НБА 2011-2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- boston celtics
- Контакти:
Re: НБА 2011-2012
Измислих го!

Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
Kamisha написа:Доообре,няма да се заяждам повечеИмаш ми уважението,освен това все пак сме и за 1 тим извън баскета
Навитак ли си да се направи 1 анкета по поставения от мен въпрос ?
Никога не съм печелил от анкети,тото и такива щуротии
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
Измислих го!
Сподели го тогава.
Никога не съм печелил от анкети,тото и такива щуротии нямам нищо против,въпреки че шанса ми да спечеля клони към 0
Аххаххах и аз съм тъй,ако не броим спорадичните печалби от "Еврофутбол"
Сподели го тогава.
Никога не съм печелил от анкети,тото и такива щуротии нямам нищо против,въпреки че шанса ми да спечеля клони към 0
Аххаххах и аз съм тъй,ако не броим спорадичните печалби от "Еврофутбол"
"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти
Джанпиеро Бониперти
- boston celtics
- Контакти:
При въпрос "кои отбори ще се класират за плейофите" (понеже битката е между 5 отбора дефекто за 3 места)се получават твърде много комбинации,а за анкета максимума е 10,а иначе може да го направим "кои отбори няма да се класират за плейофите"
там комбинациите са 10...

Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
- boston celtics
- Контакти:
Aбе направо ще му кажа да направи анкета,като включи и 5-те отбора ..най-лесно 
Последно ?
Ти си знаеш де,аз предложих анкетата,а ти я организираш 
"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти
Джанпиеро Бониперти
Дайте да си направим по една прогноза кои ще играят на финала в лигата и кой ще стане шампион.
Една мощна забивка на Блейк с/у Серж Ибака.Виждали сме и по-добри,но да забиеш в лицето на най-добрия блокировач в лигата е за отбелязване
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RxWl6ToWkz0[/youtube]
Една мощна забивка на Блейк с/у Серж Ибака.Виждали сме и по-добри,но да забиеш в лицето на най-добрия блокировач в лигата е за отбелязване
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RxWl6ToWkz0[/youtube]
Далас определено не трябва да са в тази анкета
Нищо чудно да избутат Мемфис от петицата,пък тука се чудите дали изобщо ще влезат в плейофите.Малко по-сериозно 
Не следя НБА но пък за смета на това знаех прякорите на 99% от отборите,които са постнати на първа страница.Много ме кефят имената им(Шарлът Бобкетс,Мемфис Гризлийс,Минесота Тимбърулвс,Чикаго Булс и т.н.).