите 2-3 мача ще си проличи става ли или не.

Сравнително добри шпагати, в случая означава - прави чисти шпагати, но самите шпагати са следствие на не доброто му пласиране, защото ако заставаш добре няма да има нужда от шпагати. И явно не си разбрал подтекста на цялото ми мнение - не случайно разделих качествата му на две - недостатъци и "достатъци". Точно това имах предвид, след като дори в най-избраните му моменти се намериха повече недостатъци отколкото достатъци, какво остава за не избраните му моменти, които са 99,99/100 от цялата му останала продукция.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 30 дек 2012 20:40

то зависи и кои са ти партньорите в защита, а и в халфовата линия...Ако някой си мисли, че даден централен защитник (без значение името, националността и визитката му) може да реши всички проблеми в отбранителния вал на съответен отбор- значи е голям фен на научната фантастика... Така, че нека видим кой ще дойде, как ще се подготви и "впише" с отбора и чак тогава да теглим чертата. Нека малко да поспрем с недоверието и скептицизма си... При всички положения тоя Мойсов ли е, къв ли е ;) ще е много по-добре от "ГлавЪтЪ", "Пелето" и Ели- като последни в нашата защита...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 30 дек 2012 21:01

А на вас прави ли ви впечатление, че в последните 4-5 години почти няма такива защитници, каквито имаше едно време? Или по-точно - защитниците не играят вече толкова голяма роля в съвременния футбол (изключвам бековете). По-скоро са там в краен случай - да изчитват или блокират противникови атаки. Толкова се е изменил футбола, че няма отбор, който да разчита на това - разчита се на опорни халфове, които да спират атаките още в центъра. Или още повече - разчита се халфове, които могат да изнасят топката и да си подават, а в случай, че трябва да се защитават - малко в тоталния футбол - всички в защита - пакетно придвижване и много преса.

Левски нямат халфове, които спокойно могат да разгирават добре топката. Нямат и дефанзивни халфове, които да рушат играта на противника. Един централен защитник, както казаха по-горе, няма да реши проблема.
Трябва дефанзивен халф, които не да прави постоянно нарушения или по 30 шпагата на мач, а просто научен и с чувство за пласиране.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 30 дек 2012 21:02

santiliana написа:то зависи и кои са ти партньорите в защита, а и в халфовата линия...Ако някой си мисли, че даден централен защитник (без значение името, националността и визитката му) може да реши всички проблеми в отбранителния вал на съответен отбор- значи е голям фен на научната фантастика... Така, че нека видим кой ще дойде, как ще се подготви и "впише" с отбора и чак тогава да теглим чертата. Нека малко да поспрем с недоверието и скептицизма си... При всички положения тоя Мойсов ли е, къв ли е ;) ще е много по-добре от "ГлавЪтЪ", "Пелето" и Ели- като последни в нашата защита...

От тези тримата, със сигурност ще е по-добре. Макар, че точно тези не са критерии за добри защитници (по моите разбирания за футбол). Сега като прегледах отново дадения запис се сетих на кого ми прилича - 90-те години имаше един футболист в Левски, дошъл от Локо Пд - Димчо Марков. Оня играеше по точно такъв безумен начин, на ръба. Ако евентуално не стане това, което е намислил ставаше мазало в нашето наказателно поле..... Този е същият тип играч, само дето е с 30 см по-висок. Ако останалите от защитния вал на Левски са здрави и не наказани - Мюлдер, Пинто и Везалов, с едно не лошо попълнение при тях, отзад нещата заспиват. Друг е въпросът, че при контузия или наказание на дори един от тях, резервите, поне тези, които влизаха в игра есенния полусезон бяха, мама... си бяха тракали. А ако и в средната линия няма качествено поне едно попълнение - става много лошо. Само с Лекето и евентуално Димов и Прохазка...., защото едва ли Вутов или близнетата ще ги пускат в напечени мачове. Докато Старокин по-добре да се махне - явно от него футболист за Левски не става.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 30 дек 2012 21:06

Този пич щом клуба си позволява да го държи на пейката за това, че явно иска по-добра заплата, която според клуба явно не заслужава щом не се разбират вероятно не е толкова добър.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 30 дек 2012 21:51

BadBoy написа:Този пич щом клуба си позволява да го държи на пейката за това, че явно иска по-добра заплата, която според клуба явно не заслужава щом не се разбират вероятно не е толкова добър.

Той и Ил. Стоянов гледа видео по 8 часа на ден, но това не означава, че не е толкова добър. После в Япония беше един от най-добрите защитници...... ;)
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Върни се в “Архив”