Лудогорец - Левски | 18.11.2012 | 16:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Левски | 18.11.2012 | 16:30
Ако погледнем реално на нещата, в най-силния ни от последните сезони (С Гарата, Дарко и прочие) не станахме шампиони, а се представихме прекрасно в ЛЕ. Дано сега вземем титлата, ако го сторим за мен ще измием срама от Сараево. Тази година съм съгласен дори в това състояние да вземем титлата и ще простя за провала в евротурнирите. Но нека ни е за последно.
Само Левски!
- ralka_levskarka
- Контакти:
siniq_fen написа:Ако погледнем реално на нещата, в най-силния ни от последните сезони (С Гарата, Дарко и прочие) не станахме шампиони, а се представихме прекрасно в ЛЕ. Дано сега вземем титлата, ако го сторим за мен ще измием срама от Сараево. Тази година съм съгласен дори в това състояние да вземем титлата и ще простя за провала в евротурнирите. Но нека ни е за последно.
И аз си мисля, че е по- добре да вземем титла дори и с такава игра, а следващият сезон отбора наистина да играе красив за окото футбол. Просто според мен в момента Илиан + футболисти са под огромно напрежение. Да, много хора ще кажат, ама да е мислил, като е приемал предложението за треньор. Ами да е мислил, ама всеки би бил така, всеки би си мислил за титлата и как ако не я спечели ще загуби работата си, ще загуби публиката. В момента на Илиан му трябва титла, за да смъкне напрежението от раменете си, пак казвам - лично мое мнение

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
siniq_fen написа:Ако погледнем реално на нещата, в най-силния ни от последните сезони (С Гарата, Дарко и прочие) не станахме шампиони, а се представихме прекрасно в ЛЕ. Дано сега вземем титлата, ако го сторим за мен ще измием срама от Сараево. Тази година съм съгласен дори в това състояние да вземем титлата и ще простя за провала в евротурнирите. Но нека ни е за последно.
Виж , ако след Сараево бяха излезнали пред всички да кажат : "Провален сезон , ще използваме момента да градим изцяло нов отбор ", щях да се съглася . Да , ама става точно обратното , напълниха отбора с ментета и пенсионери , които ще се чудят как да изгонят , младите не помирисват терен за сметка на тях ,а отбора играе допотопен футбол в изцяло уредени мачове и т.н.
И накрая питам аз ....ментиньо ще стане ли по добър или по млад , ако Левски спечели измислената шампионска титла ? ...шото тая титла е за пред лапетата ....да им ходят на измислените мачове и да викат "Само Левски" без да си имат и грам представа , какво се случва с отбора , а на фона на всичко това тоньо да върви и да се хвали "Видяхте ли аз ви спечелих (купих) шампионската титла ". Аре няма нужда .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
ralka_levskarka написа:siniq_fen написа:Ако погледнем реално на нещата, в най-силния ни от последните сезони (С Гарата, Дарко и прочие) не станахме шампиони, а се представихме прекрасно в ЛЕ. Дано сега вземем титлата, ако го сторим за мен ще измием срама от Сараево. Тази година съм съгласен дори в това състояние да вземем титлата и ще простя за провала в евротурнирите. Но нека ни е за последно.
И аз си мисля, че е по- добре да вземем титла дори и с такава игра, а следващият сезон отбора наистина да играе красив за окото футбол. Просто според мен в момента Илиан + футболисти са под огромно напрежение. Да, много хора ще кажат, ама да е мислил, като е приемал предложението за треньор. Ами да е мислил, ама всеки би бил така, всеки би си мислил за титлата и как ако не я спечели ще загуби работата си, ще загуби публиката. В момента на Илиан му трябва титла, за да смъкне напрежението от раменете си, пак казвам - лично мое мнение.
Ако тва са феновете на Левски ....АМИН ! Поредното доказателство на поста ми от преди малко . Който не може да издържи на напрежение и постоянна критика , кво прави в Левски ?
ПП : Печелиш титлата , 15 неграмотници ръкопляскат и накрая ....мммм Хюсеинович !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
- Levski4Ever
- Контакти:
zlobul написа:Който не може да издържи на напрежение и постоянна критика , кво прави в Левски ?
+1

готови ли сте за супер дерби в Разград?! не виждам някакво напрежение преди мача, но явно има защо... 

- ralka_levskarka
- Контакти:
Teo написа:готови ли сте за супер дерби в Разград?! не виждам някакво напрежение преди мача, но явно има защо...
Какво напрежение искаш да има бе човек? И то във форум? Така е нямаме си вътрешна информация

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
2:2
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
ralka_levskarka написа:Teo написа:готови ли сте за супер дерби в Разград?! не виждам някакво напрежение преди мача, но явно има защо...
Какво напрежение искаш да има бе човек? И то във форум? Така е нямаме си вътрешна информацияТи вЕрно си некъв спрЕл. Когато човек пише не можеш да го опознаеш дори, а ти искаш да узнаеш емоциите на всички, лелелеееее...
как да не можеш да го опознаеш е... само като прочета първите 5 думи и знам с какъв тип човек си пиша, не знам ти как ги преценяваш, спрЕл съм защото казвам истината такава каквато е!! мача са го решили днеска на маса с ракия, но вие утре като биете ще мислите че е истина

- Levski4Ever
- Контакти:
Teo написа:ralka_levskarka написа:Teo написа:готови ли сте за супер дерби в Разград?! не виждам някакво напрежение преди мача, но явно има защо...
Какво напрежение искаш да има бе човек? И то във форум? Така е нямаме си вътрешна информацияТи вЕрно си некъв спрЕл. Когато човек пише не можеш да го опознаеш дори, а ти искаш да узнаеш емоциите на всички, лелелеееее...
как да не можеш да го опознаеш е... само като прочета първите 5 думи и знам с какъв тип човек си пиша, не знам ти как ги преценяваш, спрЕл съм защото казвам истината такава каквато е!! мача са го решили днеска на маса с ракия, но вие утре като биете ще мислите че е истина
Викаш истинския мач ще е на стадион "Васил Левски"